Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: nincs cím

#383554 holnor Előzmény: #383551

az elég nehéz. amúgy meg minden hullámot úsem lehet elkapni. én 2008 óta - a tavaly októbert leszámítva folyamatosan - ülök benne. és nm bántam meg, h nm ugráltam. lehetett vna persze jobb is, de így is maximálisan elégedett vok.

#383551 Bendeguz Előzmény: #383550

Annyira hihetetlen, annyira nem indokolta semmi hogy igazam legyen az április 1-i elemzésem alapján, de mégis! A kereskedési kényszert kéne legyűrni, nem rögtön újra poziba ugrani értelmetlen stoppolódás után :(

#383548 Bendeguz Előzmény: #383546

+15%, de csak mert a 2 nagy azt mondta hogy vennének még, mert olcsó és javult a funda. Nyugdíj pakk szórás csak pánikpletyka. Fú de utálom magamat, 1 hónapja elemeztem és nagy betűkkel beírtam magamnak, hogy 10350-en ALL IN! Erre mit csinálok? Elragadott a 12k hangulata és jól belevettem. Most verhetném a mellem, hogy lám-lám megmondtam. Inkább kussolok szégyenemben :(

#383535 matgab Előzmény: #383525

igen, legmagasabb pakkom az ATH-n volt megvéve, a nagy rész 12k felett egy picivel.

Amúgy notyak, notyak, mintha megjöttek volna a vevők.

#383532 zeeh_ Előzmény: #383526

10600? Mitől ugrott ez ekkorát, amíg elmentem a gép mellől pár percre???

#383525 zeeh_ Előzmény: #383520

Megvan még a múlt héten vett RFV pakkod? Ész megáll, hogy a faktor már megint bejött.

#383520 matgab Előzmény: #383509

Hát igen, amióta a zuglói önkori is benne van...

Egy politikusról simán el tudom képzelni, hogy erőszakoskodik zsarol bennfentes infókért és utána az összes ismerősének elpofázza a benfentes infonkat...

Ezért is kerülhetett már ki a lengyel hír is előre...

#383511 holnor Előzmény: #383509

nagy a felvásárlás, az rfv is szépen megnőtt. egyértelmű, h több ember tud már a háttérben zajló folyamatokról, mint amikor csak Soós és Makra irányított.

#383509 zeeh_ Előzmény: #383494

Pedig itt valami nem stimmel a történetben. Vagy MNYP pakkok repkednek vagy valakik már tudnak valamit, amit mi még nem. Kíváncsi leszek, mi lesz ebből.

Kezd a korrekt imázs megkopni, a lengyel akvi hír egyértelmű jele volt annak, hogy lehettek jól értesültek.

#383507 holnor Előzmény: #383505

http://www.portfolio.hu/vallalatok/zold_energia/zuhan_az_e-star_megszolaltak_a_nagybefektetok.149804.html

"Az árkorrekció hevességét magyarázhatja egyes spekuláns pozíciók likvidálása is, ha ez lazajlott, akkor újra a fundamentumoknak kell előtérbe kerülnie. Az EETEK akvizíciót követően az OTP Alapkezelő nem gondolkozott azon, hogy esetlegesen realizálja az E-Star papírokon eddig elért hasznot, sőt a jelenlegi árak mellett is inkább a vásárlásokon gondolkoznak - mondta el Honics István. "

ezt pedzegettem én is. sok volt a hatis pozi.

#383505 Bendeguz Előzmény: #383498

Töltse vissza, legyen boldog az a vak majom Egon, hogy 10-ből 1 agyatlansága bejött. De utána illene rendeződni a dolgoknak.

#383498 Fornit Előzmény: #383494

Én meg dt-ztem tegnapelőtt, és pár db rámmaradt.

v11605 ea11840 a többivel 900 fölé álltam -a mohóság-.

Vettem ugyanannyit mint amennyi maradt 11001-en, azóta csak figyelek h mi van.

Nem nagy mennyiség, de ha most lezárnám azért vinne szépen.

A lenti résből még 20pont megvan. Nem lennék meglepve ha visszatöltené.

#383494 Bendeguz Előzmény: #383486

Nem tudom mi tévő legyek, lehet el kéne adni 15% bukóban a csipába és vissza se nézni? Nem értem a manyup dolgot, mert azt vette meg az Utilico. Szeretnék kicsit okosabb lenni :(

-7,16% Mi lehet a hátté…

#383486 zeeh_

-7,16%

Mi lehet a háttérben? MNYP-k olcsón szeretnék átadni a pakkot a mögöttük álló banknak?