Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: üdv

#391147 holnor Előzmény: #391144

abban a 30%-ban benne van az Utilico, Generali, stb. pakkja is. a valós közkéz jóval kisebb.

#391144 VadSpeki Előzmény: #391102

Ez nagyon kemény!! Nem gondoltam volna, hogy azért ekkoa mennyiség összegyűlik az erős kezeknél!

A bet.hu szerint:

http://bet.hu/magyar_egyeb/dinportl/companyprofile?company=3191

Kerekítve 30 % a Közkézhányad!

Bevezetett mennyiség: 2 400 000 db

Azaz 720 000 db jön ki nekem Közkézhányadnak.

Az a kérdés, hogy a Közkézhányadon belül ki birtokolja a többi mennyiséget??

Former úgy írta, írtad hogy a tényleges közkéz kb. fele az említett erős kezű részvényeseknél van (velem együtt,tegnap este én is küldtem levelet a mennyiségről:-)

Szóval szerintetek lehet olyan nagyobb részvényes a közkézhányadon belül, aki az elmúlt hetekben gyűjtögetett és sikerült nagyobb mennyiséget öszegyűjtenie, de még nem jelentette be a cég felé valamilyem oknál fogva ??? Kiváncsi lennék rá.

Üdv.!!

#391127 Jozef69 Előzmény: #391044

Ez a jó címzett! (vadspeki, bocsánat!)

"Üdv Formerplayer!

Egy olvasóval több van itt, s egy olvasóval kevesebb ott.

Remélem, hogy még sokáig poziból, rv.-ként fogom olvasni az írásaitokat!

Hajrá E-Star!

üdv.

"

Re: funda egyetemistáktól

#391117 holnor Előzmény: #391104

emlékszem, az is K. nyertes volt :) 2008-ban talán. de itt "kicsit" más a menedzsment track rekordja.

#391111 vincentlauria Előzmény: #391102

Üdv Former, üdv mindenki! Kisebb pakkal, de annál izgatottabban figyelem az eseményeket. A zsiráfoknál én sem regeltem, de látom itt szimpi csapat jön össze, úgy hogy csatlakozom, kösz Tesom!

#391107 Jozef69 Előzmény: #391065

Üdv Formerplayer!

Egy olvasóval több van itt, s egy olvasóval kevesebb ott.

Remélem, hogy még sokáig poziból, rv.-ként fogom olvasni az írásaitokat!

Hajrá E-Star!

üdv.

#391106 zeeh_ Előzmény: #391102

Az komoly mennyiség.

10k alá én már nem várnám a zártkörű tőkeemelés tükrében főleg nem, de azért jó lenne, ha még egyszer reklámáron lehetne kapni. :)

#391105 Nessuno Előzmény: #391102

Az az 5% az nagyon komoly! És ezzel a felelősség is az! Nem hiszem, hogy itt bárki is eladná 12 vagy 13k alatt (direkt keveset írtam:)), de ez akkor is nagyon durva érték!

#391103 Nessuno Előzmény: #390964

Remélem a mai napon minden sikeresen alakul és sikerül végre lezárni az akvizíciót. Kíváncsi lennék, hogy kik a nagy befektetők, akik most részvényt vettek a cégtől (talán benne lesz az Aviva meg az Utilico is?). Vajon mikor jön ezzel kapcsolatban hír, még ma vagy csak valamikor a héten?

#391102 Formerplayer Előzmény: #391092

A nekem a darabszámukat megíró csatlakozó-olvasók-pityókástól,retek76-ostól,formerplayerestől -- mindösszesen nagyjából 110.000 darab papírt birtokolnak.

Na ez a durva,kérem szépen, nem a júliusi havazás......Több,mint 1 milliárd ft feletti befektetett összeg, a cég közel 5%-a, a tényleges közkézhányad közel fele itt van...

Egy-két magyar alapkezelő becsókolhat...merthogy olyanok már alig vannak--persze korábban sem nagyon voltak......

#391085 Camilla2 Előzmény: #391082

Sziasztok !

Örülök,hogy egyre többen vagyunk,Former azt irta ,60 levelet kapott,igy még várható egypár új regi .

Matgab-ot sajnálom,egyre többet kell majd lapoznia :-))

Re: E-Star 2011

#391079 Bodzaszedő Előzmény: #391078

A pf-et abszolút nem érdekli a fórum.Neki a lényeg,hogy minél többen és többször kattintsanak az oldalukra.Persze a fórumozók gyakrabban visszajárnak,de az onnan elpártolók többsége biztosan azért olvasók maradnak igy a pf vesztesége nem lesz számottevő szerintem.Mellesleg az oldalt több mint 10000 ember lájkolta már és folyamatosan emelkedik a szám

#391078 Roadrunner Előzmény: #391073

Asszem sikerült bejelentkezni nekem is. szegény portfolio bánhatja :) Nem lennék a tulajdonosok helyében :)

#391073 Ronin_ Előzmény: #391067

Nem lehet, hogy a te nevedet "lopta el" valaki?;-)

Régen egész más hangnemben írtál.

Nem itt, ott.