Ja meg tuladottak is vagyunk. nem akarok belevauzni! Zárót 235 körülre várom
Ja meg tuladottak is vagyunk. nem akarok belevauzni! Zárót 235 körülre várom
OFF
azé annyira komolyra ne vedd:D van egy tippem kibirná tovább:D
Hejj véletlen 2szer küldte el,egyiket töröljétek pls. Addig mást már nem is nyitok marad sp-é meg dji,amíg nem szarja összemagát teljesen.De buxli mostmár igazán letörhetné a 20 ezret,akkor visszanyitnám asszem a shortot rá.De megvan rá minden esély azért lassan ősszel remélem meg is lessz a törés,asztán valahol majd 10 ezernél meginnt veszünk :) otp-é re fály a fogam csak olyan 3000 ezerért,max,jó volna már.1 éve várjuk ha nem több :)
Ez a türelemről szól:D + pszi négyzeten
az nem van,azzal régóta nem ügyezek mert csak felbasz.Mostmá csak ez a kettő van,zárogattam meg tegnap a mocsok eur/jpy nem kiszedett aszt pedig jó lett volna.Most várom a dji 6500-at ha beledöglök is vazz :)
az nem van,azzal régóta nem ügyezek mert csak felbasz.Mostmá csak ez a kettő van,zárogattam meg tegnap a mocsok eur/jpy nem kiszedett aszt pedig jó lett volna.Most várom a dji 6500-at ha beledöglök is vazz :)
viszont ma ráadtam még 23.445 ön azon gondolkozom hogy hol kéne ráadni..azthiszem hogy most várok....valami bank megállapodást is mondott a rádió... stb..
nem szeretném ha meglepetés lenne hétfőre..
szóval megnézzük hogy hétfőn mi lesz... aztán döntünk..
Rájöttem hogy csak úgy lehet sikeresen pakkot építeni ha nagyon óvatosan, kivárjuk mindig hogy merre akar egyáltalán menni a piac...nem csak úgy durr bele.
Buxli TTTTTTT nincs?
Bud ugorj be humorba van ott neked való finomság
jájjj csak beérik mán végre a lassan 3hónapos sp-éé meg dji short.
meg még Ausztriába is ki kellett ugrani megnézni a postaládát :D egyből megéreztem mikor átjöttem a határon...majdnem szétrázta az autót a rossz út. :-)
Na, A piacokat szépen megöntötték... ebből látszik hogy megváltozott a hangulat..máskor ilyenkor már régen megvették az eséseket. emlékeztek, a legnagyobb esést is 2 nap alatt megvették mindig...megváltozott a hangulat.
"-0,5% ez még karcsú,"
na énse fukarkodtam gondolatban a gyertya hosszát illetően:D
-0,5% ez még karcsú,kellene még egy jó nagy parás nap és én is zárórát rendeznék :D
Nagyobbik gyogyós is tiszta susu bolondság :D
Szorgos ember megérdemli a pénzt:D
Itt kellemes napunk van amik támogatnak bennünket.
Waszi még egy ilyen nap és beis csukom a bótot:D Ne hogy rám rohadjon:D
Nem, Sopronban voltam a mozgóbolttal. :-) ott húztam az igát....
most értem haza..
látom USA ban kiborították a bilit ?
mi volt ?
Megtalálja az a helyét csak biztatni kell. Ugylegyen azaz amen:D Napi minimumos zárót, hogy széplegyen a hétvége.
Budfox hol lehetett egésznap? Biztos a számológép fölött görnyed és számolja shortokon a hasznot:D
Ugye ugye mire irom már megy is:D Gyakrabban fogom irni:D
Daxli -1% ban,mi meg helyi menő csávózunk a nagy büdös semmire,remélem lekötik ezt a nyomi piacot vagy ezer ponttal :D
Tartjuk magunkat mint erős pista. Nem hinném hogy hétvégére megvennék a piacokat.
"majd visszajön mszp populista dumákkal.. 50%a"
Mariskánál is egyszer lehet elsütni: Minek tartogatni a szüzességet úgyis elveszlek!:D
azé tünnyön fel az mszp vadkapitalista társulás.. fidesz bal-középen van(mivel néppárt).. de így is balról előzött..
majd visszajön mszp populista dumákkal.. 50%al emljük az eg.ü bérét.. igen de utána 8évig be volt fagyasztva.. az 50% nettóban jó ha 30% volt.. és a gázra meg ezekre rárakták a 25% áfát.. közművek kb 2,5x-e.emelkedtek.
az indexek sokat mentek fel..most sokan kiszállnak..meg van a haszon.."májusban adj el" szól a fáma..