Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: stooq.com

#383322 matgab Előzmény: #383241

Mindenesetre nagyon érdekes folyamatokat látok...

De két dolgot észre lehet venni:

1) a "névtelen" nick-ek megint elszaporodtak a PF-en, ami azt jelenti, hogy túl sokan kezdtek el csimpaszkodni a tőgyön...

2) A másik ami nagyon érdekes, hogy nekem kifejezetten határozott elképzelésem van arról, hogy ez a csoport aki most meg akarja fejni a kisbüfiket az ugyanaz, mint akik ősszel csinálták meg a 9800-7200 -as köröket.

És ezt nem onnan gondolom, hogy besz újra megjelent!

Tehát fel kell készülni arra, hogy akár jelentősen visszadobják még a részvényárfolyamokat és hogy sok pénzük van.

Mindenesetre szárazon kell tartani a puskaport, én a családi ezüstöt is megpucolom, hogy ha addig esne az árfolyam, amíg nem akarom, akkor azt is gyorsan a piacra tudjam dobni és feltankolni E-Star-ral...Kétszer nem lépek ugyanabba a folyóba!

#383241 akpo7 Előzmény: #383236

Ezeket ismerem en is volt nehany lengyel kollegam mar. :)

Az arfolyamhoz annyit, h. mar erett. Bocs attol, akinek rosszul jott, de a fak nem nonek az egig.

Úgy néz ki Egonnak mégis…

#383234 zsozso

Úgy néz ki Egonnak mégis csak igaza volt pár napja.

Ez a -8% nem kevés.

Woww 10800. 11k környéké…

#383218 Fornit

Woww 10800. 11k környékén vettem pár db-ot.

#383122 Lovax Előzmény: #383114

Köszi.

Dobtam stooq.com-nak egy mailt hogy névváltozás történt és kövessék le. Kiváncsi vagyok lesz@rnak-e :)

#383117 Bendeguz Előzmény: #383088

A portfolio fórum jósa, Formerplayer szerint hetek óta akcióznak a shortosok, de majd kénytelenek lesznek visszavenni. Ha szerinted is van rá esély, akkor az már jó. Remélhetőleg lesz erő a vételben és kénytelenek lesznek visszavenni.

#383116 holnor Előzmény: #383088

nekem is eszembe jutott ez.

a könyv továbbra is gyengének tűnik, de mivel a rést betöltöttük + a faktor is teljesült, bizakodó vok :)

#383088 matgab Előzmény: #383087

Most viszont én mondom azt, hogy ha van ebben a papírban olyan, akkor ez valami shortos őrült, aki próbálja menteni az irháját és lapot húz a 19-re.

Gyakorlatilag alig 1000 részvénnyel önötte le 11.000-ig amit lehet látni, hogy ha nem ilyen agresszív stílusban nyom, simán el tudott volna adni sokkal drágábban is.

Ergo:

Vagy shortos és el akarta indítani a pánikot, akkor lehet, hogy van neki még puskapora, vagy egy olyan okos vevő, aki olcsón akar vásárolni.

Vagy egy totál idióta, amit nem hiszek...

stooq.com

#383087 Lovax

Jól látom, hogy stooq-on névváltozás óta nincs fent a kis drága?

Vagy tudja valaki az ottani kódját?

Esetleg más oldalt ahol lehet figyelni/elemezni? (céges gépen elemző progim nincs sajna).

Re: nincs cím

#383056 Bendeguz Előzmény: #383054

Komolyan mondom, ősztől csinálok egy külön számlát "Matgab ellen" jeligére. Megteszek mindent ellened. Ha plusszos lesz, akkor egy kocka sörre jó leszel nálam :)

Hát csúnyán fest. Most n…

#383055 Fornit

Hát csúnyán fest. Most nézem letették 11k-ra is.

Re: nincs cím

#383054 matgab Előzmény: #383042

11.000.

12.400-as vételemtől számított faktor célár teljesült...

Ez nem lett volna klasszikus faktor, de mondjuk az igaz, hogy a TBSZ számlámon előtte még nem volt Estar-om...

Lehet, hogy minden egyes számlán külön kell nézni a részvényeket, hogy volt-e vagy nem?