OFF
Ha a süti is jól fogyott akkor igazán jó napod van:D
OFF
Ha a süti is jól fogyott akkor igazán jó napod van:D
Csilluska!
Fogadj el tőlem ma egy tanácsot. A szirének mindig énekelnek és énekelni fognak! Mindig van következő támasz/ellenálás! Kérdés hogy erre figyelsz vagy magadra!?
Dönts mindig előre: itt ezen a szinten eladok vagy veszek, mindegy mitörténik még akkor is ha ez nemtünik pillanatnyilag jó döntésnek. Ránevel a következetességre. Ez már szakállas de leirom: Mielőtt belépek aztis megnézem hol tudok kilépni ha kedvezőtlenül alakulnak a dolgok. Ha ez a különbség túl magas nemlépekbe vagy csökkentem a pozi méretet. Szerintem Te nem alkalmazod ezeket a szakállas tanácsokat, pedig hasznosak!
nyugat megint megy lefele az összes index lefele. arany, ezüst is, olaj is, forint meg gyengül.
minden az esés irányába mutat - tisztán :-)
jajjj-jajjj én még tartom
megnézem a kapacitáskihasználtságot,hátha jobb lesz.azért nem értem,mert a céges adatok jelentések alapján jobbnak kéne lenni
persze gondolom az építési adatoknál nem véletlenül volt rossz,hiszen a sok jelzálogos házat adják el.
minek új?
no meglátjuk
én most picit tütrelemmel nézek
van még pénzem,és bár nem a legjobb stratégia,ez most így sikerültMol,OTp nem gáz
hati hááááát.:-)
Tudom, nekem írta. Ezen agyaltam a héten, hogy mit tegyek...ha zárok, akkor fog fordulni. most meg megint támasznál vagyunk...kérdés, hogy érdemes-e most zárni, hiába rossz az adat.
OFF
Tévedsz! Volt! Megtapasztalást vásároltál. Ezt ki kell használni, olyan élmények birtokába jutottál amit nem feledsz és ez beépül a következő spekulációdba.
A pozi kiülés!
Pepe01! Mint irtad a tartás eddig mindig nyereséggel zárást eredményezett volna. Felhivnám a figyelmed arra a tényre hogy oldalazó piacnál ez megeshet. De ha ezt egy medve jegyében történt volna ami mondjuk cammog egy évig egy irányba. Na az biztos keresztre feszitése a spekinek. Ezt is ki lehet ülni ha van elég tőke:D
nem volt haszna. eddig ugráltam sokszor, most akartam kiülni egy pozit, hát ezt benyeltem.
Részvétem. Majd legközelebb jobban sikerül. Meg kell nézni mi volt a haszna a rosz pozinak ez valamit segit a feldolgozásban. Kitudja még jó vége is lehet. Legalábbis ahogy nézem kiülős tipus vagy.
oh, már kapott az eleget. leütötték sajnos. most akarom dobni a longot, ha ez az adat is nagyon rossz lesz. de most már én ütöm ki magam:-)
adat persze hogy rossz lett. Kanada az jó, amcsi szar. Pozi repül.
off
Csillus hati helyett nehogy a Te pozid kapjon egy balhorgot:)
aha jól van. :-D
én sem számítok jóra, adat jön, mindenki ideges..mindenki lefele várja, már én is:-D
off
:D
A macskában van valami kiselegancia de ebbe, vasorrú bábának se lehet eladni:D
Döglött macska lefelé ugrik :D
Eu-t leütik,buxot felütik....libikóka :D