remélem kötvényes hír, vagy újabb project...
Bár egy kicsit tartok attól,hogy valakinek megtetszett ésmegveszi szőröstől bőröstől a 180-napos átlagáron...
ld pannunion...Az azért odabaxna!
remélem kötvényes hír, vagy újabb project...
Bár egy kicsit tartok attól,hogy valakinek megtetszett ésmegveszi szőröstől bőröstől a 180-napos átlagáron...
ld pannunion...Az azért odabaxna!
Legutóbb pont a hír után indult be a lavina, kíváncsi vagyok most mi fog történni.
Jó hír lesz, azért rakátázott eddig. El kell rá adni, majd pár nap múlva diszkont áron visszavenni. :)
Hír KV
Gondolom, az 1000 darabos vevő pont felfüggesztés előtt "véletlen" vétel volt.
Bent állok, de ahhoz 11 alá kéne buknia... :)
Na végre... Csak így tovább!
10953
Es wäre nicht so schön... Majd elválik, remélem bent állsz vételen és nem holnapután fogod a falat vakolni, hogy jól beleverd a fejed :)))
Es ist fantastisch! :)
Most már csak 10 db-on múlik, visszajöhetne 11 alá párszáz ponttal, de szigorúan vételi szándék miatt írom. :)
67 db-on múlik, szerintem 11000 alá fog menni.
11050-re beállt közben 500 db.
Ma az E-star a 4. legnagyobb forgalmú részvény volt, megelőzte az MTEL-t!
Biztató kilátások a jövőre nézve.
Bendegúz, köszi az elemzést!
Jól látod, ha megnyugszol, bölcs leszel. Én ugyanígy voltam a Freesoft bukómmal. Utána azon görcsöltem, hogy miként szerezzem vissza az elveszett tőkét. Alig akartam eladni, minden nap vártam a csodát, aztán egyszer csak jött egy magánéleti gond és egyszerre a kettő tehertől megszabadultam.
Sose a bukót akard visszaszerezni, hanem kereskedj és keress vele sokat.
Uff beszéltem :)
Néha tényleg az lenne a legjobb nálam is, ha PETI kikapcs 1-2 hétre, mert megy az ugra-bugra, oszt' a végén sikerül jól beszívatnom magam. Amióta realizálni kellett a nagy Econet bukómat, több hibást döntést hozok. :-/ Ott van a szemeim előtt, amit le kéne mielőbb dolgozni.
Kéne egy nagyot pihenni.