A bnőm is arra edz, én nem is ismerem őket, mit kezdjek ennyi alter rocker közt.. :-)
A bnőm is arra edz, én nem is ismerem őket, mit kezdjek ennyi alter rocker közt.. :-)
a Tankcsapdát tavaly sem éltem meg... :)
én a Quimby-t szeretem, főleg este 10 után... már rá leszek hangolódva... :)))
Nekem a haverjaim szoktak foglalni, de most csütörtökön megyek, állítólag akkor még van hely. Majd megoldjuk. zenei kínálatot néztétek?
foglaljak helyet neked? most komolyan kérdezem.
nem tudom hányan megyünk... folyamatos lemondások... de 3 sátor biztos... egynek tudunk foglalni, úgy hogy a mocid is elférjen... körbekerítjük...
Nem tudom még:)) Fő próba szerdán este lesz a pakolással, nagyon izgulok, remélem minden összejön!
Azt nem tudom, hogy ott hely ügyileg lehet-e valahogy a közeletekbe helyet foglalni, vagy nagyon macerás? Gondolom sokan szoktak lenni! Most már 99 %, hogy pénteken du. úgy 4 és 5 között érnénk oda, ha minden kötél szakad...
ne is mondd. a motoromat is szerettem volna eladni, gondoltam majd valaki lent ráizgul, de külföldön leszek csütörtöktől...
pedig már be van progizva a számod a csütörtöki első sörre... :))))
sziasztok!
sajnos úgy néz ki nem tudok menni a HD találkozóra, az üzleti dolgaim közbeszóltak.mivel évek óta mindig lent vagyok, már-már "tradíció" , így mindent megpróbáltam ,de nem fog menni, talán majd jövőre. remélem ez a szar idő elkerül titeket, és nem olyan lesz mint tavaly...
Be fog az férni, majd a zasszony hozza hátitatyóban.. :-)
Jó az a szeder. Vinnék a saját boraimból, de félek azokat már nem fogom tudni becuccolni, így majd inkább egy másik alkalommal:)
Mi csütörtök du megyünk. Viszek a szeder pálinkából (nekem csak az van), meg egy Tokaji Pezsgőt, meg vmi csajos piját. A sört ott beszerezzük.. :-)
Csak hogy milyen kiszerelésbe hozzuk a nedűket azért. Ma akarom kiadagolni, mert ez a szerdai pesti út kicsit áthúzta számításaimat...
még nem tudom.... 3-4-5...???
hát ha engem kérdezel, akkor szilvát, cseresznyét és a körtét részesítem előnyben... :) persze bármelyiket megiszom... :) az utolsó kettő gyorsan át szokott rajtam szaladni... :)))))
Valószínű, hogy pénteken du indulunk Szekszárdról, a csütörtökről már lemondtam, de ha netán változik azt még szerda este megírom.
Akkor én most milyent vigyek? Van szilva, cseresznye, körte, alma, narancs, banán, vegyigyümi és törköly is.
és meggy, szilva, barack és körte.... ezeket viszünk... :)
no akkor hányan is vagyunk? ki mikor jön? milyen pálinkát hoz?
mi csütörtök reggel indulunk Debrecenből...