nézzétek csak a Finviz -t. 65 részvény van csak új csúcson. viszont 140 új aljon.
nézzétek csak a Finviz -t. 65 részvény van csak új csúcson. viszont 140 új aljon.
inkább elhamarkodott döntés volt... 23.400-at szerintem illene, de tolom a stoppot utána, ha holnap nem nyit mélyen...
Megfordult a fejemben hogy várok amig otp támaszig lemegy 5350 körül próbalong, ha töri az otp a támaszát, akkor eladni. Nem voltam türelmes...
Lehet, hogy jó lesz, de piszok bátor döntés volt.
Kérdés mi a célárad?
37db long hati kontraktust vettem 22806 -on.
Lehet hogy kicsit korai volt, kiderül... Múltkori vételem 24800-on volt, (szinte az akkori csúcson), remélem ez szerencsésebb lesz. -már annyiban szerencsésebb, hogy ezt akár zárhattam volna plusszban.
Bízom a pénznyomdában...
Nem mentek jól a dolgaim mostanában, válás volt, sok dolog rám maradt, a tavalyi nyerőm is elment, ami miatt elég rossz passzban voltam hosszú hetekig, ezért is nem jöttem erre.
Az az igazság, hogy nagyon befolyásol mások véleménye és sorozatosan rosszul döntöttem, ezért is nem akartam fórumot olvasni, rádiót hallgatni.
Shortban vagyok, naposon a dupla top célárára vártam, ami nekem 22800, ma be is jött, de nem szálltam ki, mert nagyon borúsnak látom a hangulatot. Lehet, hogy megint hibát követek el, meglátjuk.
De örülnék neki... :)
Szerintem azt még longosként is megsiratnám, ha így tenne... az oké, hogy nyernék vele, de ennyi erővel a rulettasztalnál is lehet nyerni.
600as kt visszacsökkent 450re, remek... Holnap mondjuk 23k feletti nyitás nagyon mókás sziget fordult jelentene.
Lehet, hogy oda teperünk? Mert amúgy mire fel ez a nagy visszarántás?
Ha nyerő volt ne sajnáld egy pillig se:) Én még kapzsiskodok csak tudnám mire. Mondjuk nagy bajom nem lehet legfeljebb visszavesz a piac abból amit ide is adhatott volna:)
31e buxot visszateszteljük :D
short stoppolva. Meglátjuk mire jut a piac.
Tavasz véleményét is meghalgatnám!
sbbacsi
Lendület az van volt, kitart e, erősen vakarózom elrakjam e a nyerőt. Fogdd a pénzt és fuss! Hasznos mondás az.
Én ránéztem (és reggel ráadtam még 900-on), de több időm nem volt.
Eddig csak 1/3 pakkom volt, pénteken nem voltam délután, nem láttam a beesést.
Most meg várom merre tovább. De alapvetően nyilván lefelé várom (különben nem nyitottam volna rá). Bár estünk már eleget rövid idő alatt, de igazából most kezd csak csúnya lenni. Kint is.
Azt a prompt 21800 környékét még illene megnézni ezzel a nagy lendülettel szvsz.
Persze...végtelen nyugalommal :D
23e felett pedig bővítenék :DD
Waszi tartod még azt longot?
6 hozzászólás egésznap! Ebédután ciánkapszulla volta desszert? Ha nem mozog az ár akkor irogatnak, ha mozog betojik mindenki.
A reklám dátuma megtévesztett
nemrég még a bika örjöngött errefelé valahogy csak el kellett kergetnie, nem hinném hogy csak meg kérte: Te bika menj a p....ba:D mindenesetre rosszul nézki szegényke. Nekm is van összetört avatarom de köztiltakozásra levettem. Pedig nekem hasznos volt mert mindig eszembe jutatta kiaz erősebba placcon:)