Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: fg

#386220 Hathor Előzmény: #386216

Elsőnek feldobok egy chartot, mert késleltetett és 5perces, ameddigre berakom lefuthat :)

szóval akár egy lefutó elliottot is nézhetünk, hátha. 50MA fölé kerülést nézném.

Mehetne C-re. Tudom nem szép, de tudjátok, nálam e jelleg is elég :)

vastag kékkel egyébként a kérdéses szűkülés vége.

#386216 Rozsdáskilincs Előzmény: #386188

Hathor! Olvasd el azt a linket amit kaptál! Sok tévhitet segithet eloszlatni. Mindenkinek ugyannanyi infóból kell döntenie általában. Gondolkozz el azon is hogy okosabbak e akik sikeresebbek. Ottvan Nyilasi példája, okosfiú mégis -30% ban pozi. Akkor lehet valahol máshol kell keresgélni:) Megemliteném azon is érdemes elgondolkodni miért van az hogy a világ nagy hedge kezelői idősek áltban és nem az egyetemről kikrült ifjú zsenik uralják a terepet.

Na mára elég a gondolatokból:) Te amúlkor is azt válaszoltad nincs időd olvasgatni. Mit gondolsz a tudás éjjel alvásközben beoson a fejdbe?! Nem bántás.

#386211 Lovax Előzmény: #386207

Nincs ezzel baj, végülis a TA pont attól és csakis attól működik, hogy sokan ugyanazt gondolják.

Akkor lehet sikeres a speki ha mindig a legnagyobb csordával megy egyirányba 8)

A mihez tartás végett felteszek egy hati napost is:

http://postimage.org/image/2kr4d60f8/

Ebből én azt olvasom ki (lásd még: üveggömb), hogy töretlen az egy éves emelkedő csatorna, amiből csak a manyupos pánik idején lépett ki egyszer a hati és napok alatt vissza is tért bele. Utoljára a csatorna aljáról, és az utolsó emelkedés 50%-os fibójáról pattant.

Ha ezt nézzük, azért van még felfelé tér bőven, célár valahol a korábbi csúcs környékén, 25500-26000 körül van, de ez egyelőre a felhős sztratoszférába vész. :)

#386207 Rozsdáskilincs Előzmény: #386201

"Jó visszajelzés, hogy más is ugyanazt hallucinálja. :P"

Ha sokan csatlakoznak közös nézeteinkhez akkor leleplezték a titkos ellenálási mozgalmat és forditani kell:D Tömeg pszihó a nagyok pontosan tudják mit akarnak láttatni:D Te hogy én milyen jóltudom szórakoztatni magam:D

#386201 Lovax Előzmény: #386190

Köszönöm Mester! :D Jó visszajelzés, hogy más is ugyanazt hallucinálja. :P

Megnéztem BUX promptot is és ha mégis emelkedni fogunk, nem nagyon fog az 23250 fölé menni. Ott van egy csökkenő csatorna teteje + ellenállás + esés 50%-os fibója + 20 napos mozgó. Lásd ábra:

http://postimage.org/image/2kmzisrz8/

Az ahhoz tartozó hati árfolyam ezekben a KT inséges (értsd: pesszimista) időkben max 23750.

Egy szó, mint száz, hati long célár lejjebb húzva :(

#386194 _pda_ Előzmény: #386182

hehe

ne kutyuld a TA módszereket, attól nem vagy előrébb, h mindent felpakolsz egy chartra (elliott, ma, alakzatok, fibo, SR szintek), erre gondoltam

minden ad valahol valamilyen szignált, de csak bizonytalanabb az egész

további jó sportolást ;-)

#386190 Rozsdáskilincs Előzmény: #386185

dicséretes! mintha én gondoltam volna! Most átnézem nem vagyok e bekamerázva. A parám hogy kémkednek a gépembe:D Basszus ez komoly vigyázni kell miket irogat az ember a neten:(

#386189 Lovax Előzmény: #386180

SP futiban tök ugyanazt látjuk, :D tegnap írtam meg az arra rendeltetett topikban, hogy a fej-váll célár 1335, a csatorna teteje, ott kifut a setup és kérdéses a továbbiakban merre kóvályog.

#386188 Hathor Előzmény: #386155

Rozsdáskilincs!

Köszi a képet, sok újat nem vontam le belőle, de annyit megtudtam, hogy shortban vagy.

,-)

Thx

sziasztok

#386187 Rozsdáskilincs Előzmény: #386181

SZvsz oti az oka jóval erősebb mint a többi, nálam most is csak visszatesztelte a támaszát alákéne csapni hogy lendületbe jöjjön a kivánt irányba:)

#386185 Lovax Előzmény: #386177

Odaát sávtetőn lavíroz a nép, BUXa csak azért nem mert lusta volt odáig visszaemelkedni. Ha tartanánk a lépést, most lennénk 24000 körül hatiban.

Arra a szintre játszottam longgal de egyre kevésbé bízok benne, lehet hogy agyoncsapja a málnásban az árva gyereket a mackó.

Ha nem viszi át lendületből záros határidőn belül (ma vagy holnap) a 23500-öt, long pakk megy a levesbe. Majd legfeljebb visszaveszem ha szinyifikánte áttörte felfelé.

Lefele meg 23150-en van a vonal, ha az alá megy, ugyancsak tipli.

#386183 Rozsdáskilincs Előzmény: #386178

Na ne panaszkodjon itt én 7 napja nyitottam és visszadobtam egy kupac pénzt és még mindig nem sok a haszon a pozin igaz nem 100 pontra utazok:D

#386182 Hathor Előzmény: #386171

Kezdtek hozzám szokni ,-)

még pár év és csukott szemmel olvasok Nektek ,-)

(ez a célom)..

rérek 10éves befektetőként..

#386181 Waszeitung Előzmény: #386177

Bennünket mindig tartani tudnak az utolsó utáni pillanatig hogy aztán fél óra alatt a sárga földbe döngöljenek..

#386180 Hathor Előzmény: #386168

Mai délelőtti végszóként még berakom oldalazó dax képem:

DAX: M15

Piros az oldalazó csatorna: Abban sárgával első fordított fej-váll, majd egy felfutó elliott 1-5, ABC pontokkal ez pinkkel-ami egyben egy normál fej-váll), majd egy kajla fordított fej-váll sárgával.

http://postimage.org/image/notawys/

S&P futi chartom: H4 chart: csökkenő csatorna, abban fordított fej váll szerű fordítokkal, majd csatorna tetőkről letörések.

http://postimage.org/image/o8nr2w4/

Kicsit muszáj melóznom.

Üdv.