megint Görögország van a terítéken...lehet ronda vége lesz ennek.
megint Görögország van a terítéken...lehet ronda vége lesz ennek.
Én tartom a longot amíg nem veri át lefele a 23100-as 200d MA-t, legfeljebb eladom ha csinálunk lefelé is egy szigetet. :D
még tényleg nem esünk ki belőle....hambin múlik mit alkotnak estig..
Elnézést, a lila vonalak között vagyunk, abban a ping pong még nem mond semmit, illetve találok abban is alakzatot, de nem ez a lényeg. A lila vonalakon kívüli kilépésről beszélünk, ami emelkedő ék esetében le 700, emelkedő háromszög esetében fel 700pont kb.
Egyelőre benne vagyunk: 22900 körül az alj, 23.100buxnál a tető kb.
Bud.. javítottam..
úgy van ahogy mondod, lefele is mehet, a célár azonos. 700pont.
a kép szerint, ha jó a szűkülés, de miért ne lenne jó? Kicsit becsapós volt fent a hármas érintés!
Elnézést, de lefele irányt is ki kellett dolgoznom ék szerint, emelkedő ék szerint esés.:
Igen, így egy ék is lehetne:
http://postimage.org/image/21j57p1ms/
akkor is az aéj számít, hogy letörjük-e.
akkor most kb. az alján vagyunk... szerk : vagy már inkább ki is kandikált belőle lefele... ha vissza nem rántják akkor lehet letörés...de szerintem holnap megint itt vacakolunk. kinnt is csak a maszatolás van még.
jó játék ez :-))) valakinek :D
sok pénzt neked is...majd még este leszek én is.
Sokadjára készül leereszkedni a 22800 körüli szintre a promt bux, ha megint letöri akkor az jelentős mozgást hozhat lefelé is szvsz.
Jólvanno Hathor :D Értem én hogy mit mondasz,de néha cinkes tudok lenni...főleg ha egy lila vonal akarja buxit megállítani egy ilyen szép,esős napon.
hát nem könnyű.... minden info short irányba mutat, így nehéz hinni a lila vonalaknak
szóval ékelődik ?
leírtam :)
nem ékelődik, hanem emelkedő háromszög, de látom Waszinak is hiába írom, a kép után megkérdezi, hogy vajon mit tudhatunk a többinél jobban?! :)
Na megint lelépek!
Sok pénzt!
A háromszög kitörését, vagy letörését lehet figyelni szerintem.
Nyugodtan belefér a háromszög alsó szárára esni még. Négy érintés nem ártott volna fel, eddig kettőt látok.
Szerk: közbe betolták 360ra hatit..
mondtam háromszög aljat figyelni ,-)
Hihetetlen hogy ennyi év után még hiszel abban, hogy a piac rossz adatra eséssel, jó adatra emelkedéssel fog reagálni :D :O
jó grafikon , kösz :-)
szóval ékelődik ? az a baj hogy megint nem az adatok szerint kereskednek, hanem valami magasabb érdek szerint.
nem, már shortban, és az adatok is jók lettek volna nekem..de szerintem ezt most megveszik...esetleg estére csinálnak kis minuszt....rohattak.
Mindegy mi lesz,de buxot megerőszakítják hogy felfelé lehessen...vajon mit tudunk már megint jobban,ez a kérdés szokott felmerülni :D