Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#384705 BudFox Előzmény: #384693

Hercegtől elöre is bocsánatot kérek :-) de az SP futurest nézzétek...lefordulni látszik ?? vagy nemtudom.. persze ettől bármi lehet..lehet hogy azért tépték délelőtt ennyire a MOL -t mert már kiszivárgott valami..azért őrület hogy mindig kiszivárog valami nálunk...Pszáf sosem vizsgálja ezeket..egyértelmű hogy valaki megint előre tud valamit.

#384700 Waszeitung Előzmény: #384696

Vmerre elszállunk az hót ziher...imádom az ilyet amikor vmerre megindulunk,csak senki nem tudja hogy merre :D

#384698 Hathor Előzmény: #384655

Igen én kérdem!

23K alattról van a pozi, sima emelkedés minden most fel, még simán ráértek szerintem. 23.230at megvártam volna buxban már, ha 23K alattról van hatim.

Hati chartom nincs, ott nem tudom az értékeket.

Ha poziba akarnék lépni, akkor stooqn megnézném, addig elég sima bux nekem.

Herceg intézhetne nekem teljes Markerst az Ersténél, úgy is spanba lépett velük, akkor talán más grafikont is kiveséznék saját gondolatokkal ,-)

herceg ilyet nem lehet nyerni a blogolóknak? :)..

#384696 Csilla76 Előzmény: #384693

akkor előtte most jól leverik, aztán meg egekbe taszítják vagy mi lesz? hülye kérdés...mi?:-)

#384693 Waszeitung Előzmény: #384682

4kor bejelentés Mollyval kapcsolatosan,lehet hogy erre lesz elverve a Mnyp zseton :D

Nem tudom hogy ezek után vállaljak-e ma pozit hatival kapcsolatosan...

#384692 Hathor Előzmény: #384654

Sosem olvasom más elemzését, ez meg az én hibám :)

szerk: de megnézem most a kedvedért ,-)

#384678 Waszeitung Előzmény: #384657

Én is csak a hétkezdetre mondtam hogy jó,messze még az évvége :D Molly megen sötét lovat játszik a híreivel,Otit zéró forgalommal cibálják,Rg elllenállással küzd...jó étvágyat! :D

#384667 Rozsdáskilincs Előzmény: #384643

Politizálok:D

Látom felbolydúlt a kas! Tegnap megcsináltuk a kivánt rövidebb szinteket innen várható volt a pattincs de attól mint Herceg irta mackó brummogástól vizhangzik a bét. ennyi.

#384658 Tavasz Előzmény: #384649

ezek szerint megkapták a fiúk a hiteleket.....gyenge forint...csak jó a stratégia,csak elkapkodtam

nem baj most már jól kezdek lenni.....

#384657 Kissherceg Előzmény: #384655

Én nem mondanám ezt, hogy olyan csuda jó volt az elmúlt két hét.... :) 350-400 között nyitogatok apránként. Azonban inkább elmegyek kajálni :)

3tól orbán beszél...

#384655 Waszeitung Előzmény: #384645

Én csak zártam...soha rosszabb hétkezdést,ezt a mérleghintát ami itt pár nap alatt lezajlott,400 pont esésből kimaradás bepótolva a számlán :D

Hathor pont Te kérdezed hogy miire? :D Van itt most probléma ezen a szinten,mégha fölé is szúrt...vagy marad is felette? :D