Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: tőzsdeklub ta

#390529 Camilla2 Előzmény: #390517

Igen én is igy látom,érdekes ez a pasi,hajlok arra,hogy figyeljem a véleményét.Azoban,amit most mond "túlterjeszkedte magát az Estar",lehet igaza lesz,de ezt majd csak a jövő mutatja meg,azomban nem árt óvatosnak lenni.

#390528 Camilla2 Előzmény: #390513

Én is 12 felett vettem,kidobta minusz 5 %-nál és visszavettem 10200-on,azóta ülök rajta.

#390525 zeeh_ Előzmény: #390522

Nem tenne jót, de amit a FED művel ész nélkül, annak meglesz az eredménye előbb-utóbb, ami egy újabb jelentős zakó lesz.

#390522 taresz Előzmény: #390521

"Kellene a világban egy újabb globál para"

Ez azért senkinek nem tenne jót, de lehet, hogy itt van a kertek alatt.

#390521 zeeh_ Előzmény: #390519

Az a baj, hogy tényleg felhígult a topic odaát az utóbbi időben. Kellene a világban egy újabb globál para nagyobb eséssel, az megtisztítaná a papírokat, az E-start is.

#390519 taresz Előzmény: #390517

A PF off. Átment katasztrófába.

Ex pesszimizmusa, former optimizmusa vegyítve adna talán egy realista képet.

#390517 zeeh_ Előzmény: #390513

Ex egyike azoknak a PF-en, akik a földön járnak. Sokaknak nem tetszik, hogy küzd pl. a tolvajrészvények ellen vagy most épp az E-starnál hívja fel a figyelmet a veszélyekre.

Most olvastam át az elmúlt 2 nap termését a PF-en. Durva, hogy mennyien kereskedtek former beírásai alapján.Biztos, hogy vannak olyan infói, amivel sokan nem rendelkezünk, jobban benne van a témában, de azért megdöbbentő, hogy mennyi ember adott-vett valakinek a beírásaira.

(Semmi bajom formerrel, mert érdekelt engem is a véleménye, csak megjegyeztem, amit most láttam odaát.)

#390513 taresz Előzmény: #390150

Őszinte leszek.

Eddig ex írásai engem is idegeltek, de van annak valós alapja amit Ő ír. Alább írtam, hogy jó magasan be is vettem, de egyre többet foglalkoztat, hogy eladom buktában.

Az egyik ismerősöm múlt héten azt mondta, hogy nem nyúlna hozzá semmi pénzért sem, pedig nem kicsiben csinálja. (4mrd) Nem írtam el. Az élete munkája van a tétel mögött.

Adok a véleményére, és ezzel el is szomorított.

#390491 zeeh_ Előzmény: #390213

Tartósan én sem várnám alá, de lesz ez még olcsóbb a mai zárónál rövidesen. 10200-10400 vidékén már gyűjtögetném, 10k alatt meg főleg.

Equilor elemzés

#390457 Szundi

"Az E-STAR Alternatív Nyrt. finanszírozása

Cégprofil

Az E-STAR Nyrt. komplex energiahatékonyság-javító vállalat, amely alapvetően megújuló energiaforrásokra alapozva, technológia és beszállító független módon, saját finanszírozással energia-hatékonyságjavító projekteket valósít meg, majd üzemelteti azokat. Referenciái között elsősorban különböző önkormányzati és állami intézmények energetikai korszerűsítése szerepel.

Finanszírozás

A társaság az elmúlt egy évben a gyorsabb fejlődés érdekében a banki projektalapú finanszírozásról átállt a vállalati kötvényalapú finanszírozásra. Célja hosszú távon 30-70%-os sajáttőke-hitel arány fenntartása.

Az egyes projektek pénzügyi hátterét eddig saját tőkéből és banki finanszírozással teremtette elő a cég, de a banki finanszírozás lassúsága és nehézkessége miatt évente csak néhány projekt volt megvalósítható. A vállalatfinanszírozási politika részeként az E-STAR 2010-ben kötvényprogramot indított. Kötvényprogramjára alapozva a cég több projektet is el tud egyszerre indítani és egyúttal a finanszírozási időszak is meghosszabbodik, - hiszen a kötvények futamideje általában 3-4 éves időszakra szól - ezáltal rugalmasabb, a projektek megvalósításához és megtérüléséhez igazodó finanszírozási szerkezet alakul ki.

A társaság tőkeszerkezete sikeres kötvényprogramjának köszönhetően megközelítette az optimálisnak tartott 30-70%-os arányt, ezért zártkörű tőkeemelést hajtott végre és a tőkebevonás érdekében a későbbiekben egy nyilvános tőkeemelés (SPO) is sorra.kerülhet.

Stratégiai elképzelések

Az E-STAR stratégiájának középpontjában a rugalmas szervezeti és finanszírozási struktúra továbbfejlesztése áll, emellett a nemzetközi terjeszkedés, valamint megújuló és fenntartható primer energiaforrások felé elmozdulás is a célok között szerepel.

A társaság jelenleg Magyarországon és Romániában van jelen, de az EETEK Energiahatékonysági Zrt. Megvásárlásával jelentős lépést tett a lengyel piacon is. A jövőben 3-4 évente egy-egy új közép-kelet európai országban kívánja tevékenységét bővíteni.

Equilor vélemény

Az E-STAR 2010 szeptemberében indított 10 milliárd forintos kötvénykibocsátási programja a meghatározó a vállalat fejlődése szempontjából. A társaság eddigi kötvénykibocsátásai sikeresek voltak, mintegy 7,1 milliárd Ft forrás bevonásával jártak és jelentősen hozzájárultak ahhoz, hogy az E-STAR külföldön számos új projektet indíthasson, ami a legfőbb növekedési potenciál jelenleg a vállalatban. A kötvényprogram tette lehetővé az EETEK Energiahatékonysági Zrt. megvásárlását is, ami jelentősen növeli a társaság értékét. Ahogy folyamatosan javulnak a nemzetközi expanziós lehetőségek, úgy fokozatosan teljesülhet a társaság hosszú távú céljaként kitűzött régiós piacvezetői szerep is az alternatív energiaszektorban. "

#390238 hAliG Előzmény: #390213

Majd megjön a vételi kedv, ha a kétkedők látni fogják, hogy 06.14-én becsengették a 2.4mrd-t és 06.15-én meg nem tesznek be 240k db rv-t 7400-ra eladásra :))

#390207 hAliG Előzmény: #390206

Jaja :)

Felfelé irány a valószínűbb, de nem fogok izgulni ha még benéz 10000 alá.

#390206 holnor Előzmény: #390202

nekem a 10.600 egyszerűen jött ki: 9800-ról pattant ~11400-ig, ahol korrekció indult. ami - jó esetben - az emelkedés 50%-ig tart. tehét ment 1600 pontot, visszaad 800-at. semmi Elliott :)

#390202 hAliG Előzmény: #390136

Elliotthoz ~10.800-ig lett volna szabad beesnie, ha szigorúak akarunk lenni, ez meg ~10.600-ig ment.

Nem? :)

#390155 exmnbs1 Előzmény: #390154

de az sem kizárt hogy hogy former célárát közelíti

lengyel akvi előtt eladtam

ez volt a legjobb rv a béten