tört a támasz.22797 a bux. esünk mint a kő.
Én is erősen gondolkodtam rajta tegnap délután, de pártíz ponttal feljebb álltam mint kellett volna.
elég szar ez kis magYAR PIAC. itten mér nem lesz egyhmar feltámadés. Tavasz tartod a longot? én itt kidobom. 300 alatt már halál.
Ne is mond, shortos lettem! Tegnap tukmálták rám. De annyira kinálták nemtudtam ellenállni:D
Hopp!
Úgy járt az idex mint a teszkós lecsókolbász! Eleve ócsó vót, de ahogy kezdett bukéja lenni még ócsóban adják:D
basszus már megint öntik ezt a szart. kidobom. hétfőn már spanyol mizéri lesz.
tökönrúgás gyanus csacsi vagy:)
OFF
Jogos túl sok lett
Budfox! alakul a gyerek:D
OFF
Igen az vagyok, mert szeretem a hazámat és a fideszben látom az ehez illeszthető gondolatokat.
"ez már a bankok rablása,"Arra tudok gondolni, biztosan nem jártálmég lóvásáron ahol elsőre arcátlan ajánlatot tesznek a paripára.:)
" különbözetet miből fogja a zember kifizetni 3 év múlva...ugyanúgy nem lesz semmije amiből fizesse.."
Ezért javasolta a jövedelmek újra osztását. Enélkül szvsz nemfog menni. Akik eddig eltették a nagypénzeket, persze hogy lázonganak szvsz ez igy temészetes. Az MSZP-ről nyugodszivvel kijelentem, már csak történelem, nemléteznek csak még nem jöttekrá.
Te nagy fityeszes lehetsz....ez már a bankok rablása, amit ez a barom akar...160-as chf??? röhögnöm kell....és a különbözetet miből fogja a zember kifizetni 3 év múlva...ugyanúgy nem lesz semmije amiből fizesse...ja, hogy akkor már az mszp lesz kormányon?!
Off: elképzelhető, hogy faltörő kosnak használják. Ezzel sincs baj, lehet egy normális tárgyalási stílussal is keménynek lenni vsz. Ehhez világos célkitűzések kellenek, és stratégia lépések ezeket hogyan érjük el. A bajom röviden , hogy kapkodást, és egyben problémák halogatását látom, mindezt eszetlen stílusban, különösebb stratégia nélkül. Bízzunk a szebb jövőben. :)
Ibiza: ezért kell egyensúlyt ebben megtalálni, nyilván az sem jó ami Usa-ban válságot okozta, de a ló másik felére se essünk át vsz.
...
ha jól rémlik matolcsit előzőleg is leváltották..sztem most is ez a sorsa..
win-win? annyival mentek fel a lakások árai amennyivel több hitelt kaphattak emberek..
svájc kiakarta helyezni a diktátorok pénzeit..lent tartotta árfolyamot kamatot..most kaszál...
az emberek eladósítása volt a cél..
ez megtörtént.. win-win... nézőpont kérdése..
szerintem bevezetik a bankokra a tobin adót.. lehet kötni opciós ügyleteket.. ezekből finanszírozható a chf hitel csökkentése.
OFF
és vége
Azon van M. Én is Vargát vártam a posztra és értetlenkedtem a dolog fölött. Aztán lassan kezdtem megérteni. Ha harmiák ellen kell csatakozni ott nemnagyon számit ki az uriember. Ott bizony menni kell és ütni amit csak lehet. Szvsz a kormány világosan kifejti ki az aki szabályokat szabja! És ez igy van jól. Szvsz a rövidtávu hatásokat nemszabadf figyelembe venni. Hisz a tét összedől e a ház.
Off: de az országnak is meghozta, fellendült építőipar, ingatlanpiac, emberek lakáshoz jutottak stb win-win szituáció. :) Ebben kellene az egyensúlyt megtalálni. Lehet M is erre törekszik csak szerintem ez az elefánt a porcelánboltban stílus inkább árt az országnak. A populista hülyeségei pedig biztosan. Na de ne politizáljunk itt is
Tavasz: nekem nem gond, ha nem használod szerintem is érinti buxot. :)