Akkor intézd úgy, hogy ne pattanjon. :)
Az én chartomon ha 10550-ről nem pattan vissza, akkor a következő szint 10120 :)
Nagyon fentről nézem, hogy majd minden nap piroska a vége. Már immunis vagyok, de ha színvak lennék az még jobb lenne.
Miért gondolod, hogy bármit is ér a technikai elemzés napi 5-10 milliós valós forgalom mellett (a többi átkötés prompt lába) egy döglődő nyári hónapban? 10 millió Ft-tal ki lehet akasztani az árfolyamot bármely irányba. A 10 ezres részvénykibocsátás fundamentálisan támasztja, alatta minden "hülye" (már elnézést a szóért) venni fogja, mintha ingyen adnák :) Ergo a 9600 várása megalapozatlan, de persze beeshet. Ez a szép a tőzsdében :)
A világért sem szeretnék senki lelki világába taposni, a cég fundamentumai szerintem is jók, de pusztán technikai elemzés alapon nem felfelé áll.
A támaszról pattanás után nem ment el még a mozgó átlagig sem, az első gyenge ellenállásról lefordult.
Meglepne ha a 9800 újra megfogná, én beálltam pakkot duplázni 9600-ra.
Szerintem a görög/amcsi para miatt akarja pár ember dobni a pakk egy részét csak jelenleg nincs benne vételi erő.
Ékes példája az érzelmek alapján történő kereskedésnek. Meglátja a madárka hogy pirosban az e-star, rögtön beteszi a könyv tetejére, hátha "meg tud szabadulni" tőle...
Akinek kedve van, mutatkozzon be pár mondattal:
http://stocklandyard.hu/forum/topic/160
Honnan jött, mit csinál, mióta tőzsdézik, vagy bármi egyébről írhat.
Én 12k felett mondtam 10k alattit :) türelem :)
Oké, türelem rózsát terem. :-)
Szerintem 10 ezer alá mág nem megy le (tőkeemelés miatt komoly, erős támasz).
Ha le is megy, akkor 10200-10500 között megáll.
üdv.!
Értelek. Majd meglátjuk.
Viszont, ha tényleg lemenne 10200 Ft közelébe, akkor miért kéne itt csipegetni? Hisz akkor jobban megéri és alacsonyabb lesz az átlagár is, ha 10 200 Ft környékén csipeget az ember. Meglátjuk. 10 500 és 10 200 Ft közé állok be inkább vételre, van még szabad tőkém... Ha meg megindul 10800 fölé akko beleveszek ott. :-)
Én még türelemesen várok, hamár a korábban kitalál 9800nál elfelejtettem venni...
Az utóbbi 5 napban egyre alacsonyabb szinteken zár, nem tartok kizártnak egy ~10200-as letekintőt.
Formerplayer írta a mai nap folyamán itt a fórumban, hogy itt lehet még csipegetni.
A jelek szerint, a mai árfolyammozgások szerint lehet itt még lentebb is csipegetni, vagy rosszul gondolom és tévedek?
Former mit gondol a mai nap mozgásáról?
Kiváncsi vagyok július elejére, amit még Formert írt a portfolión, egy nagy klasszikust idézek ezennel :-) :
" (...) Akinek van türelme és fedezettsége,várjon még egy hónapig. Busás reward lesz osztályrésze. Azért a funda a cölöp és az árfolyam a palotapincsi, aki ide-oda rohangál, de úgysem tud szabadulni..
Nem kis cégek vették fel a watch-listre a héten kedvencünket..Ez mindent elmond..
Kéretik július elején számonkérni az itt leírtakat.... "
Van 1-2 parás ember,aki úgy látszik ki akar szállni... Majd bánhatják döntésüket, amikor 1 éven belül 15-20 ezer Ft között lesz az árfolyam! :-)
Ha ennél is lentebb megy, akkor én is teszek még bele lóvét. Ha min. több hónapra, de inkább 1-2 évre veszi az ember, akkor nagy baj nem lehet, ha itt vásárol be szerintem
10500 alatt beállok vételre. Ennyi a beker átlagom. Szeretném megcsinálni a 3. kört a papírral...;)