Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: A búzaégető Karsai 48 óra múlva megöli magát a Fidesz-terror miatt

#393006 matgab Előzmény: #392928

1)A mai altatóktól nem altathatja már halálba magát az ember...Javaslom neki, hogy inkább szívritmus szabályozó gyógyszerekből vegyen be egy kicsit többet, hátha az többet ér!

2) Valamint a napokig történő étkezési sztrájkot ne 2 napig tartsa, mert azt még akkor is kibírja az ember, ha többször ennyi ideig nem eszik. Legyen legalább 2 hét, arra már azt mondom, hogy valami.

3) hogy láncolhatja magát oda a Parlamenthez, amikor nem is képviselő már? Oda bárki odaláncolhatja magát, vagy csak a kommunista kutyák?

Re: nincs cím

#391890 Láma Előzmény: #386918

Az jutott eszembe, ha a következő választások előtt a közvéleménykutatások a FIDESZt vesztesnek saccolják, milyen rohammunkában fogják eltörölni, vagy módosítani az utolsó egy-két hónapjukban a kormányt helyzetbe hózó törvényeiket. :))) Érdemes lesz figyelni.

Megtehetik: aktív képviselőből alkotmánybíró

#391706 Netmaster

"A Fidesz tegnap megnevezte, hogy kik a jelöltjei, és mivel a kétharmad megvan, a szavazás csak puszta formalitás: Balsai István, Pokol Béla, Szalay Péter, Szívós Mária és a KDNP-nek leadott helyre Dienes-Oehm Egon.

Csak pár feltételnek kell megfelelnie annak, akiből Alkotmánybíró lesz:

1. Kiemelkedő elméleti tudású, vagy legalább húszéves szakmai gyakorlattal rendelkező jogász legyen.

2. Az Alkotmánybíróság tagja nem lehet parlamenti képviselő, önkormányzati testület tagja, érdekképviseleti szerv vezetője és politikai párt tagja; tudományos, oktató, irodalmi és művészeti tevékenység kivételével más kereső foglalkozást nem folytathat.

Gratulálunk Balsai Istvánnak, aki mind a két ponton elbukott."

"Az még csak hagyján, hogy jelenleg aktív fideszes képviselő, de ő az elnöke az alkotmánybírókat jelölő bizottságnak, amiről tegnap, a jelöltek bejelentése után kegyesen le méltóztatott mondani..."

"Sőt, még ezt tudjuk fokozni: AZ AB előtt van olyan törvény, melynek szerzője Balsai István, és aggályos alkotmányos volta ... de ősszel már Balsai alkotmánybíró is dönthet hogy vajon alkotmányosak-e Balsai fideszes képviselő által írt törvények. Agyrém!"

http://vastagbor.blog.hu/2011/06/15/aktiv_kepviselobol_alkotmanybiro

Re: nincs cím

#389029 Fornit Előzmény: #389008

"Rogánról nem állítható, hogy kerüli a nyilvánosságot, rendszeres bulvárszereplő, járt már tévés párvetélkedőben és szerepelt a Playboyban is."

Na azokat a Playboy fotókat tuti nem nézem meg :))))

szinergia a csapból is...

#388466 Krumenaker

Ti is észrevettétek, hogy a "szinergia" kifejezést a politikai és gazdasági szereplők milyen előszeretettel használják az utóbbi időben?

Elméláztam ezen, és a következőkre jutottam. Hatalmi koncentráció zajlik, valószínűleg nem csak nálunk, hanem a nagyvilágban is, és a szűk egyéni vagy csoportérdekek mentén létrejövő összeolvadások sokszor a kivülálló számára indokolhatatlannak tűnnek (különböző területeken működő cégek, intézmények fúziója). Kell egy varázsszó, amivel indokolni és tálalni lehet, hogy miért koncentrálódik és globalizálódik a tőke, miért az történik, aminek látszólag semmi értelme, amivel pozítív jövőbeli kicsengést lehet adni a folyamatnak.

Hangzásilag egyébként nagyon szép szó ez, tele van különféle magánhangzókkal, ezért kellemesen dallamos, és az asszociációk, amelyeket szintén a hangzása alapján feldob, kiválóak, nekem például az energia és az orgia szó jut róla eszembe, és valami varázslat-íz, mintha azt mondanám, hogy abrakadabra...

A Bajnai-rejtély

#387704 Netmaster

"Tegnap, ahogy a híreket néztem Bajnai Gordon szerepléséről az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága albizottságának ülésén, újra felmerült bennem az a kérdés, amelyet már délelőtt feltettek nekem egy századvéges fórumon: mire készül Bajnai? Mi az ő szerepe a baloldal belháborújában? Nem tudtam rá pontos választ adni, csak néhány közelítő megállapítást tudtam tenni: közvetlenül nem vesz részt a meccsekben, de biztos, hogy Gyurcsányhoz áll közelebb az aktuális konfliktusban, és amúgy meg nem tűnik túl életszerűnek, hogy minden különösebb politikai ambíció nélkül valaki közpolitikai alapítványt gründol."

http://kuminszerint.blog.hu/2011/06/01/a_bajnai_rejtely

Munkanélkülieket támogató programokat állított le a kormány

#387395 zeeh_

http://www.portfolio.hu/gazdasag/munkaugy/munkanelkulieket_tamogato_programokat_allitott_le_a_kormany.150318.html

"Felfüggesztette a felnőttképzéseket és leállíttatta a hátrányos helyzetű álláskeresők elhelyezkedését segítő uniós finanszírozású programokat Czomba Sándor - tudta meg a Hírszerző.

A lap értesülései szerint a foglalkoztatáspolitikai államtitkár arra utasította a megyei munkaügyi központokat, hogy képzési támogatásról szóló szerződést ne kössenek, illetve fel kell függeszteniük a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP 1.2) foglalkoztatást ösztönző támogatásait is. Utóbbi lényegében azoknak a járulékkedvezményeknek a felfüggesztését jelenti, amit eddig azok a munkáltatók kaphattak, akik hátrányos helyzetű álláskeresőt vettek fel. A Hírszerző szerint lehetséges, hogy mindezzel a 250 milliárdos költségvetési zároláshoz járulna hozzá a foglalkoztatási államtitkárság. Valószínű lehet viszont az a forgatókönyv is, hogy a többletforrást a közfoglalkoztatásra csoportosítanák át."

Ezek a szemét munkanélküliek tehetnek mindenről. Kijátszották a passzív táppénzt, 9 hónapig volt pofájuk állás nélkül maradni és a szemetek még mentek átképzésre (ha nem volt piacképes szakmájuk) is és még a munkáltatóknak járulék kedvezményt is adtak utánuk. Hú, de gusztustalan, ezeket gyorsan meg kell szüntetni, menjenek csak szépen kapálni és utcát sepregetni a "10 év alatt 1 millió új közmunkahely programban".

:-QQQ

Ez azért már erősen gyomorforgató, amit a Fidesz-KDNP művel a munkanélküliekkel...

Persze a nyugdíjasok ingyenes utaztatásához vagy a bodzaszedőkhöz nem mernek hozzányúlni.

Re: Nagy mókamester ez a Farkas Flórián

#385917 Rozsdáskilincs Előzmény: #385907

Nem hiszem vazzeg hogy nem találtak makulátlan embert közöttük. lehet nem is akartak lehessen kézben tartani az embert. Nemis tudom jó vagy rosz. Mindenesetre elsőre szégyen.