ne haragudj meg, de nem kérem senkitől, hogy ilyen ügyben segítenie kéne rajtam.
valamit félreérthettél.
ne haragudj meg, de nem kérem senkitől, hogy ilyen ügyben segítenie kéne rajtam.
valamit félreérthettél.
tehát saját topik lenne, ahova beírom a véleményem, erről-arról, amihez épp kedvem van.
de nincs rá időm.
az idő meg pénz ugye :o)
engem hívnak Babának. - becenév. - buxer adta :o)remélem azt nem kell magyarázni, hogy kicsoda buxer :o)))
Nem volt semmi bántó benne szerintem. Mivel én egy virtuális figura vagyok igy hozzá kellet tennem. Mivel nem jellemző a nagycsalád mig a romákra igen. Ismerem a romákat, 16k-14k-ban is Pl Horváth Elemér vagy a zuglói Lakatos László (vajda) család esetleg Pupek, Gáspár. Üzleteltem is velük annó. Van kivel lehet és van kit kerülni kell. Ez ugye nem csak a romákra jellemző. Azt is tudom hogy náluk is inkább a szegényebb rétegre jellemző a sok gyerek. Szal képbe vagyok roma ügyben:) Még az is lehet téged is ismerlek:D Ha kocsiztál valaha.
Ja két leány nalunk is iker:)
Én is azt hittem. :-)
Így viszont a topic cím miértje rejtály marad számomra :))
Nem is tudtam, hogy ikreid vannak neked is!
Gratula!
Az elismerést köszi, de nincs miért, nem is értem...
azért köszi!
Amikor regisztráltam az oldalon éppen kismama voltam és nagyon megörültem a topiknak, azt hittem babás-mamás, de így is jó:-)
Hogy fog örülni Ursi amikor benéz, és látja, hogy semmi off sincs a topikjában!
:-DDD
De követem...:)
....elsőre nem jött át a kommentedből hogy mire vonatkozik az elismerésed, azt hittem a gyermekek számára, csak elírtad a nevet..:)
Ezúton elnézést...hosszhuszárnak meg még egy elismerés!
Nem követed az eseményeket.
Rozsdáskilics:
"5 utód látta meg a navilágot minálunk, 3 leány, 2 fiú:) (nem vagyok Roma)"
Hosszhuszár:
"Én meg igen, és 2 gyerekem van...
1 fiú, 1 lány, és ikrek....."
Amatoregy:
"én meg nem, de a többi nálam is stimmel"
Rozsdáskilincset személyesen nem ismerem. A nemzetiség körül forgott a gondolat....
Én sok szempontból megfelelnék Ursinak, de nem kaphat meg, sajnálom. :D:D Egyébként ritka makacs egy nő, kitalálta magának a piacot, csak kicsit zártkörű lett...
én meg nem, de a többi nálam is stimmel.
hosszhuszár felé meg maximális elismerésem. Sokan példát vehetnének róla.
A legmélyebb tiszteletem az irányába...
Én meg igen, és 2 gyerekem van...
1 fiú, 1 lány, és ikrek.....
Általánosítasz...
Nem szép dolog!!!!
Ahogy Zsiday írja: "Lehet QE8-at is csinálni, de a gazdaságra gyakorolt hatás egyre kisebb, az inflációs veszélyt viszont jelentősebben növelné, és a papírpénzbe, a dollárba vetett hitet egyre gyorsabban erodálná, tehát nagyjából fegyver nélkül maradtak: a monetáris fegyver kezd veszélyes válni, a fiskális fegyver előtt pedig bezárják a kötvénypiacok a kapukat. A 2008-9-ben megúszott/elhalasztott recesszió/depresszió mégiscsak visszajön? Tényleg csak elodázni tudtuk? A baj az, hogyha baj van a gazdaságban, akkor nem lesz a kezünkben fegyver..."
:) Én Dr.ursin már nem segithetek! 5 utód látta meg a navilágot minálunk, 3 leány, 2 fiú:) (nem vagyok Roma) Én megtettem amit a népesség fogyás elleni küzdelem megkiván:) Bátoritok mindenkit a nagycsalád alapitásra. Pénzkérdést csinálni ebből Uraim/Hölgyeim a gyávaság megtestesülése. Mindig lesz annyi amennyi elég:) A szülőnek elég felkészitenie a gyerkőcöt a többit bizza csak nyugodtan a gyerekre:D
Akkor kérlek, mutatkozzál be...::))