Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: GL

#38616 BudFox Előzmény: #38596

Erste, és erste portfolio rendszerben lehet ezt csinálni..azt nemtudom hogy más rendszerben is..

indítok egy shortot mondjuk itt...és rögtön beteszem visszavételre 13900 -ra..jó pár napos határidővel, tehát 4-5 napig él az ajánlat..

veszek longra...és azt is beteszem rögtön eladásra jó magasra...ezt is több napos határidővel..igy alul az ablakban jól elkülönül a két üzlet, és külön .külön lehet állítgatni. Májsztró :-)))

#38614 kelvin Előzmény: #38596

Mindegy sztem elírtam és egymás után nyitja csukja, egy számlával nem lehet, vagy saját brókercége van :-D

De azt nem hiszem

#38567 BudFox Előzmény: #38549

nem...egy számláról természetesen..long és short mehet egyszerre..az én taktikámmal.

#38558 kelvin Előzmény: #38502

én shortot tartok és longot nyitogatok sok kicsi sokramegy alapon, így nem bukhatok hatalmasat ha beöntik, bekerhez képest 5% + körül állok

De égeti a kezem a short, viszont még nem látom eljöttnek az idejét, kiderül jó lesz e a megérzésem

#38549 _pda_ Előzmény: #38502

gondolom két számláról tolod

én kivárok, kiülöm, meg ilyesmi

mondjuk az elég idegesítő a petiben, h nem lehet a hatit fifo -lifo rendszerben kezelni

ez a xar mindíg a legrosszabbat adja el, ha dobnál bukó kontit

#38525 Kissherceg Előzmény: #38502

Én már a kereskedési rendszert sem indítom el :)) Innen már több lesz lefele, mint felfele, ez biztos, szóval napi izgalmakat kihagyom, meg kezdődnek a vizsgák:D

#38502 BudFox Előzmény: #38455

én még tartom a tegnapi shortot..de már jó nagy veszteség lenne rajta...ha zárnám..

mit csináltok ti ?

közbe egy longot már lezártam.. egyszerre short és long is megy :D

#38444 Waszeitung Előzmény: #38428

Otit jó lenne ha meghúznák 3200ra akkor vszeg fölé is szúrnánk,lenyugodnának a kedélyek is hogy megvolt ez is és mehetnénk némi korrekcióra....

#38439 _pda_ Előzmény: #38416

nyitottam még 2 kontit 340-en, h javítsam a bekeremet ami most 14 körül van

persze mindenki a saját felelősségére ;-)

#38428 TrogerBroker Előzmény: #38416

Hát persze ! :)

Kicsi kockázat, nagy nyerési lehetőség, jól belőhető stop szint.

Kell ennél jobb ?

Kíváló hozam kockázat arány . Ez bizony a 200 napos alatt short paradicsom.

GL

#38416 Waszeitung

Közvélemény kutatás:

Kíváncsi lennék hogy mer-e vki shrtot nyitogatni 200napos alatt,ott elméletileg erős ellenállás,majdnem egybeesik teljes esés fibo 23,6 al,olyan eszetlen a piac,kezdem kétségbevonni hogy ezek fel tudják tartóztatni....