OFF
megesik:( Ma Te, Holnap Más, aprit a piac mindenkit. Azt kell ilyenkor nézni mi volt a hiba, ha volt. Akkor legalább van valami haszna is a dolognak.
OFF
megesik:( Ma Te, Holnap Más, aprit a piac mindenkit. Azt kell ilyenkor nézni mi volt a hiba, ha volt. Akkor legalább van valami haszna is a dolognak.
Tiszta Hawaii :-))
azért nem is lett olyan ronda....23.439..szépen megyegetünk lefele..OTP -t és MOL -t nagy forgalommal öntötték ma..a gyorsjelentésre---szóval mehetünk tovább le. remélem.
Herceg - sajnálom...hol ütött ki a Stop ?..volt rajta haszon ?
reggel stoppolták ki shortomat, jó napom van...
Bud! Milyen kellemes napunk van:D Igy napi minimum közelében.
Igaza lesz,csak a időpont a kérdéses :D
Egon 22.700 at írt határidőre célárnak..remélem igaza lesz.
Egy réssel le-ben bízom holnapra...tétek megtéve,hangulat is jó hozzá.
Hát mostmár remélem nem:D De ez csak az én véleményem. Ki tudja a piac hogy gondolja:D
Szerinted megtartja a propt bux emelkedő csatornája az árfolyamot?
Az alj valahol 22780nál van ma.
biztam mai napban. 24k-ról ülök longban, reméltem ma 700 fölött szabadulok tőle.
Este csinalok Matolcsybabát és tűkkel szúrkálom.
Júj..gatya rossz adatok jöttek...4 -ből 3 iszonytatóan rossz...egy meg jó..de az amúgy is semmitérő volt...na nézzük mit alkotnak erre.
Bud testvér ők a csati tetején mi meg az alján. nem egy optimista állás
mi lesz ha ők is lejönnek megnézni megvan e pince szint:D
Erre kinn elszállnak...no coment :D
má' megin' ez :-))) akkor nyitottunk volna inkább piros lámpás házat Burgenlandban :-)
USA megy fel.
Visszamásztam shortbe,próbalong nem jött be,előbbiben jobban érzem magam,mégha zárnom is kell mert vhonnan előkerül a vételi erő! :D
OFF
már megérte beirni jót nevettem a válaszokon:D A borz miatt nem aggódom nagy rutinja van annak is:DD
Te meg engem erősítesz a shortban :D hogy fogunk ebből profitálni ? nehogy torkos borz legyen ám belőle :DDD
Magyar piac ki fog múlni végelgyengülésben...agyhalál ami itt megy,pontosabban nem megy.