Láttam az ATV-n, az egyenes beszédet megszoktam nézni. Orbán V Maga a sátán! Szegény magyarok!
Láttam az ATV-n, az egyenes beszédet megszoktam nézni. Orbán V Maga a sátán! Szegény magyarok!
1)A mai altatóktól nem altathatja már halálba magát az ember...Javaslom neki, hogy inkább szívritmus szabályozó gyógyszerekből vegyen be egy kicsit többet, hátha az többet ér!
2) Valamint a napokig történő étkezési sztrájkot ne 2 napig tartsa, mert azt még akkor is kibírja az ember, ha többször ennyi ideig nem eszik. Legyen legalább 2 hét, arra már azt mondom, hogy valami.
3) hogy láncolhatja magát oda a Parlamenthez, amikor nem is képviselő már? Oda bárki odaláncolhatja magát, vagy csak a kommunista kutyák?
Először azt hittem, vicc, de nem. Hát, akkor szurkoljunk... :)
"A köztársasági elnök legfőbb kifogása a jogszabály ellen az, hogy a kisebbségi nyelveket egyenjogúsítja a szlovák államnyelvvel, illetve hogy korlátozza az államalkotó szlovák nemzet jogait."
http://index.hu/kulfold/2011/06/15/a_szlovak_allamfo_megvetozta_a_nyelvhasznalati_torvenyt/
Kis szomszédság. Ismerős a retorika. :)
Az jutott eszembe, ha a következő választások előtt a közvéleménykutatások a FIDESZt vesztesnek saccolják, milyen rohammunkában fogják eltörölni, vagy módosítani az utolsó egy-két hónapjukban a kormányt helyzetbe hózó törvényeiket. :))) Érdemes lesz figyelni.
"A Fidesz tegnap megnevezte, hogy kik a jelöltjei, és mivel a kétharmad megvan, a szavazás csak puszta formalitás: Balsai István, Pokol Béla, Szalay Péter, Szívós Mária és a KDNP-nek leadott helyre Dienes-Oehm Egon.
Csak pár feltételnek kell megfelelnie annak, akiből Alkotmánybíró lesz:
1. Kiemelkedő elméleti tudású, vagy legalább húszéves szakmai gyakorlattal rendelkező jogász legyen.
2. Az Alkotmánybíróság tagja nem lehet parlamenti képviselő, önkormányzati testület tagja, érdekképviseleti szerv vezetője és politikai párt tagja; tudományos, oktató, irodalmi és művészeti tevékenység kivételével más kereső foglalkozást nem folytathat.
Gratulálunk Balsai Istvánnak, aki mind a két ponton elbukott."
"Az még csak hagyján, hogy jelenleg aktív fideszes képviselő, de ő az elnöke az alkotmánybírókat jelölő bizottságnak, amiről tegnap, a jelöltek bejelentése után kegyesen le méltóztatott mondani..."
"Sőt, még ezt tudjuk fokozni: AZ AB előtt van olyan törvény, melynek szerzője Balsai István, és aggályos alkotmányos volta ... de ősszel már Balsai alkotmánybíró is dönthet hogy vajon alkotmányosak-e Balsai fideszes képviselő által írt törvények. Agyrém!"
http://vastagbor.blog.hu/2011/06/15/aktiv_kepviselobol_alkotmanybiro
http://www.peticiok.com/signatures/mondj_nemet_a_klubradio_megszuntetesere/start/8120
Gondolom, ebből se adatbázis lesz. :)) Sok szerencsétlen...
"Rogánról nem állítható, hogy kerüli a nyilvánosságot, rendszeres bulvárszereplő, járt már tévés párvetélkedőben és szerepelt a Playboyban is."
Na azokat a Playboy fotókat tuti nem nézem meg :))))
http://index.hu/belfold/2011/06/07/rogan_antal_szerepeben_rogan_antal/
Ez már nem is szánalmas, hanem a legalja...
Ti is észrevettétek, hogy a "szinergia" kifejezést a politikai és gazdasági szereplők milyen előszeretettel használják az utóbbi időben?
Elméláztam ezen, és a következőkre jutottam. Hatalmi koncentráció zajlik, valószínűleg nem csak nálunk, hanem a nagyvilágban is, és a szűk egyéni vagy csoportérdekek mentén létrejövő összeolvadások sokszor a kivülálló számára indokolhatatlannak tűnnek (különböző területeken működő cégek, intézmények fúziója). Kell egy varázsszó, amivel indokolni és tálalni lehet, hogy miért koncentrálódik és globalizálódik a tőke, miért az történik, aminek látszólag semmi értelme, amivel pozítív jövőbeli kicsengést lehet adni a folyamatnak.
Hangzásilag egyébként nagyon szép szó ez, tele van különféle magánhangzókkal, ezért kellemesen dallamos, és az asszociációk, amelyeket szintén a hangzása alapján feldob, kiválóak, nekem például az energia és az orgia szó jut róla eszembe, és valami varázslat-íz, mintha azt mondanám, hogy abrakadabra...
http://www.fn.hu//makro/20110602/matolcsy_jok_talalati_aranyaim/
Ez a baj, hogy csak találgat ez az ex-MSZMP-s nagy demokrata.
"Tegnap, ahogy a híreket néztem Bajnai Gordon szerepléséről az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága albizottságának ülésén, újra felmerült bennem az a kérdés, amelyet már délelőtt feltettek nekem egy századvéges fórumon: mire készül Bajnai? Mi az ő szerepe a baloldal belháborújában? Nem tudtam rá pontos választ adni, csak néhány közelítő megállapítást tudtam tenni: közvetlenül nem vesz részt a meccsekben, de biztos, hogy Gyurcsányhoz áll közelebb az aktuális konfliktusban, és amúgy meg nem tűnik túl életszerűnek, hogy minden különösebb politikai ambíció nélkül valaki közpolitikai alapítványt gründol."
"Felfüggesztette a felnőttképzéseket és leállíttatta a hátrányos helyzetű álláskeresők elhelyezkedését segítő uniós finanszírozású programokat Czomba Sándor - tudta meg a Hírszerző.
A lap értesülései szerint a foglalkoztatáspolitikai államtitkár arra utasította a megyei munkaügyi központokat, hogy képzési támogatásról szóló szerződést ne kössenek, illetve fel kell függeszteniük a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP 1.2) foglalkoztatást ösztönző támogatásait is. Utóbbi lényegében azoknak a járulékkedvezményeknek a felfüggesztését jelenti, amit eddig azok a munkáltatók kaphattak, akik hátrányos helyzetű álláskeresőt vettek fel. A Hírszerző szerint lehetséges, hogy mindezzel a 250 milliárdos költségvetési zároláshoz járulna hozzá a foglalkoztatási államtitkárság. Valószínű lehet viszont az a forgatókönyv is, hogy a többletforrást a közfoglalkoztatásra csoportosítanák át."
Ezek a szemét munkanélküliek tehetnek mindenről. Kijátszották a passzív táppénzt, 9 hónapig volt pofájuk állás nélkül maradni és a szemetek még mentek átképzésre (ha nem volt piacképes szakmájuk) is és még a munkáltatóknak járulék kedvezményt is adtak utánuk. Hú, de gusztustalan, ezeket gyorsan meg kell szüntetni, menjenek csak szépen kapálni és utcát sepregetni a "10 év alatt 1 millió új közmunkahely programban".
:-QQQ
Ez azért már erősen gyomorforgató, amit a Fidesz-KDNP művel a munkanélküliekkel...
Persze a nyugdíjasok ingyenes utaztatásához vagy a bodzaszedőkhöz nem mernek hozzányúlni.
http://index.hu/gazdasag/magyar/2011/05/31/jovore_a_minimalbert_is_a_kormany_hatarozza_meg/
Valamiért olyan érzésem van, hogy nagyobb minimálbér emelés lesz 2012-ben, mint amikor 40 és 50 ezerre emelték anno, hogy elfedjék az idén bevezetett egykulcsos SZJA rendszer hátrányát, ami az alacsony keresetűeket érinti leginkább.
Nem hiszem vazzeg hogy nem találtak makulátlan embert közöttük. lehet nem is akartak lehessen kézben tartani az embert. Nemis tudom jó vagy rosz. Mindenesetre elsőre szégyen.