Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#386819 Hathor Előzmény: #386818

Herceg koma is felül írhatja mai elemzését holnapra azt hiszem..

na belépek már a ker.rendszerbe.. talán valami történik mostan :)

DAx továbbra is oldalazó sávban negyedik kereskedési napja.

S&P kinézett csökkenő csati fölé, majd azt teszteli vissza most.

#386818 BudFox Előzmény: #386815

Aham..tettszik...

Na lenyírtam a füvet...mire visszaérek de szép kép fogad :_))) Bux esésben :D

USA mivel zárva remélem holnap bepótolja a mai esés..mi meg megyünk velük

#386817 Hathor Előzmény: #386816

igen úgy korrekt, nem olvastam Waszi előzményét, csak beestem, ás ajtóstul rontottam be :)

Órá csökkenő csatorna tetejéről is csordogál, így tökéletes az összhang, meg gondolom az ékem is letört buxban, de ma meg sem nyitottam a kereskedési rendszert, csak demot nyitottam petiben is előbb :)

Órás csatorna hatiban:

http://postimage.org/image/1txwd1dhg/

#386816 fotdm_01 Előzmény: #386815

22400at prompt buxra értettem - nálam az a bux :)

Hatiban én szimpla - bár kicsit gnóm- fej-váll alakzatot sejtek épülni, aminek a célára nálam 23020.

szerk:

szvsz még 20-30 pontot esik hati és már ki is épült az alakzat, és sérül a szűkülő forma.

#386812 fotdm_01 Előzmény: #386809

Talán 22400? Nemtom, nem könnyű megítálni, mert ott még csak épül valami, de az órás otp-n mintha már el is készült volna valami, ami ha az, aminek én sejtem, akkor akár 5800 is lehet belőle.

Persze én nem vagyok akkora guru, hogy az történjen, amit szeretnék, ezt a számlaegyenlegemmel tudom bizonyítani :)

#386808 fotdm_01 Előzmény: #386793

Holnap sanszos, h nagyot fog szólni a hati. Óráson Bollinger résnyi, de ha lefele indul, akkor a fej-váll a résig leviheti. Szerintem. Én asszem ott vennék.

#386798 Alexander Előzmény: #386797

:D Kemény a napi forgalom is. Steve -nek szerintem több nyitott kontraktusa van, mint az eddigi egész napi forgalom

Re: jk

#386779 BudFox Előzmény: #386735

egyszerre csak kevés kontraktust nyissál...amennyivel ha sokat buksz is..nem veszítesz olyan sokat hogy lenullázd a számládat.

"Otthonvédelmi akcióterv"

#386776 Lovax

EUR hitelt csak akkor vehetsz majd fel, ha abban kapod a fizut + minimum a minimálbér 15x-ösét keresed. WTF? Azért ennyire ne akarjanak már megvédeni a saját hülyeségemtől...

Zanzásítva: CHF törlesztést 180 ft-on fixálják, lesz állami eszközkezelő, beindul az árverezés de csak nagy és drága lakásokra előszöt.

Re: fg

#386772 Alex_ Előzmény: #386765

Ideális! :)

Forgalmat látva, sztem, ha csak itt a fórumon összebeszéltük volna, olyat rajzolnánk amilyet szeretnénk!

Három kontival levertem …

#386771 Lovax

Három kontival levertem az árfolyamot :DDD