Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Re: nincs cím

#386062 kerikoma Előzmény: #386058

Megpróbálom becsempészni a sátrat a cuccok közé:)) Csábít minden, és hál isten nem csak engem... mindketten szeretjük a társaságot, a zenét, tuti el leszünk...

Pálinkáról meg nem is beszélve:-))

#386058 Csokigyáros Előzmény: #386055

hidd el ez úgy egy egész... a sátor, a motor, és a koncertek, kocsmák... ki se mozdulsz a camping-ből... :) alvás a legrövidebb idő... persze ti tudjátok...

#386055 kerikoma Előzmény: #386052

Én el lennék, mint Pityke a tábortűznél, de hát..... benzin anyakának nem tetszik nagyon a kicsike sátorka:))

Így is gondba vagyok a cuccokkal, sajna még sose voltunk több napos motoros banzájon motorral....

Azért még 2 hét alatt talán meg tudom győzni:))

szerk: talán...

#386050 kerikoma Előzmény: #385994

Köszi:)

Holnap megrendelem szvsz elég jó árnak tűnik, sok helyen körülnéztem! Ár érték arányban talán jó lesz. Nagyon készülök Alsóörsre, habár gyülekeznek a felhők, de ki fogok küszöbölni minden problémát. Sajnos ez a Pünkösd bekever egy kicsit, mert a gyerkőcök fellépnek, ilyen táncvizsga meg stb., de próbáljuk összehozni, hogy mindenkinek jó legyen! Legfeljebb anyaka egy hétre előre kivasal minden népviseleti ruhát. Az a szerencsém, hogy Ő is készül és szeretne kicsit kikapcsolódni. Ránk férne már.

No majd meglátjuk, szeretnénk csütörtökön érkezni és szombaton, de legkésöbb vasárnap reggel lelépni.

Szálláson még vacilálunk, de vannak elképzelések. Valószínű, hogy sátorozás kilőve, de még az sem biztos...

#385994 KawaBazsy Előzmény: #385857

Nekem Moto-Detail tanktáska van 7 éve, elégedett vagyok vele. A hátsó táskákat is nézegettem már, de végül egy haveromtól kaptam Hein Gericke-t, amit megvettem tőle. Viszont ha venni akarsz, akkor próbálj meg közvetlenül a Louis-ból vásárolni, vagy úgy h arra jársz (többen), vagy megnézed, h házhozszállítással nem e olcsóbb tőlük.

www.louis.de

#385627 matgab Előzmény: #385624

nem komplett baráti társaságról van szó. A létszám is és az emberek is mindig változnak.

Van, hogy legurítunk néhány sört, néha meg annál is többet, de a múltkor nem is ittunk semmit.

Laza beszélgetések tőzsdéről, gazdaságról, politikáról, lehetőségekről, üzletről, és a stokyról.

Meg persze kajáról, nőkről, férfiakról (nők is jönnek néha).

Még soha nem távozott úgy soha senki, hogy "mekkora egy p.cs banda, ezeket is akkor lássam legközelebb, amikor a hátam közepét".

Figyeld az Események menüpontot, (ha piros) vagy ezt a topikot és gyere el a következőre.

Ha nem érzed jól magad, akkor fizetem a kajádat! :-)

#385624 ikszf Előzmény: #385621

és az ivászatról, és a közös barátokról szól, vagy inkább szakmai jellegű? :)

Senkit se ismerek, nehéz lenne egy komplett baráti társaságba belecsöppenni.

#385621 matgab Előzmény: #385616

Bárki jöhet, általában Bp-en, de most épp a motorostalálkozóra mentek páran.

De a csúcs eddig a legendás erdőbényei harcsapaprikás-pincetúrás közös kirándulás volt.

Bocs, hogy nem olvastam …

#385616 ikszf

Bocs, hogy nem olvastam vissza.

Bp-en szoktátok tartani a találkozókat?

Hányan szoktatok lenni mostanában, és milyen gyakran van tali?

Ezek baráti sörözések, vagy picit hivatalosabb, és újak is mehetnek? :)

#385584 KawaBazsy Előzmény: #385533

Én vettem egy horgász széket pluszba, meg nézegettem a mobil grilleket, lehetne sütögetni is lent. A belépőt is megrendelem sztem, 1 rugóval olcsóbb/db.