Ezt ne tudtam,sokáig csak olvasgattam.
Én már egyszer voltam VIP, most megint csak tag vagyok. Szóval lehet, hogy idővel módosulnak a "ponthatárok" és visszaminősítéssel jár. Szóval lehetsz még kezdő Pepe, ha nem dumálsz eleget.:DDD
Mielött valaki megszólna,elárulom ,én is pasi vagyok :-))
Camillaa lányom neve .
Azt hiszem,akkor sokáig maradok új regis :-)),
hogy ti pasik mennyit tudtok beszélni :-))
annyiban igazad van, h a mennyiség nm feltétlenül jár együtt a minőséggel. de tökéletes rendszer nincs, a pf-es +- sem vált be sztem.
te az "rfv-s" Camilla2 vagy pf-ről?
Nem akarok én senkit hajlintani :-))
hogy ki vagyok ott áll,bár ez nem is olyan biztos :-)
Már írtam.. a rang hosszászólások számához van kötve.
Tisztelt tag 5000körül lehet kb.
Engem mondjuk nem hajt a hónap fórumozója cím, Nektek adom amit csinálok chartilag, meg magam fejlesztésre, esetleges kidumálására, amit látok.
Nyilván jól esik az embernek, hogy nem hiába tölti fél életét a stokin, és amit amúgy is magában gondol, azt másnak is kiadja, mert én mondjuk tudom mit látok a chartokon, de mások lehet, hogy nem.
Jogod van így érezni és tiszteletben tartom. Arra is gondolj, hogy ez a fórum ingyenes és reklámokból tartja fenn Kissherceg. A reklámhely ára a látogatottságtól függ, minél többet írnak, annál jobban megéri itt hirdetni. A rangok kiosztása nem tudom hogy működik, gondolom idővel lépked előre mindenki.
Na, Te meg ki vagy?
:))
Több okból sem hülyeség, ez itt működik, elég régóta......
De ha kellőképpen meg tudod indokolni, a Főnök hajlítható...))
Hogy ki mennit szól hozzá és annaka kimutatása,meg ahhoz kötödő új tag,kezdő,vip meg hasonlók,iszonú nagy hülyeségnek tartom,meg zavar is.Utoljraaz indexen látttam ilyet.
Remélem nem fogja abbahagyni, mert hasznosak és szakmailag megalapozottak. Az ingatlan topikok viszont kicsit leültek, pedig élvezem azokat is. :)
Szerintem Hathor is esélyes, rengeteg elemzést készített hónap közben...
Kellene csinálni egy olyan topikot, hogy "Hozzászólás növelő topik" :D
Bármit lehetne írni, akár csak "a" betűket, a lényeg, hogy növelhessem a hozzászólásaim számát :D
Na jó csak vicc volt. (Ez a hozzászólásom is csak arra volt jó, hogy növeljem :D)
megvan a nyertes, hétvégére kiderül :)
Nagyon kezdő vagyok még egy jó elemzés írásához, bár igazából nem is elemzést írok.
Inkább egy naplót heti kiadásban. Mondhatni kihasználom az oldal adta lehetőségeket önös céljaimra (bízva az oldal hosszútávú sikeres működésében).
köszi, a nagyságrend érdekelt. fel van adva a lecke :)
Nos most arra így nem emlékszem, de becslésem szerint 200-300 közötti talán. A dobogóhoz ennek duplája már esélyessé tesz, de most kevés lett volna az is. :) Azaz érdekes, hogy Pepe és Netmaster ugyananyii hozzászólást írt :))