hát azt én nem figyeltem most.
Igen ez valóban így van, majd meglátjuk hol vágják le róla az osztalékot.
Csak nem lényegtelen az sem, ha mondjuk a Ricsi előtte megnézi a 32-33e Ft-os szinteket.
BUX HATÁRIDŐS real time árfolyamdiagram itt:
http://www.dunakanyaridojarasa.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1034&Itemid=1040
Szerintem azt mindenki beláthatja, hogy előbb utóbb 20%-ot minimum pattani fog a Richter, ez nem kérdés. Ez a Bux-ban kb. 900 pont elmozdulásnak felel meg.
mocsok kamattartalom...
En meg attol felek, h. pont nyaron fog nekik sikerulni az illikvid, szutyodek piacon...
OTP TA alapon nalam uj eves csucs, ha OV nem kop ma a levesbe. Igy a tobbi nagy akar vegetalhat is a nyaron, de a hati 25K lesz...
Mi a szinte biztos benne??
Na mindegy, nem morfondírozok most, mert sok melóm van!
Vigyázzatok a pénzetekre!
Most nem nézek be ebéd utánig.
pepe: gondoltam, hogy nem a mai napra gondoltál..
Üdv.
Nem mai napra írtam, szinte biztos, hogy nyáron nem tudják a hatit felcibálni 25000-ig, meg kell várni az alacsonyabb csúcsot és mindent bele:)
én ezért mondtam,ha a gyengülő forint eső árak stratégiám most nem jön be,akkor átgondolom.de szerintem működni fog...mindig kivárják,hogy a cimbik is beszálljanak...aztán ereszd el a hajamat játszanak.jó lesz ez.én már eddig kivártam,akkor maradok,megvárom a 28000 indexet.....:-))))))))
Nem tanulsz Csilla!
Mire jó ez az aprózás?
legjobb esetben 500tól shortolod 380ig.
Megér egy olyan buktát amibe beleragadtál múltkor?
Ráadásul emelkedő nappal ellentétesen.
bocsi, hogy így utólag írom, nyitóban ráadtam, de 380on, ha addig lemegy szeretném visszavenni. ha nem, akkor 400on is jó. ha nem megy, akkor kis nyerőben dobom, kész.
Valaki tudna dobni egy Markerses órás hati képet 20, 50, 100MA-val, boilival, stoch,rsi, macd-vel 25K eséstől mai napig?
Illetve Napos képet november végi emelkedőtől mai napig, 50, 100, 200napos mozgókkal, stoch, rsi, macd-vel, boilival, meg esetleg a novembertől emelkedéstől-csúcsig felrakva egy fibot? :)
Köszi
Ha törögetünk fel, akkor nem nagyon kell short belépőt csinálni, akkor majd venni kell ,-)
OTP gyanús, hogy 6100fölé van rángatva, trendfordító megvolt, 200napos fölött vagyunk, ma jó hangulat Ázsiában, Ausztráliában euro/dollár olaj, arany ment fel.
Forint mondjuk még nem virgonckodik.
Most csak rövidre tudok ezen a szinten nézni, napról napra.
Ebben a sávban amiben másfél éve vagyunk jövőt nem tudni szerintem.
És úgy is arra megy, amerre fáj.. tehát fel :)
Sezrk: idegesítőek ezek a reggeli le fel ugrálások, ezzel nagyjából semmibe nem lehet belépni már..
ez jut nekünk.
na dolgozzunk! :)
Hogy ez az agymenés tegnap nem tudott meglenni....csak nyomor volt,ma pedig megbikulunk.
először én még kiszállok nyerőben,így szerintem a shortokkal még várj...:-))