Pont erre gondoltam. Úgy tudtam még longban vagy, de vigyorral írod be a rossz adatokat. :)))
Pont erre gondoltam. Úgy tudtam még longban vagy, de vigyorral írod be a rossz adatokat. :)))
Na megoldottam a dolgot saját bux charton:
Érdemes nézni egy emelkedő háromszög formát:
http://postimage.org/image/33991p26c/
A képen közel 700pont emelkedési potenciál van, ha kivisszük a 23.100at fel.
Azt is hozzáteszem, hogy 23.230körül ott van az a réstetős dolog, meg egy alj felfele mint ellenállás, de ez a háromszög azt mutatná. Nem mondom, hogy ez lesz, de ez is lehetne felfele :)
jajj csak össze hozzuk itten mi eszt na.sasoljunk.egyszerűsistük le.Lefele nyitnak kinnt,holnap reggel veszünk(veszek),ha fel akkor meg megnyitjuk a shortot.A le célár 1298 a fel célár 1338.
Az hatiban fel 23800,le vételre meg 22300.
Vannak benned rejtett tartalékok ,-)
Látom észrevetted a fej-váll alakzat lehetőségét, ami kb ezeket az értékeket hozná ki :)
a 23800-al jó lenne igaza lenne,mert akkor onnan jöhetne 20 alá.de aminnt látom valószinű kinnt lefelé nyitnak,és akkor bux holnap vagy legkésőbb hétfőn vételes,egy 25 feletti vel.
Én támogatnám, de ez a hati továbbra is drámaian tré. +1% és 0ban van. Tegnap meg muszáj volt 600as kt... betegek ezek.
Hercegtől kikapunk, bár azt mondta engedélyez a hónap fórumozójának egy egy offot :)
Egyébként építő jellegű a hsz.
amit én láttam DAX-ban: már reggel felraktam az éket rá lilával abból vártam a letörést. Tegnapi első elliottom lefutott, azt beraktam tegnap este képben ide a topikba, elkészült akkor a várt délutáni C.pontom, de még a zászló is. Ez volt az 1-2es pont csak az elliott hullámban, a zászló célára a hármas,
Elliott sárgával, a tegnapi zászlós C. pontos első hullám pirossal, majd zászló célár hármas pontra szintén piros, ék lilával.
http://postimage.org/image/2y9uz44ys/
Bocsi aki nem érti, annak szól aki érti.
talán holnapra megfordul azért... Egon is tévedhet :-) túl sokszor lett mostanában igaza..most remélem nem lesz igaza a 24.000 -el.
Extra erős dax negatívban...majdnem csak mi legénykedünk :D
1.18%os pluszban Bux Teee..
nem mondta Egon hogy very bullish, everything happy?
egyébként is fordított a kalapács :)
agyonütni már nem tudja Buxot
350 a kt. Direkt nem vettem ma prompt piacon, erre...
Picit belehánytak Otiba,hatiba...de gondolom semmi komoly,így legalább lehet venni :D
két adat nagyon xar lett...munkanélküliség megint emelkedik :))
Yesss :D de gonosz vagyok.
Na megkajáltam benéztem.
Mike? Ő csak karácsony és szilveszter közötti pangásban játszott főleg Mollal. :)
Aztán elvérzett 2009 februárban 2000körüli OTP többszörös hitellel terhelt Longgal.
Szerintem megkábította Möbious prof.
Látom 500körül vagyunk ismét..
szerk: voltunk.. adat volt!
Két kérdésem lenne.
Mi van a kormány bejelntéssel a devizahitelesekkel, és milyen lett az adat most 14.30kor?
jahh... bazzeg ma a ktval szivatnak. 400pont alá tették 600ról.. jó játék gyökerek.
phxmike jesszusom, legalább két éve nem hallottam róla. járt ő itt valaha vagy csak pfff-en?
Herceg, biztos ismered: "akit az istenek szeretnek..." :D
sasokra figyelni kell lerughatják az égről a kismadarat:D