Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: Riasztás

#39761 Ozzy_ Előzmény: #39585

ez végülis annyiban különbözik az előzőktől, hogy felrajzolja a riasztási szintet én mindenesetre a két alarm_val, meg k változót másképp keresztelném el, tehát Alarm_buy_val, alarm_sell_val, k meg igazából nem is kell. Be kell írni a plotba az aktuális alarm val-t.

Annak több értelmét látom, hogy ha esetleg beteszel még egy paramtoggel sort, mondjuk alarm_sell néven, hogy a két riasztást külön lehessen ki/be kapcsolni.

#39585 Zabás Előzmény: #39421

Másik fórumon Muszkutól is kaptam egyet. Ebből a kettőből gyúrtam egyet: teszteljétek

http://data.hu/get/1413159/Riaszto.afl.html

_SECTION_BEGIN("Riaszto");

{

Alarm_On = ParamToggle("Alarm", "Off|On", 0);

Alarm_Val = Param( "Alarm Vétel", C[EndValue(BarIndex())], C[EndValue(BarIndex())]*0.75, C[EndValue(BarIndex())]*1.25, 1 );

k1=Alarm_Val;

Plot(k1,"",4,1);

AlertIf( Alarm_On AND C>Alarm_Val, "SOUND C:\Windows\Media\tada.wav", "Audio alert", 6, 0);

Alarm_Val = Param( "Alarm Eladás", C[EndValue(BarIndex())], C[EndValue(BarIndex())]*0.75, C[EndValue(BarIndex())]*1.25, 1 );

k=Alarm_Val;

Plot(k,"",27,1);

AlertIf( Alarm_On AND C};

_SECTION_END();

Helyesen így néz ki:

http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=90110708&t=9183477

boccs a fórumos linkért!

Előbb elment privátként is :) véletlenül

#39460 Ozzy_ Előzmény: #39408

lehet két irányban is, ahogy spekuláns is írja, de ha két paramtoggle sort raksz be két külön névvel, akkor még külön kapcsolhatod is őket.

#39459 Ozzy_ Előzmény: #39369

Addig jelez, amíg ki nem kapcsolod =)

Van, hogy palacsintát sütök trédelés közben és nem akarom kihagyni, mert épp nem figyelek, vagy ilyesmi, úgyhogy folyamatosan szól kikapcsolásig.

#39425 spekulans Előzmény: #39421

Kihagytok egy sort, ez a második rész:

Alarm_Val = Param( "Alarm Eladás", C[EndValue(BarIndex())], C[EndValue(BarIndex())]*0.75, C[EndValue(BarIndex())]*1.25, 1 );

AlertIf( Alarm_On AND C

#39421 spekulans Előzmény: #39419

Úgy látom egybe nem fér ki, ez az eleje:

Alarm_Val = Param( "Alarm Vétel", C[EndValue(BarIndex())], C[EndValue(BarIndex())]*0.75, C[EndValue(BarIndex())]*1.25, 1 );

AlertIf( Alarm_On AND C>Alarm_Val, "SOUND C:\\Windows\\Media\\tada.wav", "Audio alert", 6, 0);

#39419 spekulans Előzmény: #39415

Bocsánat így a jó:

AlertIf( Alarm_On AND C>Alarm_Val, "SOUND C:\\Windows\\Media\\tada.wav", "Audio alert", 6, 0);

AlertIf( Alarm_On AND C

#39415 spekulans Előzmény: #39408

Egy kicsit átirtam probáljátok ki, légyszi jelezzetek vissza:

AlertIf( Alarm_On AND C

#39408 Csusza Előzmény: #39402

Ez szar ügy, szó szerint! :-)

Ha megvan a megoldás, oszd meg velünk! Csak egy laikus kérdés: ha csak egy irányba riaszt a cucc, akkor nem lehet ezt két helyre is berakni? Egyik riasztana esésre, másik emelkedésre. Ha ostobaság, akkor bocs.

Léptem, este benézek, csá!

#39402 Zabás Előzmény: #39391

Erre még én sem jöttem rá!

Köszi a vigasztalást, de valamiért mindig így járok!

Pár héttel ezelőtt hasmenésem volt, tartogattam, már lilut a fejem, de csak nem történt semmi, elmentem megkönnyebbültem és mire visszajöttem 100 pont felfelé! Pedig erre vártam! Nem merek úgy megbízást adni, hogy nem vagyok a gép mellett !

#39391 Csusza Előzmény: #39369

Ha vígasztal, én is kihagytam a shortot. :-)

Viszont akkor áruld el, hogy ha jól értem, csak egy irányba lehet beállítani ezt a riasztást?

#39369 Zabás Előzmény: #39180

Gyertyáknál megy! Köszi!

Mik a tulajdonságai? Hányszor jelez, ha eléri a szintet? Mert most állandóan szól nekem :) !

De ez mért pont most jutott eszembe, lemaradtam/tunk a jó kis SHORT lehetőségről! Mindig ez történik velem, ha valamibe belekezdek, mert a tőzsdén pusztulat van egyből egy 100-150 elmozdulás következik! :(

#39180 Ozzy_ Előzmény: #39173

akkor nézd meg, hogy van-e tada.wav ott ahova ez mutat.

vagy tedd fel a másik chartra, ahol a gyertyák vannak.

#39157 Ozzy_ Előzmény: #39153

elérési út így is működik, meg ha minden igaz 1 perrel is.

section szabadon választott. Ha belerakod, akkor a paramétereknél külön elválasztja a többi változtatható dologtól, ha nem akkor egybefolyik.

#39156 Ozzy_ Előzmény: #39147

amit bemásolta, az csak vételre műkszik, de akár melyik chartra beműsolható tetszás szerint =)

relációs jelet megfordítva meg eladásra lesz jó =)

#39153 Zabás Előzmény: #39130

És az elérési utat így \\ kell?

Eljére ez:

_SECTION_BEGIN

És a végére ez:

_SECTION_END();

nem kell???