a fene..már megint sokat hagytam a piacban.. nem baj shortolom ezüstöt..
a fene..már megint sokat hagytam a piacban.. nem baj shortolom ezüstöt..
aham..meglátjuk...hacsak nem írkálnak megin olyan marhaságokat..hogy : " Új csúcsra is mehetünk akár".."célár 25.700"
23800at gondolnék maximum. Esetleg a mai csúcs :D
beálltam longra de fölé zárt...na holnapra kiváncsi vagyok...Sziasztok
23.400 a záró..
sebaj. majd holnap egy felgappal megoldják..ahhoz értenek csak úgyis...aztán majd kivágjuk a longokat ahol nyerő lesz :D
lehet fájna sokaknak...
Hát,ha ez Heti szinten egy emelkedő háromszög lesz 25500-as nyakvonallal,akkor év végére szép számok jönnének ki..:))
KT csöppet karcsú...
szerintem fölfele... USA is ha picit megy fel...akkor mi is..meg OTP is még..
holnap minden elemző arról fog írni hogy a támaszról pattantunk hétfőn, és réssel ugrottunk kedden fölfelé..kalapács..."abandoned baby" stb...holnap minden őrült :DD részvényeket fog venni :-)
Azászlóhoz pont az kell, akis bevárás.. ,-)
lobogót hogyan csináljunk másképpen?
Na mindegy, tényleg megyek.
szivatás ez..úgy látom most meg usát követjük...na de mi lesz holnap molly miatt...elképzelésem sincs merre az arra most...záróig még van idő van eldönteni ;-)
ez jó is lenne most...had szóljon.
csak most meg konszolidálódunk..nem akarják még venni...áh..fene se érti ezt.
El tudnék képzelni egy ilyen zászló bontást, addig konszolidáció.
http://postimage.org/image/2aqa1r1us/
nos mennem kell dolgozni, valamiből meg kéne élni ,-)
Sziasztok
nah most értem vissza, látom közben volt 500 is
ahogy Egon mondaná "ha bull hát legyen bull"...molly jól megkavarja most a fejeket...főleg az enyémet
ha már a mi pénzünkön vették meg legalább (info)morzsákat adhatnának belőle :-o
mindenki a felpattanásról írt..Egon is...annyira akarják ezt a felfele korrekciót hogy mindjárt bexarnak... :DD akkor had szóljon...még egy picit had menjen..aztán lehet bármi.
vettem még 300 on longot...
most is zöld hír jött...itthon meg a MOL, devizahitelesek..stb..
Csak azt akarják megint hogy elszálljunk felfele..csak ehhez értenek..akkor legyen...menjen ahová akar..felfele. _:))
aki már longol, mert mol felfügével megcumiztatták...
ovit nem lájkolom :)