Nem elégedetlenkedem, mert így is szép volt, csak leírtam, hogy mennyi maradt benne, amit nem lett volna rossz még megfogni. Sebaj. Ez még mindig jobb, mint a mínusz.
Nem elégedetlenkedem, mert így is szép volt, csak leírtam, hogy mennyi maradt benne, amit nem lett volna rossz még megfogni. Sebaj. Ez még mindig jobb, mint a mínusz.
Úgy biza, az elmaradt hozam nem egyenlő a veszteséggel :)
Dobok fel egy elemzést.
azt kell nézni, h mennyit fogtál. nm kell elégedetlenkedni.
No, eddig nem úgy néz ki, mint ami vissza akar jönni 11000 alá. :-/
300 pont eddig benne maradt. :-/
funda alapon soknak tűnik a 19k. persze álmodozni lehet :)
14k fölött szeretném látni, hogy ki tudjam heverni az utóbbi idők nem realizált veszteségeit. :)
Remélem kitisztult a mezőny és egy duplázás még belefér év végéig úgy cirka 19k-ig :)
Merjünk nagyot álmodni, nagyot mondani! :D
Lehet ezt már nem fogod már velem együtt. Lehetőség adott volt múlt héten, de én 2-3 napos eséssel számoltam, olyan 9 k-ig.
Rohadt aljvadászat mostanában nem jön össze:(
Ha én kimaradok valamiből akkor azt szeretném újra lent látni:-)
Bővíteni már nincs mit, de újra vennék (de ezúttal már jóval többet), ha visszanézne oda.
Ha már nem vettem bele legalább lássuk Bendeguz 14 k-s célárát:-))
Hopp, a 4.5k-s pakk megkapta a magáét.
Indul vissza lefelé?
Remélem, a történelem megismétli önmagát, így a zsák nyitva marad, de feljebb is beálltam, hátha. Az a 4555 db-os nekem úgy tűnik, mintha pufi lenne és csak azért állt be, hogy feljebb tömni tudjanak egyet vagy a cég próbálja tartani az árat megint srv által.
Jópárezer ft bentmaradt. Nem gondoltam h feljebb megy rögtön. 4kor pénteken még 10600 körül kötögették. Azt hittem legalább odáig visszanéz.
11090, brutál. 3 kereskedési nap alatt több, mint egy ezres.
Kiszálltam.
Zsák szája kinyitva 10200 magasságában, aztán vagy pottyan bele vagy nem.
mutass egy olyan papírt, ahol nm a jövőt árazza a tőzsde.
a kötvények miatt keletkező kötelezettségeket te is ki tudod számolni, nézd át hozzá az eddigi kibocsátásokat. a befolyó pénzt beruházásokra fordítják: erdélyi projektek, lengyel akvizíció.
szerk.: pf-en már megint mi megy. döbbenet.