Feltűnően veszi valaki 11 ezerért.
máj. 24 - jún. 3. között lehet jegyezni. linkett az előző hsz-ban találod.
újabb kötvénykibocsátás:
http://bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/107079872.html
az interjú korrekt, mint mindig. a mai esésre nem tudok mit mondani, én már nem is figyelem napközben.. :(
Tömtek a drágaságok 11k felett.
Thomass szerint Equilor áll az eladóin folyamatosan.
Úgy nézem a 11k-n álló 7k nem valós vételi érdeklődés volt.
Spekulatív belevétel jó ötlet volt eddig...
@holnor, köszi, ktv kibocsátást figyelni fogom.
még várjuk ki a végét, hogy van-e még egy duplacsavar-e a storyban...
Nem biztos, hogy nem látunk még 9-cel kezdődő árfolyamot...
Volt egy ~7500-8500 menet, ha jól emlékszem, de a mai már ezt is felülmúlja kicsivel.
11200
Ezt se hittem volna, hogy ma lesz még ennyi. Ha tényleg nagyot akarnak cumiztatni, akkor csinálnak egy 2. kört lefelé és betolják 10 ezer alá.
dupla szopatás lenne, ha csinálnának benne még egy kört, amivel letlnák 10 k alá...
ez kva nagy szívatás volt...
Persze a PSZÁF gondolom hallgatni fog megint, pedig ez aztán szándékos árfolyammanipuláció volt, azt tisztán látni.
Szerencse, hogy nem adtam el, kár hogy nem vettem olyan olcsón. (Most azért egy picit vettem)
Nem semmi. Tavaly is volt egy hasonló napja, de talán nem 800pontos.
kibocsátáskor: 10,44% a kupon, futamidő 3,5 év. tőzsdén tudsz venni, csak most nincs eladó. rfv 2014/A.
de lesz még kibocsátás idén.
Ez komoly, mindjárt 11000 megint.
Update: 11k felett immár.
Ez szép szívatás volt ma.
ta miatt volt fontos, a virtuális egyenleg nm érdekel.
A virtuális portfólió összegen lehet egy kicsit örömködni, de amíg nem tudjuk hogy a tegnapi csapat befejezte-e a jóárasítást, addig bármikor lerottyanthatnak 5000 darabot és 10000 alatt vagyunk.
Egon vállát jól meg fogom veregetni, ha véletlenül összefutok vele valahol. Kincs ez az ember! Csak tudni kéne néha hinni neki :D
Most biztos örül, forintra eltalálta hogy betölti a 10100-10180 közötti rést. 20 Ft híjján meg is volt, ez gyakorlatilag ki van pipálva. A lefelé hagyott réseket betöltjük felfelé, aztán irány a millió dolláros limuzin :D
bocs a komolytalanságért, péntek van, épp nincs munkám, mindenkinek kiadtam a feladatot, várok az újabb inputokra :D