Regisztráció Elfelejtett jelszó

Baba topik

Re: nincs cím

#392445 RemegoKez Előzmény: #391830

Szeretném azt mondani, hogy az már eljött egyszer, meg tudjuk mi lett a vége, de inkább nem mondok semmit... :-PP

#392428 Dr. ursi Előzmény: #392426

én erre nem játszanék.

majd amikor már meglesz, amit akarok, utána leírom mi a helyes következtetés.

pénzügyi tanácsadást (nem befi tanács, mert az engedélyköteles tev.) csak ellenszolgáltatsá fejében adok :o)

most csak egy picit csillogtatom a képességeimet :o))) ezzel az eurusd tippel.

#392426 holnor Előzmény: #392422

nekem az olaj ismeretlen terep, de azért teszek egy próbát :)

mi is van a charton? crude-brent. 1 éves időtávon kb 0-ról indult, majd fokozatosan csökkent, mára -20 körül forog. tehát a brent fel, ill. a crude leértékelődött a másikhoz képest. az okok átgondolásához több idő kéne. azért érdemes lehet a spread csökkenésére játszani, tehát crude long, brent short.

de csak hangosan gondolkodom, mint említettem nm vok egy J. Ewing :D

#392417 Dr. ursi Előzmény: #392415

halál komolyan.

a kérdésedben , az hogy megkérdezted hogy melyik olaj, abban van a válasz, ettől többet nem segítek.

#392416 Dr. ursi Előzmény: #392404

észre kellett venni tegnap, hogy nudli volt a forgalom !

eurusd 1percesen látszódott még a reggel kilenc is délután hat után ...

mi ez ha nem nudli kereskedés, nem volt kötés.

amikor amik kinyitottak volt egy kis élénkülés, elemzők szerint csapkodás :o))) sztem egyszerű kirázás.

várjuk soros úr mikor szólal meg :o))))))) hogy mit mond majd azt már leírtam magam előtt a levegőbe :o)

#392404 Dr. ursi Előzmény: #391904

türelem dollárt termel :o)

(ezt az egynapos tévedésem le fogom védetni)

1,429 kicsi megálló jöhet.

iszonyat erő.

ha valaki kicsit visszább néz, láthatja.

mennyi is volt az olaj és az eur amikor csúcson voltak ?! és most mennyin is vannak ?! egyszerű aránypár és máris következtetések vonhatók le.

az olajnál még egy érdekesség van, de azt vegye észre, aki tudja :o)))

#391901 lackok Előzmény: #391896

Semmi nem kizárt én csak azt mondom, hogy ez nem a héten kezdődik...előtte hátramehet 10--15%-ot is míg nekiugrik.

#391822 lackok Előzmény: #391803

Erre most nem vennék mérget...tegnap még én is longot nyitottam SP500-ban, de elég vaskos nyerőt adtam vissza a piacnak. És mint mondottam, a tegnapi triggert le is töröltük ma.

Nem szoktam tovább bonyolítani az ilyen jeleket...ez bizony még nem fordult vissza Bikába...