én is már visszaépítettem a short pakkom felét...a tegnapi napért kár volt..kiugrasztottak..de hát ez van...250 elveszett azthiszem...ez van.
én arra adom hogy Dax, SP megy le...tán lehúz minket is ?
én is már visszaépítettem a short pakkom felét...a tegnapi napért kár volt..kiugrasztottak..de hát ez van...250 elveszett azthiszem...ez van.
én arra adom hogy Dax, SP megy le...tán lehúz minket is ?
Ja kérem a gyorsan változik a hangulat:D Vigyázzni kell hamar bohócot csinálnak a spekulánsból:) Mire rájön rajta a csörgös sapka:)
Egyelőre nem. Forgalom sincs. Kivárás van benne holnapig úgy tűnik.
Ha holnap megborulna a hírtől akkor jöhetne azt írt akadálymentesítés. :)
De valahogy nem tudok ebben bízni. Jött már ki hosszas egyeztetés után otp számára rossz hír valaha? Max pár napra szokott ilyen lenni, miután meggondolják/lefelezik/megváltoztatják.... De mivel most nem kedden, hirtelen dobták be, csak kitalálnak vmi elsőre is jól hangzó megoldást... vagy nem?
Még mindig shortból írom.
hát nagyon tré...akkora felpattanást amit vártak..ahhoz képest rendesen leereszett...MOL se olyan kelendő mint tegnap ? :-) meg a többi se..
shortban ismét ...a longokat meg eladom ha felmegy 23.400 ig esetleg.
Oti nem nagyon távolodik el 6e től...
nagyon harakiris a hangulat:D
bízok benne, hogy a holnapi hitelesmentő bejelentés után az utolsó akadály is elhárul egy jó kis short elől.
mindkét adat piros lett...na most mi lesz...
indítottam egy kis shortot is a longok mellé...de még long.
Éppen az előbb gondoltam rád, hogy ilyen csak a mesében van:)
szerk: meg persze nálunk...
egyszer vagyok longban, akkor meg az istennek sem akar felfelé menni...kínomban röhögök :-)))
Kamat meg haccáz tegnapi 300 alatti meg reális....be szép pijjac :D
Ismét beigazolódott a hírre adni teoria.
Megreszkírozom egy shortot..
nem hiszem el, hogy felfelé dumálod :DDD
Amúgy meg csak most vesz lendületet... :P
nem vitték el a longom...
itthon senki sem akar részvényt venni már ? erő nincsen a piacban...régebben úgy pattan fel 80 -szor mint aki nem normális..most semmi..
hát érdekes...
lehet hogy longokat zárni kell majd igen gyorsan.
Fx tippek topikban taglaltam tovább a dax sorsát..
Új képpel, ha nem töri nyakvonalat, akkor zászló fel esetleg.
Elliott? Úgy ahogy mondod. Nekem a jellegek elegek, nem teszek mögé hatalmas követelményeket.
Egyébként az az elliott sántított lefele, de írtam is mint esetleges..
nem konkrét.. ettől még vállalom a figyelmét.
Most eszek, utána melóznom kell menni
Üdv.
Igazad lehet, de Hathor már mondta régebben, hogy nem nagyon veszi komolyan az Elliott szabályokat. :)
konszolidálódunk kéremszépen :_)) csak konszolidáódhatnánk gyorsabban is..aztán fölfele..a cikkírók is már nem bírták tovább..kijöttek megint valami zöld cikkel :DD