Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#390993 KawaBazsy Előzmény: #390919

Nézd, én átértékeltem ezt a dolgot. Innentől a gyári kipuff az felejtős, mintha nem is lenne. :-) A most fent levő sportdob az az alap, a halk túra dob. S kell csináltatnom vmi helyes kis csövet, amit a mostani helyére húznék, az lenne a sportdob.. :-D

Pálinkából még van vagy 1 liter, én nem iszom meg, az tuti. Az epres verzió viszont érdekelne.. :-)

#390935 Kissherceg Előzmény: #390927

jó ötlet. :)

A következő tali pesten június végén lenne. Valószínűleg nyári hónapokban csütörtökre kerülne. Kinek volna kedve jönni?

#390926 Kissherceg Előzmény: #390910

ejjj, de jól mulattatok :) jó nektek. Én túlparton vágtam a sövényt és a füvet, élmény volt. :)

Pityke az a lényeg megúsztátok!

#390919 kerikoma Előzmény: #390916

:D:D

Rakd el a szeder páleszt jövőre. Nem fog megromlani ne félj:-)

Egyébként örülök, hogy megismertelek:) Azóta is nézem, hogy megvan-e a kipufogom, nem ám Bazsy leszerelte:D

#390910 kerikoma Előzmény: #390907

Hát ezek a NAV-osok ilyenek:))

Tegnap este asszony nem hagyott békén, meg kellett igyuk a barackpálinkádat! Kicsit le volt hűtve, ilyenkor nyáron szvsz nem baj. Koccintottunk és mondtuk: Csokigyárosra!! :D

#390907 Csokigyáros Előzmény: #390894

téged vagy az asszonyt? :)

jó kikapcsolni néha a nagy rohanásból, és itt senki nem szól meg... bármit csinálsz... :)

kell, hogy beleférjen az ember életébe.

én meg köszi hogy eljöttetek... a NAV-tól már megint keresnek... :(((

#390894 kerikoma Előzmény: #390828

Sziasztok!

Hát mit mondjak, örülök, hogy mindenki hazaért, Pityke sajnálom, hogy estetek, viszont örülök, hogy nincs semmi bajotok. Emlegettünk egy párszor.

Nos vasárnap hazaértünk és hát még mindig vigyorogtam, de folyamatosan egész délután, egész este. Akármit csináltam, minden második gondolatom Alsóörs volt. Asszonykával még tegnap is erről beszéltünk fel elevenítve az összes kalandot:-) Csúcs volt:))

Csoki köszi, hogy rábeszéltél kár lett volna kihagyni, de legközelebb engem is fizess be a bungee jumping-ra:D

#390786 KawaBazsy Előzmény: #390778

Ha ti nem sérültetek, akkor ez a lényeg. Kormányt lehet vásárolni.. Majd összefutunk a Badacsonyi Borfeszten, oda is megyek minden évben (július 16- július 31.). :-)

#390784 KawaBazsy Előzmény: #390761

Hínárért pénzt nem adnék, de nagyon szépeket láttam a Balaton parton. Akartam is vinni neked, de a bnőm ledumált, h ne idegesítselek.. nem is biztos h illik hozzám, túl kedves csaj..! :-))

Nem akarok nagyon menő lenni, de egyesek majd 10 éve már ezzel a motorral korzóztak.. :-)

http://keptar.org/?di=3130797294813

szerk: link másol, beilleszt..

#390778 Pityke35 Előzmény: #390774

No itt vagyok. Úgy döntöttünk szombaton, h inkább Fonyód-Keszthely-Tapolca útvonalon megyünk, így motorozhatunk egy kicsit a bakonyban. Nem is volt gáz, szép ídő, sok motoros, és tempó! :)

Zánka előtt észrevettem, h a szokásosnál is sóderesebbek a kanyarok, gondoltam visszaveszek....a következő jobbos éles kanyarban már feküdtünk is! Kb 30-al mentem, nem emlékszem h belefékeztem volna, de az első kerék tapadása megszünt. A lábtartóm és a lábfékem görbült el nagyon (ezért döntöttünk úgy, h visszafordulunk) illetve a kormány jobb szára kb. 2 centit jött felém. A tükrök, a fényezés, a fékkar megúszta. Mi nem sérültünk szerencsére, a ruha megvédett minket. (ezért ne motorozzatok rövidgatya-pólóban). Kis ilyedség után visszatöfögtünk Fonyódra. Visszahajlítottam a lábfékkart, a lábtartót is megmókoltam, de a kormányt ki kell cserélnem. Most már itthonról írok.

Ennyi a sztori!

Itt köszi azon nagyrobogós srácoknak akik megálltak és segítettek összeszedni a vasat!

#390774 Csokigyáros Előzmény: #390764

ne hülyülj!!!! minden rendben? egészség a lényeg!!!!! priviben is írhatsz, de legalább röviden nyugtass meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

#390764 Pityke35 Előzmény: #390761

Halihó!

Elcsúsztunk Zánka előtt szombaton, ezért nem értünk oda...majd felhívlak...nincs baj velünk!