Hát, ez nem gyenge, ahogy visszajött 10800-ig.
az elég nehéz. amúgy meg minden hullámot úsem lehet elkapni. én 2008 óta - a tavaly októbert leszámítva folyamatosan - ülök benne. és nm bántam meg, h nm ugráltam. lehetett vna persze jobb is, de így is maximálisan elégedett vok.
Annyira hihetetlen, annyira nem indokolta semmi hogy igazam legyen az április 1-i elemzésem alapján, de mégis! A kereskedési kényszert kéne legyűrni, nem rögtön újra poziba ugrani értelmetlen stoppolódás után :(
nyugi, mki hibázik. tanulni kell belőle, és akkor nm volt hiábavaló.
+15%, de csak mert a 2 nagy azt mondta hogy vennének még, mert olcsó és javult a funda. Nyugdíj pakk szórás csak pánikpletyka. Fú de utálom magamat, 1 hónapja elemeztem és nagy betűkkel beírtam magamnak, hogy 10350-en ALL IN! Erre mit csinálok? Elragadott a 12k hangulata és jól belevettem. Most verhetném a mellem, hogy lám-lám megmondtam. Inkább kussolok szégyenemben :(
igen, legmagasabb pakkom az ATH-n volt megvéve, a nagy rész 12k felett egy picivel.
Amúgy notyak, notyak, mintha megjöttek volna a vevők.
10600? Mitől ugrott ez ekkorát, amíg elmentem a gép mellől pár percre???
határidős forgalom eddig 63k. ma fut ki a májusi, ez is közre játszik.
Megvan még a múlt héten vett RFV pakkod? Ész megáll, hogy a faktor már megint bejött.
Hát igen, amióta a zuglói önkori is benne van...
Egy politikusról simán el tudom képzelni, hogy erőszakoskodik zsarol bennfentes infókért és utána az összes ismerősének elpofázza a benfentes infonkat...
Ezért is kerülhetett már ki a lengyel hír is előre...
nagy a felvásárlás, az rfv is szépen megnőtt. egyértelmű, h több ember tud már a háttérben zajló folyamatokról, mint amikor csak Soós és Makra irányított.
Pedig itt valami nem stimmel a történetben. Vagy MNYP pakkok repkednek vagy valakik már tudnak valamit, amit mi még nem. Kíváncsi leszek, mi lesz ebből.
Kezd a korrekt imázs megkopni, a lengyel akvi hír egyértelmű jele volt annak, hogy lehettek jól értesültek.
"Az árkorrekció hevességét magyarázhatja egyes spekuláns pozíciók likvidálása is, ha ez lazajlott, akkor újra a fundamentumoknak kell előtérbe kerülnie. Az EETEK akvizíciót követően az OTP Alapkezelő nem gondolkozott azon, hogy esetlegesen realizálja az E-Star papírokon eddig elért hasznot, sőt a jelenlegi árak mellett is inkább a vásárlásokon gondolkoznak - mondta el Honics István. "
ezt pedzegettem én is. sok volt a hatis pozi.
Töltse vissza, legyen boldog az a vak majom Egon, hogy 10-ből 1 agyatlansága bejött. De utána illene rendeződni a dolgoknak.
Én meg dt-ztem tegnapelőtt, és pár db rámmaradt.
v11605 ea11840 a többivel 900 fölé álltam -a mohóság-.
Vettem ugyanannyit mint amennyi maradt 11001-en, azóta csak figyelek h mi van.
Nem nagy mennyiség, de ha most lezárnám azért vinne szépen.
A lenti résből még 20pont megvan. Nem lennék meglepve ha visszatöltené.
Nem tudom mi tévő legyek, lehet el kéne adni 15% bukóban a csipába és vissza se nézni? Nem értem a manyup dolgot, mert azt vette meg az Utilico. Szeretnék kicsit okosabb lenni :(