,nem minden arany ami fénylik Vegyék csak majd holnap ráadunk.
,nem minden arany ami fénylik Vegyék csak majd holnap ráadunk.
kinnt kezdődik az őrület..spekik már ráálltak venni az indexeket úgylátmo.
Nem tudom így bele erőltethetek-e egy esetleges lefutó elliottot az órás csökkenő csatornába.
Csak hangosan gondolkodom:
jah, majdnem nulla forgalommal cibálják felfele..egyedül a MOL -ban egy kicsit nagyobb forgalom mint szokott lenni...gyász. :-((
meddig még ?
ma meg megmaradnak a rések...árva gyermek...stb...aztán holnap már arról írnak az elemzők hogy mehetünk az új csúcsra..elképesztő.._:((
Óráson tegnap kiestünk a csökkenő csatornából, ma vissza lett húzva bele.
Felraktam egy esteleges fordított fej-váll jellegű beleerőltetést kékkel, ahhoz ki kell oldalaznia nagyjából a 200napos mozgó mellett, majd fel.
Amíg 50MAt nem hagyja el fel, addig nem hiszek neki.
Én tegnap zártam a longomat, 24000-ről. Túl nagy volt a rés. Még egy napot jó lett volna tartani - lényegesen kevesebbet bukok-, de 24k-nál, az előző résnél is elkövettem azt a hibát, hogy arra vártam, visszatöltse.
Én 23600 óta longolok csak ez a csúnya beesés tegnap kiütötte a nagyját :)
Már csak 23000 és 23300-ról van, nem gondoltam volna hogy ennyire benéz a 200-as mozgó alá. Stopvadászat-e?
23500 körül zárom is szerintem, nincs itt még az igazi longos fordulat, bár a tegnapi volumen biztató. Egy combos emelkedő nap kéne, meg felzárni a 200MA (23100) fölé, akkor aludnék nyugodtan.
ja, szerk. nyugtassatok meg hogy nem csak a rést jött betölteni. Vagy 23230 és utána zakó megint?
"Ma nem csináltam elemzést"
Kerestem! Kivi voltam mi jár a fejedben:D Szeretem mások véleményét olvasni.
Ja és akkor egy forgalomjellemzés is:
az egyenesen nulla. Sokunkat nem izgat már az állatkerti séta.
Sem fel, sem lefele nincs forgalom.
Tegnap támasz közelében volt egy kis forgalom
Ja.. az lemaradt, hogy az indikátorok is fordultak lentről a kép szerint, RSI, Stoch túladott zónából jön vissza, MACD-ben van még hely lefele, az még eladáson van nálam.
Ma nem csináltam elemzést így írok most egy sort:
Bux napos kép:
http://postimage.org/image/2893wl45g/
Napos bux képemen látható, hogy az emelkedő csatorna alatt van jelenleg az árfolyam.
Dupla top célára nagyjából készen van, nálam 22.000környékére mutatott, alatta múltkori alj volt 21.800nál.
tegnap este fordult az eső trend egy kapalpács formával, amit ma egy eddig emelkedő gyertya követ. Ezzel az emelkedéssel a 200napos mozgóátlag fölé kerültünk, de 22.840körüli kettős fibot nem értük el, 22.805ön megálltunk. szintén 22.850körül van az emelkedő csati alja is.
200napos mozgóátlag értéke: 22.727-nél van, emelkedés esetében ezen érték fölé kéne zárni. 22850bux fölött 23K ellenállás, majd 23.230.
szabadúlni fognak a nagyit is kitolják ijedtükben a papirokkal:D
remélem visszaesik....de titkon sejtem hogy tovább akarják felfelé húzni...túl sok egyben ez az esés .-(
Alex - könnyen lehet hogy csak te nyitogatsz..viszont a longosok sem ülhetnek nyugodtan a babérjaikon...mert ha bezuhan megint..akkor gyorsan szabadulni fognak amijük van.