Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#383450 banyaiz Előzmény: #383444

Off:

van persze politikai szempontokból előnyös az ilyen téma rövid távon.

Vargát egy értelmes embernek tartom, nem tudom meddig fog tudni együtt dolgozni ezzel az emberrel.

Bux témában meg persze ki kell várni mi a piac döntése, csepp ez a téma a tengerben világban is zajlik az élet.

#383447 Rozsdáskilincs Előzmény: #383440

OFF

a 2 pontért kaptak annakidején plusszokat, ami megis hozta az eredményt.

Szvsz új játékszabályokra van szükség, sok a túlkapás a cégekrészéről, itt az ideje polgárbarátabbá nevelni őket és a hosszútávú eggyütt müködés felé terelni. Azon az időn túl van az ország hogy bármit megtehetünk, korlátain lettek tetszik nemtetszik be kell látni mindenkinek. Részemről egy teljes jövedelem újra osztást javasolnék a szereplőknek. Nálunk még mindig a szabadrablást akarják fentartani, beláthatnák kivan söpörve a padlás.

#383446 BudFox Előzmény: #383442

annyi szerintem sosem lesz már....hacsak az USA tényleg kidurran mint egy lufi...

Sokan látták itt hogy akár több milliárdot is meg lehet háromszorozni 2 év alatt..semmit sem kellett érte tenni..úgyhogy addig sosem fog ez esni..ott már felvásárolják inkább az egészet.

#383444 Tavasz Előzmény: #383440

amellett,hogy fafaj,van ebben egy kis szándékoltság is,szerintem...de mondtam,ha most nem jön be amit gondolok,át kell gondolnom a stratégiámat,mert elavult.

#383440 banyaiz Előzmény: #383427

Off:

Két oldala van a témának.

1. közvetlen bevétel bankoktól (ami ugye közvetetten a lakosságtól jön)

2. gazdasági hatások, rövid, közép stb távon

nekem az az érzésem, M polgártárs annyira rápörgött az egyik oldalra ami persze népszerű is szopassuk a bankokat, tehát mintegy drogként hatott rá ez a tevékenység, hogy elfeledkezett a 2 -es pontról. Ha ez az ostobaság csak őt érintené személy szerint leszarnám, de így a fejemet fogom a hülyeségei láttán, kb ennyi a véleményem. :)

#383438 Csilla76 Előzmény: #383363

Sziasztok, óránként ránézek erre a phosra, aztán takarítok tovább. nem piszkálom, mert nem tudok dönteni, mit csináljak.

Tavasz, én sem kapkodom el, nem csinálok semmit.kikapcsolom az idegességemet. már nincsen miért. Egyébként arra gondolok, hogy milyen sokszor volt az, fordítottam, és nem kellett volna.

#383430 BudFox Előzmény: #383420

azthiszem ennyi volt mára...ennyire futotta csak a felfelé korrekcióra....OTP máris zuhan..MOL se erős ...

#383429 holnor Előzmény: #383423

hirtelen szemesi ugrott be a pf-ről. ő hasonló kaliber volt, mint Bud :D de egy pár éve nm ír.

OFF De hamar megfeledke…

#383427 Rozsdáskilincs

OFF

De hamar megfeledkeztünk azokról az időkről mikor az állami kamattámogatás elhozta a bankoknak a virágkort.

Most forditva esett az eset legyenek uriemberek és csorgassanak valamicskét vissza, nagy szükségvan rá. Nehéz úgy együtt dolgozni hogy minden csak nekem.

#383423 Csokigyáros Előzmény: #383420

láttam már életemben egy-két elvetemült/fanatikus shortost... de mindegyik előre köszönhet Bud barátunknak... :)

#383417 BudFox Előzmény: #383378

Egon ma lefele rést várt nyitóban..de nem lett..igy a 3. rés meglesz biztosan...csak egy másik napon...

már ő is linkedln lufifújásról beszél..2009 márc. óta tartó rally stb...nagy pukkanás lesz ha kidurran..

mi már erre gyúrunk, igaz ? :-)

#383414 Euroman Előzmény: #383407

én nagyon bízom benne, hogy jobb lesz....nem lehet a zemberek hülyeségét a bankokkal megfizettetni....szinte az összes döntésük diktatórikus, durva, kultúrálatlan....na persze amilyen a fej, olyan a test...de ez nem Venezuela, vagy Kuba....

#383407 banyaiz Előzmény: #383398

Megállapításaiddal egyetértek, viszont a bejelentés ha ehhez képest amit kevert jobb lesz az hozhat vevőket, persze ez nem menti ezt a szellemi fogyatékost. Veszélyes dolgokkal játszik, bankok nélkül nem lesz komoly gdp növekedés szóval leállhatna ezzel a fejőstehénnek nézzük a bankokat még 2 szavazatért , és világ proletárjai egyesüljetek témával, mert ha nem tudja az egyensúly megtartani különadók stb témában akkor hitelezés nem pörög rendesen aztán a népharag eléri előbb utóbb.

#383403 Tavasz Előzmény: #383395

Szerintem most türelem,csak az segít,semmi kapkodás,azt már lecsúsztuk...:))

Ilyen előfordul:-)