Bazz ez a magyar piac elmehet a sunyiba.
Fenti blogom tökéletes példája az idiótizmusnak :)
na én léptem!
valakinek dolgoznia is kell ,-))
Bazz ez a magyar piac elmehet a sunyiba.
Fenti blogom tökéletes példája az idiótizmusnak :)
na én léptem!
valakinek dolgoznia is kell ,-))
mai napot megvárom.
Tegnap délután nem voltam, ha látom bizti én is megremegek! :-)
Vettem hatit...nem hülyeskedtünk még eleget a héten :D
Egon azért keményen 23.900 ra várja majd.
nemtudom..több időtávon viszont egyiken lefele, másikon felfele..
mindegy...már megy fel...várok...lejjebb is vehettem volna...short zárással meg várni kellett volna..csak hát a felfüggesztés megijesztett.
kár volt kiugrani a shortból..de hát akkora meghúzásra számított mindenki hogy ihaj...most itt vagyunk...na szép kis mutyi.
Negatív tényezőket felraktam ma is blogba.
S&P, DAX, Arany, EUR/USD, EUR/HUF, Olaj chartokkal.
Tegnapi 23.500as eladási felhívás időzítésem tökéletes volt időpontban.
Yo kereskedést!
még egy kis felfele kör, aztán meglátjuk...
bár USA -t elnézve...ne lesz valami nagy erő benne.
Hetesen így tudnám igazán befoglalni most befoglalni a 2008tól tartó bikucit, meg a másfél éves oldalazást.
A zászló időbe még beleférne, ha most kimenne fel leszorító fölé.. utolsó esélyt kaphatna időben. Viszont most a végén jól nézne ki a kis hetes fej-váll, az meg lehozná 20K környékére az árfolyamot :)
http://postimage.org/image/1o4elukro/
na mára be is fejezem.
Yo8!
Ellenben lehetne egy fej-vállazódás is, de már ez is egy olyan ugra bugra oldalazásos mozgás lenne, hogy rossz ránézni a chartra mit össze szenved ezen a kiegyenesedő hetes mozgóátlag kupacos ganéban..
Bux hetes kép:
http://postimage.org/image/1hone8d50/
nyoma nincs háromszög tetőnek, nagyon bele erőltetettem egy emelkedő éket, de ezt is elvetném egyelőre. Tudom hatiról írt, de az is hasonló képet fest.
okok sztm bő félóra és elemzek.
Akkor nézzél rá lécci, hogy látsz-e? Én nem látok emelkedő háromszögre utaló formát, sem 25500as nyakvonalat, de tudjuk Hibaz mester furán húzza a vonalakat, így ettől lehet ott van valahol.
Én még nem néztem meg, csak elég vad, azért kacagtam...
Én sehogyan sem látok emelkedő háromszöget hetes szinten, 25.500ra meg nem is tudok nyakvonalat húzni.
Mutatnál róla egy képet?
Biztos nálam van a gond, ha Herceg is látja..