Megjegyzem, nem is gondolom, hogy a moderatoron igazan szamon lehetne kerni egy egyebkent ertekes ember kitiltasat, legfeljebb figyelmeztethette volna Fomert esetleg egy par oras felfuggesztessel, hogy lehiggadjon.
Megjegyzem, nem is gondolom, hogy a moderatoron igazan szamon lehetne kerni egy egyebkent ertekes ember kitiltasat, legfeljebb figyelmeztethette volna Fomert esetleg egy par oras felfuggesztessel, hogy lehiggadjon.
Nem azt irtam. Azt irtam eloszor, hogy ha felajanlotok egy masik forumot, akkor atjovok. Azzal nem ertettem egyet, hogy Formerplayernek irogassunk e-mailt forum helyett.
Masodjara pedig azt irtam, hogy szerintem a Portfolionak tokmindegy, hogy paran nem irunk oda, esetleg nem is olvassuk az oldalt, emiatt a moderatort nem fogjak kirugni onnan.
Egyebkent sem ertem, hogy miert sajat magammal csetelgettem, hiszen mas is irt oda.
60 10871 10987 2
275 10870 10989 3
10 10815 10990 19
30 10800 10998 7
12 10750 11000 34
Sziasztok!
Valamiert a Gmail SPAM-nek vette a regisztraciot megerosito levelet tegnap, de megtalaltam.
Bocs, ha ekezet nelkul irok, de ha laptopon vagyok, azon nincs se szoftveresen, se fizikailag ekezet!
Háát ez kicsit messze van az angolos távozástól :-))
Bocsi, gyorsan olvastam izgalmamban, pontosítok, korrekció:
sorry!
Idézet:
"(...) A szakember hozzátette, hogy a tőkeemelés összege a keddi határidőig megérkezett (...)"
Ezek szerint nagy valószínűséggel minden rendben lesz/van az akvizíció pénzügyi zárásával!
:-) Jó hír!!!
mentem is aludni,fáradt vagyok,jó éjt!
Szuper!!!! Most olvastam!! A tranzakció vételárát a keddi határidőig meg is fizették a cégnek! :-) Ez jó hír! Hmm, mindjárt ki is nyomtatom ezt a cikket, új projektek legkésőbb év végéig. Hmm.lesz még itt nagy emelkedés!csak így tovább!
http://www.mfor.hu/cikkek/Tovabbi_celpontokra_vadaszik_a_regio_magyar_csillaga.html
Bocsi most látom, hogy már fent van a link.:)
Tudom, hogy kihagytam (tudatosan). Én a 30 %-os Közkézhányadról beszéltem, és ezen belül számolgattam, hogy mennyi db kihez tartozik.
Az OTP Alapkezelő Zrt. részesedése nem képezi a Közkézhányad részét.
Íme:
http://bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/companyprofile?company=3191
A fenti linkelt adatok alapján számoltam, kiváncsi voltam ki(k)nél lehet(nek) a hiányzó részvénypakkok.
Szóval érted.
Jó éjt!
én nm rugózom semmin, veled ellentétben :)
Magyarországon a társaság ügyfelei döntően önkormányzatok: még megszorítás esetén is fizetnek, a távhőszla uis abban a körbe tartozik, amit csak a legvégső esetben nm egyenlítenek ki (ld. önkormányzati tv). Romániában sok a lakossági ügyfél, ott komolyabb kockázatot jelent a nmfizetés. az önkormányzattól azonban így is jön pénz. persze ha nagyon megnőne a np állomány, akkor nm 15k-s célárfolyamok röpködnének. te szeretsz a valószínűségekről beszélni, tedd meg hát most is :)
sajátrv: biztosat nm tudok, de mint írtam ma, sztem így olcsóbb a finanszírozás.
ja és kibocsátás, nm kibocsájtás.
Árban lehet. De időben? A tőzsdén egy-két évvel mindig érdemes előre tekinteni. :)
Azért 240.000 részvényt dobtak piacra, mert most ennyit kellett. A cég be tudja fejezni történetének legnagyobb akvizícióját és a tőkeszerkezete is stabilabb lett. Olyannyira, hogy a további 2-3 akvizícióra nyílik lehetőség. Nem véletlenül került elő újra ez a téma. A következő részvénykibocsátás majd ezek után az akvizíciók után lesz 18-20.000 körüli áron. Azt hiszem érthető a cég üzletfejlesztési politikája.
Ja igen, a határidős vételek mire szolgálnak?
MNYP pakkot szeretnének venni?
Most is jött egy befektető akinek odaadták a részvények 10%-át.
Nem az 1 millión kell rúgózni, hanem magán a kibocsájtáson.
Az ügyfélkör valóban megmaradna ( nagy részben), de ugrásszerűen megnőne a nemfizetők száma. Nézd meg az EMÁSZ eredménysorát. Mikor egy cég hitelből terjeszkedik, akkor fokozottan figyelnek a befektetők is. Ergo nem az lesz az elsődleges, hogy 1 éven belül duplázzuk meg az árat.
Továbbra is azt mondom semmi bajom a céggel.