Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#384555 Waszeitung Előzmény: #384546

Sztem aki 10e hatitól kezdve shortolt az nevezhető keményvonalasnak,ismerek pár ilyen Stokilakót :D Mostanság már attól parázok hogy tényleg elkezdődik egy komolyabb esés én pedig nekiállok megvenni ezeket...forgalom megint semmirevaló-

#384554 BudFox Előzmény: #384543

Jaj -nee...hova felhúzták mire ideértem...nem hiszem el...

de most már elég legyen ám ebből :D

#384551 Rozsdáskilincs Előzmény: #384537

Ja jó elmélet:D

"Olyan gondolataim vannak, jó játék ez hülegyerekeknek.. de nem rátok gondolok :)

csak az egész egy állatkertre emlékeztet."

:) A múltkori tőzsde elnők nemjut eszembe a neve szintén ehez hasonlitotta. Mondat második része. Velős konkrét megállapitás! Érdemes rajta gondolkodni mit is akart ezzel mondani mikor erre jutott:D Ne a kézenfekvő dolgokra asszociálj:)

#384546 Rozsdáskilincs Előzmény: #384543

jaj tényleg már emlékszem! Azt hittem Te is keményvonalas vagy a shortokat ill

Rugalmasság kérem áldás a spekulánsnak:D

#384543 Waszeitung Előzmény: #384534

Még pénteken zártam a 23900 es shortjaimat,tegnap baxta is a csőröm a 400 pontos lefelé nyitás,esni nem akartunk tovább így próbalongba csaptam,amit ma bővítettem :D Minden nyitásom visszaolvasható eme topikba...amúgy Bud a shortos gyöngyszem :D

#384537 Hathor Előzmény: #384521

23.500-600körül léphettél, ha jól emlékszem, mert amikor én 23.719en shortoltam, akkor még az ovodás rajzzal jöttél, hogy a gyerek is megrajzolja az emelkedő csati alját, ahonnan pattani szokás ,-)

Tegnap S&P záró környékén leért egy csökkenő csati aljára, ma onnan pattan.

Olyan gondolataim vannak, jó játék ez hülegyerekeknek.. de nem rátok gondolok :)

csak az egész egy állatkertre emlékeztet.

S&P csatorna.

http://postimage.org/image/27lq41gsk/

#384521 Rozsdáskilincs Előzmény: #384512

Tartom. Kinti zuhit várok ami bennünket is letaszit a feneketlen mélységekbe, ebbe belefér párnap felfele. Jókor sikerült beszálnom. igy van mozgásterem bőven.

#384512 Hathor Előzmény: #384471

Vicceskedik itt a piac össze vissza, teljesen kezd hidegen hagyni ez a szint..

eszem ágában sincs nyitni semmit.

Mi van a shortokkal? várod a stop aktiválást fel?

szerk: prá hete nem volt érdekes a görög csőd, majd most pénteken elő került érdekes lett a Fitch leminősítés, most a Belgás Fitch leminősítés nem számít.