jövő 7en - miután minden pénztár transzferálta a portfólióját - kiderül, mennyi rv került az államhoz.
jövő 7en - miután minden pénztár transzferálta a portfólióját - kiderül, mennyi rv került az államhoz.
Former úgyse fogja kibirni,hogy ne fórumozzon valahol ahogy mi se:-) Ha a pf RFV fórum "alapembereinek" többsége átjön ide,szerintem ő is meg fog jelenni itt.Igaz ezt az oldalt nem ezrek olvassák.
Üdv minden újnak, de könyörgöm ne offoljuk szét a topikot!
Arra ott van a PF!
Csak az újak kedvéért:
Itt az adott topikban az adott papírral kapcsolatos híreket, elemzéseket, eseményeket, megérzéseket tesszük közzé. Minden másra ott a dumcsi topik...
üdv mkinek!
pár dolog:
- nm azt írta, h az egész 4md-ot fektetné be a cégbe, feltételezhetően csak egy részét. h mennyire mások a szempontjai, az kérdéses. nm hinném, h csak bankbetétbe tenné, és nuku tőzsde. de ez messzire vezet, nm a topikba való.
- matgab faktor: lokális csúcson vesz, esik 15%-ot a részvény, aztán megy vissza az árfolyam.
- tartsa-e bárki a fentebbi vételt: nekem az az érzésem, h az utóbbi időben sokan úgy vettek bele a papírba, h a fundáról nm sokat tudnak. aki ezekkel tisztában van, az jellemzően hosszabb távra vette, így nm érdekli a pár %-os mínusz. aki rövid távra vásárolt, annak meg már stoppolnia kellett vna. ha vki a kettő között van, az bonyolítja a helyzetet :)
- itt vannak negatív hangok is, de kulturált stílusban beszélünk meg mindent.
+1: ex nm pasi, hanm nő :)
örülök, h többen vunk már :)
Az, Kissherceg. :)
Őt is likvidálták odaát, ahogy többünket anno.
Tetszik ez a narancsos kép :-) Amúgy ki a főnök? Ez valami privát oldal?
Üdv Nektek! :) Former is jöhetne, érdekelne az álláspontja. Főnök meg majd kiszűri, akiket ki kell, így ő lesz a hónap fórumozója. :D
Sziasztok! Átjöttem én is ide.A régi banda kezd átcsorogni ide ahogy látom.Egyébként valakinek irt már vissza former?
No, én is regisztráltam, eddig csak olvasó voltam itt. Viszont mostantól máshol már csak olvasó vagyok. Én azért 3300 óta vagyok RFV részvényes, többször kiszálltam és többször beszálltam, időnként a visszaeséseket kiültem (ugye-egye a nem realizált nyereség...), de sosem bántam meg.
ÜdV mindenkinek!
4 Mrd? Ez kb 36.000 RFV részvény. Csak egy magánszemély ennyit bevásárolna... Hetekig tartó beszállás majd hetekig kiszállás egy illikvid papírban ahol piacin elsütni 1000db-ot is gond?
Akinek van 4mrd-ja az bankbetétre is kapna évi 200millát, és ez 100% -->magasrol x.ni a tőzsdére.
Akkor beszélj matgab-bal.Neki ha jól tudom 12430-rról van pakk és egy legenda szerint addig ezt a szintet el nem éri,amig Ő el nem dobja :-))
Igen ,de egyrészt nem árt az óvatosság,mint irtam,másrészt nem vagy mindig gép közelben.
Van úgy pl nálam,hogy 2 napig úton vagyok és ha nem muszáj nem gépezek.
Én ilyeneket sem olvasok.
Minden nap jön 5 ilyen szallag cím..
szerintem ma hallottam legalább kettőt a rádióban, így meg sem nyitom ezt sem, de biztos vannak akik megnézik.
Ránézel az árfolyamra és tudod, hogy gáz van, főleg ha nagyban pakolják ki.
Még nagyobb krízisre figyelmeztet a neves befektető
Érdemes elolvasni.
Attól mert valakinek 4MRDja van, nem biztos hogy többet tud, mint a többség!
Nekem nincs 4MRD-om, de én sem veszem :)
nálam drága olcsó van, és ha majd eljön Armagedon XX, akkor majd veszünk olcsó részvényeket, ha nem jön el, akkor nézzük azt ami van vagy ami éppen nincs ,-)
szerintem a 4MRD-os trader is más szempont szerint kereskedik, meg egy milkás ember is ,-)
Így ilyenekre ne halgass!