Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Hétvégére megszórhatnák …

#383589 Rozsdáskilincs

Hétvégére megszórhatnák egy kicsit bátrabban minek a pozi hétvére, még becsődölnek a görögök:)

Na azon érdemes elgondolkodni miért is utálja!?:)Nem hinném hogy előitéletes lenne.

Re: nincs cím

#383588 banyaiz Előzmény: #383575

Na még egyet utoljára. :)

"mitől lesz népszerű?" Attól, hogy a magyar emberek nagy többsége utálja a bankokat, a nyugdíjpénztárakat, és a kapitalizmust, ilyen egyszerű oknál fogva, no de, hogy egy jobboldali kormány is ezt a retorikát alkalmazza az veszélyes, bár rövid távon logikusnak tűnik.

#383585 banyaiz Előzmény: #383575

Bankok egyértelműen nem ártatlan bárányok, egy cél van minél nagyobb profit minden áron.

Sok szemszögből lehet nézni, amit én írtam az egy a sok közül. Nekem a világképembe sok minden nem fér bele intézkedésben, szövegben amit látok, jobbközép kormánytól nem ezt várom, másrészt pedig van sok olyan dolog ami belefér, sőt épp azt vártam amit tesznek.

Szerintem egy profi kommunikációs csapat hiányzik nagyon, illetve nagyon nagy hibának tartom a világ proletárjai egyesüljetek témákat amit erőltetnek sok esetben. Ez az emberek igen egyszerűnek tekintése, és veszélyes út, de mi is lesz ebből a buxban, mert Herceg tényleg kivégez:)

#383584 Rozsdáskilincs Előzmény: #383575

Off csak herceg megne lássa, remélem ebédel

Vegre valaki lát is:)

Jó emberek azt kell megérteni a gazdasági szereplők között a lakosság ugyanolyan fontos mint maga a pénztermelő cég. édes hármas van pogár, cégek, és aki szabályoz állam. Az állam dolga hogy felügyelje a rendszer egészséges müködését. Ahol sok a pénz onnan elvesz és ahol kevés oda rak ezzel fentartva az egyensulyt. A munkavállalók agyon vannak csapva a cégek javára. Ez viszont visszahat a cégekre és az államra. Én ezt ilyen eccerüen látom:) A megoldás a cégek mondjanak le a zsiros jövedelmeik egy részéről a munkavállók javára ezzel tehermentesitve az államot a szociálisháló költségeitől. És volá kap levegőt mindenki. A probléma ott van a cégtulajok töbnyire külföldiek lettek az utóbbi időben és magasról tojnak az állam meg a pógár bajaira. A cég nem ellenség, csak meg kell regulázni. Ahogyan ez szépen müködik nyugaton:)

Tőzsdés szemmel jeles amit a cégek tesznek de ugye egyben polgárok is vagyunk, és mégtöbben tojnak a részvényekre.

#383575 sbbacsi Előzmény: #383455

Ez messze van a win-win-től.

Látszik, hogy ezt SENKI nem tudja megfizetni hosszú távon. Ez úgy win-win, ahogy már egyszer bedobtam itt a topicban: ketten adunk kölcsön egymásnak 4-4mrd USD-t és mindketten jól élünk. :)) win-win!

Matolcsyékról:

Amit most csinálnak az már valóban rablás, De max 1:1 lesz az eredmény, mert eddig meg a bankok oldaláról ment szabad rablás. A többi meg sajnos indifferens, mert mindig MI fizetjük meg. Ilyen szempontból persze jobb, ha van hitel és pörög a gazdaság.

M-el az a baj, hogy OV jobbkeze a sok másik habzószájú, már emlegetett paprikajancsival együtt. Sajnos az egész vezetés ugyanazt gondolja attól, hogy csak 3-an állnak ki és mondják el. És egyébként némi igazuk van is bizonyos esetekben (valóban itt lenne az ideje, hogy 1-2 cég is beszálljon a kaszálás után a másik oldalon is), de az nagyon nagy tévedés, hogy ezt elvi síkra is áthelyezték és gyk. mindenben ezt képviselik: nagytőke úgy globálisan fújj, nekünknemondjamegsenki! De közben meg növekedjünk, stb... ébresztő!

Azt meg végképp nem értem, hogy ezt miért látjátok politikai indíttatásúnak. Mióta érdekli Matolcsyt, hogy mitől lesz népszerű? Mióta kiállt, nyugdíjtőzsdézett egy sort és bólogatott a 2700mrd elvételénél?

Re: off

#383538 Tavasz Előzmény: #383531

és még annyit.igazán nagy öröm,hogy kezdő fórumozó titulust kaptam a mai napon......köszönöm.:-))))))

#383536 Csilla76 Előzmény: #383531

aljvadászat következik. De most már nagyon kíváncsi vagyok, hogy a hétnek hogyan lesz vége.

#383531 Tavasz Előzmény: #383524

a múltkoriban mindent rózsaszínben látott a világ és erre jött a potty,vannak ilyen okos statisztikáik,ahol az optimizmust mérik,az 3fölöttről,visszajött 2.valamennyire.állítólag az jó.

Szóval nagyobb lett a korrekció,mint gondoltam,de nem hiszek a világvégében....:-))

Most mindenki halni készül,jönnek a jó vételi szintek és mehetünk fel.Minden viszonylagos...:-))

picit görcsöl a gyomrom,de még mindig van pénzem,tehát ha eladnék,sem lenne akkora fájdalom az egész tőkére vetítve.

fd

#383527 Waszeitung

Daxli magasabbról esett nagyobbat mint pösti parkett,ez a buxli még esni sem tud :D

#383524 Csilla76 Előzmény: #383523

Visszatér? most olvastam a portfólión, hogy spanyol választások lesznek, valami régiós, és nagy az adósságuk. jön a mizéria:-(

#383523 Tavasz Előzmény: #383521

Remélem a hétvégén a nagyok kedve is visszatér,felednek technikát,meg fundamentumokat és csak egy két napot kérek.:-))utána jó kislány leszek.:-))

#383521 Csilla76 Előzmény: #383519

Hallod, nekem híg folyós hangulatom van. Kész vagyok. Ha nagyon emelkedni fog megint longolok..most pihi. most megint passzivitásba vonulok, mert hülyeséget nem akarok csinálni ilyen szép pénteken:-)

#383517 Waszeitung Előzmény: #383503

23730 magasságában van bux 200 napos talán...van még megálló,és csak Oti van negatívban,sajnos :D

#383512 Csilla76 Előzmény: #383510

amíg esik vagy ilyen bizonytalanság van, nem is fogok egyhamar kereskedni. most elég volt.

szerk: egyébként most milyen para van? spanyol? vagy volt hír, amire így beadták a világot?

#383506 holnor Előzmény: #383496

ezek szerint jól éreztem :)

nekem még mindig partvonal, kell 1-2 nap, míg rendezem az ügyeimet.