sztem holnapig,esünk,itt már aljat kezdenének verni pedig
sztem holnapig,esünk,itt már aljat kezdenének verni pedig
hát a süti ma nem igazán fogy..se semmi :-((
legalább a tőzsdén keresek :D
ON
remélem az eső trend folytatódik...23.500 megvolt tickre :D
Eléggé lerottyant,ha jól gondolom nálunk is lett új alj?
Nem vagy egyedül alig birtam magammal 500 alatt:D De uralkodtam.
Nem biztos,22800 bux támasz,de a világért nem bír 23e alá keveredni,Oti sem nem bír esni...
Lehet hogy én őrültem meg,de rövidre itt gondolnám az alját....
vélemény írása usa topikba?
Bár merre nézek ugyanazt látom mindenhol kopoktatnak a támaszokon! Egyenlőre ennyi. Ha letörnének azt csak utóllag lehet megállapitani:)
Na, itt valami történt az elmúlt 1 órában... Promt mindjárt a kerek számnál... De jó h tegnap reggel kiszálltam.
ez a mai napra szólt, mert már így is kaki a hangulat odakint. meg amúgyis vagy lassan egy hónapja. pánik van, durrant a zacsi:-)
nm értem ezt a ha rossz a hír, zárok, ha jó tartom gondolatmenetet. nm az adat a fontos, hanm a reakció. azt pedig úis a hangulat határozza meg, amit pedig általában jól jelez az árfolyam alakulása, a forgalom, a chart. mondok egy leegyszerűsített példát: emelkedik az import (USA): jó, mert azt mutatja, h beindult a lakossági fogyasztás, ez a gazdaság más területeire is kihat -> jobban nő a GDP. rossz, mert nő a külkerhiány, költségvetési hiánnyal együtt veszélyes (ikerdeficit)...
ha makró stratégiát folytatsz, akkor persze figyelni kell a híreket, de akkor is az összkép a fontos, nm az, h Delaware-ben 2 %-ot estek a lakásárak.
és még vmi: az adatok a legtöbbször a múltról szólnak, a tőzsde viszont a jövőt árazza.
Pedig 23900ról shortolom...képzeld mi lenne ha rossz irányba állnék!
22800 bux magasságában célszerű lenne zárni..
Ja kérem erősödnek az érzelmi kirohanások:)
köszi a tanácsokat, elgondolkodok rajta és önellenőrzést tartok.
Ezt utálom ebben a mocsok Magyar piacban,egész nap hősködünk aztán seperc alatt megütik úgy hogy csak nah,ez a spekik szívatásán kívül vajon mire lehet még jó? Dax új aljon mai grafikont nézve,nálunk erre nem fussa,csak a pipáztatásra..