a holnapi napra én is kíváncsi leszek. ma forogtam párszor, kis nyerő mindig volt rajta. most pozi nélkül vagyok, amit nem bánok, mert a mai nap igen szivatós volt ezekkel az ugrálásokkal.
a holnapi napra én is kíváncsi leszek. ma forogtam párszor, kis nyerő mindig volt rajta. most pozi nélkül vagyok, amit nem bánok, mert a mai nap igen szivatós volt ezekkel az ugrálásokkal.
Kép ismét lemaradt..
http://postimage.org/image/1tsit96kk/
azért nem teszem utólag bele a hesz-be, mert elrontja a link klikkelését.
Nézem ezt a korcs elliottot, amit cikiztünk itt napközben, hogy vajon holnap meglesz-e elliott C. benne?
Kicsit off, de látom vérszegény az írás itt.
Mai utolsó hsz.-emben DAX setupot írtam elliott C-vel, csak megcsinálta miután elmentem, de még utána zászló célárát is.
Igazán kegyes volt ,-)
http://postimage.org/image/2t812z77o/
Na azért most már majd visszafogom magam a chart beömlesztéssel ide, tippekkel ,-)
Az utolsó 30 perces felhúzásban világbajnokok vagyunk. Pedig a nagy vízen túl sem kezdők ebben... :)
Hát gyönyörű lett a vége. 600-as kt-val.
nekem a long pakk felét stoppolták ki. Amikor meg beálltam visszavenni tosztak visszaesni :)
Oké...akkor most innen kérünk a nagy vízen túlról egy szakasztó zuhanást..és príma lesz minden. :-))
OTP -t hogy befolyásolja szerintetek a holnapi döntés a devizahitelesekről ? remélem negatívan..
Szerintem ha másodszorra is elmegy 23500-ig, akkor átviszi fel és a kövi megálló 23700 lehet. Persze lehet hogy csak azért mondom mert én is longolok :D
Ezek a több száz darabos beugrálások vajon kisbüfi beugratások??
MAgyar piac megint tudja hambi zárót...véletlen vevők megjöttek :D
úgy is el akarom adni a longjaimat még 23.550 körül...úgyhogy addig felmehet tőlem.
jaja Én is ezt láttam, csak múltkor ezzel együtt esett 2000 pontot és be is szívtam.. :D
Amíg nem esik be napi minimum alá, nem törik a rövid távú emelkedő trend. Nap közben csak kis forgalommal csorgott le. Amik kiugrottak felfele, szerintem a felfelé a sanszosabb.
Fél óra alatt meg tudunk galydulni...100as vevők hatiban is,de szép is ez a kereskedés :D
mondtam ugye...megy a kavarás most is...ész megáll.....
nem értem miért nem lehetett akkor egész nap egy irányba szépen venni a nagy befektetőknek..miért kell ilyen rángatásokat csinálni folyton...na mindegy...ez van.
ha ez a vedd meg a pletykát dolog megint bejön, mint tegnap, akkor a holnapi bejelentésig még jöhet egy felhúzás. De egyre több az elemzői vélemény, hogy a mentőcsomag hatása és az érintettek köre sem jelentős...
csak most meg nehogy meginduljon fölfelé..szivatás lesz..áj...már érzem..nem olyan sima semmi sem mint ahogy számítunk rá...
engem is zavar, építhettem volna shortot. 400 feletti átlag lenne. Mondjuk bosszant, hogy égnél nincs markers :D