this is the beginning of a beautiful friendship :D
off
Itt vagyok!:) 184cm és idősebb:) Igaz nőből többvan errefelé mint kéne:D De valahogy megoldom:D
Dr.Ursi szvsz a nő 175cm-nél kezdődik:) Nembirom a kertitörpéket:D Elnézést a kissebbektől:)
:))
majd szólok, ha véletlenül látok ilyet valahol...))
ne tessék szétoffolni a topikot !
a magasságomról nem tehetek, viszont elég hülyén néznék ki/érezném magam egy hónomalákapom manussal ... tehát ha megengedik nekem az urak, nálam ez szempont, ahogy az is, hogy idősebb legyen nálam, mivel nem tudnék mit kezdeni egy kisfiúval, nekem egy határozott, karakteres, gondoskodó és megbízható férfira van szükségem.
Esélyem sincs 176 centivel, egy-két évvel korábban már kiderült.
Azóta is ebből a traumából próbálok kikászálódni...
:-))
a kezemig.. :D Mindig azon támaszkodom, ha elesek....
Hmm, eszembe sem jutott...:))
Majd jön a főnök, és elmeséli, régi, pf-es sztory...de szerintem itt is megvan, valahol az elején a topiknak...
Á, kár a fáradságért, te is alacsony vagy neki...
:-D
Na, igy már valamit sejtek:)
nem baj, ez egy régi történet....:))
Ezt nemigazán értem, hacsak nem Dr.Ursi burkolt fényezése?! A lencse értékes étel!
Ursi két dolog miatt szimpi nekem, 1 a határozott állásfoglalása, 2 a fórumon ellentétbe került a többséggel ez érdekessé teszi számomra a figurát.
De úgylátszik retteg attól hogy valami titkot elárúl:) Pedig nem erre gondoltam:) Megis értem ha fizetős blogol akkor itt nemnagyon irogathat.
Pedig a lencse levese......
És stopi en voltam a 800-ik:D
Köszönöm tele a hasam:D Van saját véleményem ami borithatatlan. Jó unatkozást a továbbiakban:)
Dr.Ursi!
Mi a pálya szivesen olvasnám a kommentedet?!