Inkább tegyél fel sajátot és ne másét kritizáld! :)
bírom ,hogy mindig azt írta bolli szallagokon kívül vannak a gyertyák, 2008ban másfél hétig is kint voltak, aztán esett minden... :)
milyen optimista
"Az 535 már erős ellenállás, támasz nincs."
:D Kicsit szélsőséges lett
Akkor meg Te voltál!!!! :)
(NB: olvastam és "lájlkoltam" :P)
Én elemeztem ecot és igen hangulatos lett sztm :)
Ki is ment kv-ig az ECO, amint megjelent az elemzés...
Ha lehetne shortolni az ECO-t, feljelenteném Babics Urat piacbefolyásolás miatt :D
Eco mint blu fontossab volt neki:D De az is lehet nem merte kitenni amit látott:D
Egon ma nem elemzett BUX-ot. Ez már önmagában üzenetet hordoz :D
optimista az öreg
érzem is a hiányát...
"Réssel le tovább, a 3650-es célárat elérte, és betöltötte a korábbi, betöltésre váró rést. Ez a 3650 támasz. Esélyes, hogy erről a szintről tesz egy emelkedési kísérletet. Felfelé a tegnapi rés ellenállás, 5500 felett sűrűsödnek az ellenállási vonalak, ezek bármelyikéről újra fordulhat lefelé."
egon aranyköpése mai otp elemzésben. :)
kétség sincs, hogy a bux 30k lesz, annyira szép a jövő :)
csak megkérdeztem. Nekem jó a bekerem, nyerőben vagyok. Hírekkel meg nem foglalkozom, csak arra hívtam fel figyelmet, hogy KBC egyik odlalon isteníti, most meg lehúzzaa molt...
jó mert nekem a MOL hírből sem jött le optimizmus, így mindkettő negatív lehet..
vagy nem értem mit mondasz.
Lámát is kérdezed, hogy longoljál-e?
nem
egon elég negatív lett ma... Ami viszont tetszik, hog KBC facebookon dícsérte a molt, mai komment:
" Úgy tűnik, hétfőn a bennfenntesek vettek, majd a gyj megjelenésekor várták (volna), hogy a jó számok hatására érkezzenek a blekok, akinek továbbadják a pakkjukat. A balekok azonban nem érkeztek, sem belföldről, sem Londonból, sem intézmény, sem magánszemély. A bennfennteseknél azonban ott maradt a pakk, kérdés, hogy mit csinálnak vele. Valszeg rövid távra vették, ha továbbra sem érkezik érdemi vételi erő, akkor visszaadják a piacnak - a charton ez a rés visszatöltését fogja jelenteni."