Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: tőzsdeklub ta

#390154 exmnbs1 Előzmény: #390150

nincs optimizmus, györcsölés van

szerintem a cég túlterjeszkedte magát az EETEK megvételével

a lengyel akvi finanszírozása terén van nehézség, a kommunikáció, az általam nagyra értékelt legendás transzparencia is változóban lásd előző cikk pl

a problémát összetartással, elhallgatással, bűnbakkereséssel kívánják kezelni a topikolók

az árfolyammal nem tudom mi lesz, de a topikban pár százalék eséskor formert okolták, ami igencsak sajátságos

nem hiszek abban, hogy soha többé nem megy 10K alá, ugyanez volt 9K felett és bizony lett 7400 is

#390151 Hathor Előzmény: #390146

aham, nem rossz :) ennyire nem néztem előre még..

na ezt kitaláltuk előre, már csak kivitelezni kell.

Le van ülve a forgalom benne, az induláshoz érdemes majd egy nagyobb zöld forgalmi gyertyát nézni.

#390150 Bendeguz Előzmény: #390147

Örülnék neki, ha fel tudnád vázolni, hogy miképp látod most a helyzetet, mi lesz az árfolyammal, poziban vagy-e? Elég sok energiát fektetsz bele az optimizmus letörésébe :)

#390144 Hathor Előzmény: #390136

Igen fél évest, köszi.

Tudod, hogy nem figyeltem a chartot, most kezdtem nézni, ahogy kiraktad a blogot

Amit én látok szabad fordításban.

Kép tetején csúcson egy fej-váll alakzat, ami ledobta célárral az árfolyamot lilával jelőlve, majd a célár után kezdődött egy konszolidáció, abban egy zászlót (kékkel) kialakítva, zászló elindult le (itt kezdtem nézni zászló kilakulásnál, amit mondtam neked, hogy letörik). Zászló célár nem teljesült, mert alulról támasztott 9800nál a hosszan feljövő emelkedő trendvonal (pirossal), de neked ott 120naposod is volt kb. Onnan most szerintem kialakíthat egy fordított fej-vállat, aminek jobb vállát csinálhatjuk le, de benne lehet ezzel együtt egy felmenő elliott 1-2-es pontja, jobb váll kialkítása lenne kettes pont. A három fehér katona erősíti a lehetőségét.

http://postimage.org/image/1cyumgvfo/

na kb. ennyi az olvasmány mondanivalója nálam.

#390143 exmnbs1 Előzmény: #390138

itt most többről van szó szerintem

eddig volt 600K papír a nemintézményi közkéz ez szvsz növekszik hamarosan akár 40%-kal

új projekt bejelentés mostanában nemigen jön

szükség lett Mari néniékre

#390139 Bendeguz Előzmény: #390128

Üdv köreinkben, remélem tetszeni fog a társaság és Te is értékes taggá válsz ;)

Én is amondó vagyok, hogy írjál bátran.

#390138 macika Előzmény: #390129

former szereti "lehűteni" a kicsiket, párszor már öntött rájuk, aztán lenn visszavette ĐĐ

viszont ezt be is írta

másrészt egy jó fundás papírnál ez nem számít, főleg ha annál a rv emelkedés egyelőre megállt és sávozásba ment át

ez a teendő aki nyerni akar havonta és nem csak ücsörögni a papperban

#390135 taresz Előzmény: #390129

12,1-ről vagyok benne, és minden szabad pénzem ebben van. Én azért bízok abban, hogy viszontlátom.

#390129 exmnbs1 Előzmény: #390123

mert kell nekik ellenségkép ugyanis nem túl jól festenek a dolgok

régi trükk

abban a tévhitben élnek, hogy az írhat egy rv-ről akinek van és az is kizárólag jót

anno mikor a topikban megjelentek Mari néniék former szépen leöntötte a rvt tisztítás végett

pl 8000 körül Zilahkor

most kellenek az új vevők illetve a tarttatás a fontos

#390128 taresz Előzmény: #390123

Mert nem azt mondja amit hallani akarnak. Ha nem gond mostanság itt rontanám a levegőt. Ígérem csendben maradok.

#390054 matgab Előzmény: #390043

én úgy látom a reggeli pánik után visszaállt a nyugalom. A nagyobb befektetők ma még nem reagáltak, talán még értelmezik a híreket, de szerintem pár nap és rájönnek, hogy alapvetően pozitív dolgokat láthattunk.