OFF
Budfox! erősen hajlokrá hogy elrejtsek egy ajánlatot a nagykönyvben:)
OFF
Budfox! erősen hajlokrá hogy elrejtsek egy ajánlatot a nagykönyvben:)
Szerintem semmi gond nincs az OTP gyorsjelentéssel és reális a 6000-es ár.
Most már inkább forduljatok a Richter, Forrás/OE és Zwack papírok felé.
OFF
Ricsi, matyi csak a lassitáshoz elegendő. OTP megnyekkenni látszik Mol se sokkal szebb mikor kilépett a csatiból még egy rendes visszatesztre se futotta. Szvsz nemtúl rózsás a kép, legalábbis long szóba se jöhet /pill
nem akarlak most semmire sem rábeszélni..én is épp oly tanácstalan vagyok...viszont OTP -t ma elég nagy forglaommal adták.
viszont ha a végén a BUX ot pozitívba rántják..pl. Richterrel, akkor meg emelkedésre utaló jel lesz...
Merryl Lynch szerint kicsit negatív az OTP gyorsjelentése...
szerintem ha 6000 elesik akkor nagy esés lehet még belőle.
viszont most egy felpattanás is benne van már a piacban ...felül viszont ott a 24.000 szóval..nemtudom mi legyen.
OFF
Behúzott farkú bolhás kutyának tünik innen:D Ej mikor lesz ebből táltos paripa?!
Budfox! Még a végén rádumálsz a shortra:D
most kéne 450 pontnak lennie a kamattartalomnak, tehát éppen támaszon lennénk a 22.700 on.
nyugatot ha most kicsit visszaöntik, akkor meg is lehet az még ma...
a kérdés csak az hogy mit kezdjünk ha már ott leszünk ?
zárjunk shortot ? vagy vigyük tovább ?
Hati mire büszkül 600 pont feletti kamattal?
adat jó lett....bírom hogy a marketwatchon 1 percre rá mindig írják hogy : a futuresok emelkedtek az adatok hatására :DD
minek kell ezt beírni minden adat után, 1 percre rá ? :-)
OFF
cac kapott egy maflást
Köszönöm!
OFF
Sp futi elérkezdtek a csati tetőhöz, ha úgy fordulna le mint előző 2 alkalommal adhatna egy kis lendületet mi kis piacunknak is. H2
OFF
Hol állunk leállt a cucc. Ocsó bróker ócska szolgáltatás!
Tegnap írtam, hogy stoppal záródott maradék shortom is a hét elején.
A 23200-as pakkok hígítás után 24000-es short pakkok lettek, amiket átlag 23775ön zártam le.
Tehát ez a tanulságos kaland jól végződött.
Én is úgy értettem, hogy rövid időn belül ennél nagyobb pofon nem fér bele. Ez viszont a hatira semmit nem hatott. Így meg még marad egy ideig ugyanez a semmi mozgás... letörés nélkül. Ez nem túl jó.
Igen előállt az a helyzet gyj-el venni kéne a külhangulat miatt de ki tolná be lét mikor kiderült töke van a menyasszonynak:D Én is baromira várom ez hogy oldódik meg. Ahoz meghogy essünk estünk már eleget. Lehetséges szélsőséges rángásokkal vezetjük le ezt a feszültséget.
22800 elvileg bux támasz,ma bele is szagoltunk,csak hát pattincs nem nagyon van,plusszba is alig bírunk keverdni míg kilföldiában azért szép a kép..
Szvsz nem itéltetett széleskörben jónak a gyj.
"A hati chartot ma még nem is láttam, lassan jön a hati long ideje." Ja kérem, ha lépni kell akkor lépni kell:D
:D Úgy tudtam nyitott shortjaid vannak.
Szvsz korrekciónak kellet volna lennie, tegnapra vártam elnapolták, közbejöttek a gyj-k. Támaszon maradtunk, bebe kukkantottunk alá. Longbelépő? Az kérem jelen állapotok szerint úgytűnik még csak aljvadászat lenne.
Miért estünk ma megint?
Munka közben vettem egy kis Richter-t reggel és 1% pluszban dobtam is.
A hati chartot ma még nem is láttam, lassan jön a hati long ideje.
Bár úgy félek tőle mint az izzó vastól.
Off
Türelem! 1 óra alatt kapott egy 200 taslit ott megpihentek az eladók. Mégse kergethetik szét a vevőket kinek adnának?:D Szvsz szarulnézki