Regisztráció Elfelejtett jelszó

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#390761 Csokigyáros Előzmény: #390747

látom a lelked mélyén már chopperes vagy... :)

amúgy soha senkit nem beszélek rá semmire... ez egy életérzés, ami vagy megfog, megérint, vagy nem... de azért te se speedes bulikra jársz, hanem chopperesekre... :))))

hínárból meg hármat vegyél, vagy keresd meg az én baloldalimat....

#390747 KawaBazsy Előzmény: #390738

Motor?? Csak nem a csattogós chopperekre gondolsz? Amikor elmentünk Veszprémbe a motoroddal sátorért, a bnőm végig fészkelődött hátul, nem találta olyan kényelmesnek (de kért, h ezt nem mondjam el, nehogy megsértsen.. :-) Viszont a hínár a kormány végén az odabasz, olyat én is szeretnék! :-) Remélem nem beszélted rá Kerikomát egy ilyen gépre, mindig sokkal később érkezne mindenhova, s már nem lenne ideje pálinkát főzni! :-)

#390738 Csokigyáros Előzmény: #390720

a storykat neked hagytam... a hínárt meg nem felejtem... :)

bazsy semmit nem változott, kerikoma meg nagyon jó fej, örülök, hogy megismertem...

jövőre már MOTOR-ral jön ellentétben bazsyval, aki sosem érti meg a motorozás lényegét.. :DDD

#390720 KawaBazsy Előzmény: #390710

Azt nem meséled el a T. társaságnak, h csak egy belső sátrat vettél a Decathlonban váz nélkül, s azt akartad felállítani? :-)) És a hínárügy? Találtunk a Balaton partján pont odaillőeket.. :-D

basszus hazaértem... ez …

#390710 Csokigyáros

basszus hazaértem... ez durva volt... mindig megígérem hogy szombatot alkoholmentessé teszem... és soha nem tartom be... nem volt nagy létszámú a stockis csapat... de nem is ez számít... jól éreztük magunkat... jövőre majd többen leszünk... megyek behunyok :))))

#389898 kerikoma Előzmény: #389884

Nem baj, majd megoldjuk valahogy. Megkóstoljuk ezt is azt is. Nálunk nagyon esőre áll a helyzet, remélem nem áztok el. Holnap találkozunk:-)

#389884 KawaBazsy Előzmény: #389794

Motor felkészítve, pakolok, nemsokára indulok. A bnőm két csajos piját is vett, tkp én is az édeset szeretem.. :-)

#389787 kerikoma Előzmény: #389315

Pálinkát:D

Tanktáska, oldaltáskák felszerelve, sátor helye kiképezve, rá is ültünk csak úgy az álló motorra próbaképpen, hogy normálisan elférünk-e, és szuper a helyzet. Mi is ma este pakolunk és holnap du. indulunk, ha minden igaz:-)

vas megpakolva, szesz el…

#389733 Csokigyáros

vas megpakolva, szesz eltéve...

reggel indulunk, du. 4 körül ott leszünk...

bazsy hívlak ha megjöttünk...

keri és pityke hívását várom pénteken...

a többiek lefáztak... :)

kikapcs... most már csak teló... :)

széles utat mindenkinek!!!!!!!!!

érezzük jól magunkat és egymást... :))))

#389315 KawaBazsy Előzmény: #389017

Holnap este elkezdünk pakolni, holnap után meg lemosom a motort, s gyí! Milyen csajos piját szeret a párod? :-)

#389013 Csokigyáros Előzmény: #389009

ok, csak ne legyen túl későn, mert akkor már "másállapotban" leszek... :)))

léptem, viszem a mocit átnézésre...

#389009 kerikoma Előzmény: #389003

Azért mondom, hogy nem tudom. Ezt csak Ti tudjátok akik már évek óta jártok. Mi valamelyik vasárnap fenn voltunk és megnéztük a terepet, de hát akkor szinte tök üres volt.

Telefonszámod megvan, mindenképpen hívlak, ha már a közelbe vagyunk.

#388998 kerikoma Előzmény: #388937

Hát ha megtennéd, azt megköszönöm. Nem szeretnék a sztyeppe legszélére kerülni:) Aztán telefonon úgyis egyeztetünk, ha odaérünk.