23500 hati meg is van.
Na én itt kezdtem volna mára zárni longot.
promptban 100napost is átvittük ma, 200napost is, két fibót, 50órás mozgót, emelekdő naposba vissza, csökkenő órásba vissza.
Most már pihenhetünk mára :) bux 23.230közel van már.
23500 hati meg is van.
Na én itt kezdtem volna mára zárni longot.
promptban 100napost is átvittük ma, 200napost is, két fibót, 50órás mozgót, emelekdő naposba vissza, csökkenő órásba vissza.
Most már pihenhetünk mára :) bux 23.230közel van már.
"csak a longgal tudnak keresni a nagyok és ez nem kiegyenlített."
ezt miből gondolod?
Sőőt, 5 k longot nyitottam...ezt mentsétek el, mert régóta nem láthattatok ilyet :DD
ha most összeomlik akkor berosálok :DDD pff.
Már otp is függőlegesen emelkedik. Ez kell a "népnek", erre van "vevő".
Viccből be akartam írni még korábban, hogy irány a 24k még ma, ha így haladunk. Most így már nem is annyira vicces.
Szánalom.
23200 as szint probléma szokott lenni promtban...már ha létezik ez a szó a héten :D
Wow, hat nap alatt nullába került a long pakkom.
Azt hittem megint hetekig fogom kapni a likvidálós sms-eket mielőtt megint nekem lesz igazam és nem a piacnak :D
Én már longban 450 felettről. 100 pont bukó sajna.
Na, lezártam én is a shortokat, az összeset.
elég volt ebből a mutyiból..
mindig vissza kell rángatni az árfolyamot bármi áron...elegem van már ebből..azért igy is szépen kerestem..de két nap esése odalett...
csak a longgal tudnak keresni a nagyok és ez nem kiegyenlített..
most azthiszme csak mozizok..majd ha nagy ugrás jön beszállok valamerre.
a kérdés meddig...hova álljak ráadni?
lehet vissza kellett volna venni a longokat vagy mittudomén :-)
Mingyá vissza kell szállni hatiba....berosálok :D
amióta beálltam zárni egyszer nem volt egy 10ks ráadás sem :)
szerintem tuti hogy felfelé fogunk elszállni...shortosok megint csak szívhatnak :_( ...gondolták : már megint túl sokat kerestek ezek a shortosok..gyerünk. kell valami hír hogy elszálljunk felfele..már úgyis bevásároltunk jó olcsón a MOL -ból..csapjunk a lovak közé.
Igen jogos de a hati életese mentes ettől igy szerintem a rendkivüli helyzetre való tekintettel ennyi belefér. nagyon előre árrazzák azt a hirt
igen. megvárom a mollit aztán eret vágok:)
Mollyban,ne itt off :D
"amúgy nem értem,ha az állam visszavenné a papírokat akkor az miért felfelé vinné az árat..kár hogy nem leszek itt négykor,este kivi leszek piszkosul :D"
Az állami tulajdon tartotta vissza a céget évekig:)
promptban, de én csak határidőzök. De egyébként is éves szinten nyitogatok párszor. :)
Egyébként generáljon nekik nagy forgalmat a nénikéjük. 200kontikra 100.000forintos kötési díjakat kell levonniuk? közben meg 1000pontot is bukok 200kontikkal. :)
Már egy lakás árát elszipkázták a szemetek.
Nem értem ez miért olyan nagy durranás, esetleg magasabb áron kapnák meg mint jelenleg rv. ár?
nagyforgalom mellett ingyen van a reeal :)