ha téged nm hatott meg, akkor másnak miért ajánlod?
Másra hallgatni valóban hiba, de engem nem Blauka szava hatott meg. Akkor már bőven a nagybüfik jegyzési ára alatt volt az árfolyam, 600ról pattanásra spekulálva vettem bele Én is 610 alatt.
ez igaz sajnos. a tözsdén semmi sem biztos föleg a kisrészvényeknél
kár hogy ezt nem hallottam elöbb sokan eladták ismerettségben 620 nál
lehet, de szvsz akkor is felelőtlenség ismeretlenek tippjeiben bízni. sokszor még ismerősökében is :D
és majd pont a leglátogatottabb magyar gazdasági portál fórumán osztja meg a bennfentes infókat kockáztatva a saját üzletét / esetleges vizsgálatot...
maradok az elemzésnél, "kicsit" hatékonyabb, mint ismeretlenek tuti tippjeit lekereskedni.
Felesleges elemezni a papírt, inkább kérdezd meg a portfolio-n blaukát.
Portfolio-n 600-nál szólt, hogy venni kell, mint utólag kiderült annál a befektető csoportnál dolgozik, aki bevásárolta magát a Cigbe.
Tegnap azt mondta, Ők irányítják a Cig-et és nem engedik ki a kezükből.
Ha rám hallgatsz E-start veszel és nyugodt maradsz a projektekig.
Amúgy meg nem tudom, várom a csatornák alját, hátha lesz valami jó beszálló. De inkább ne engem kérdezz, eléggé egyoldalú és unalmas a kereskedési módszerem. :)
Utólag könnyű okosnak lenni. Az 50% megvolt E-starral, úgyhogy nem panaszkodom. :)
Mivel a CIG új papír és én nagyban adok a SAJÁT technikai elemzéseimre (meg persze a fundára), ezért nem mertem belevenni. A céget se ismerem még annyira, nem jártam utána a dolgoknak. Nem vitatom hogy sikeres lehet a papír, de szkeptikus vagyok a jó magyar mutyisztáni kapcsolatokkal rendelkező cégekkel szemben.
Jó elemzés, nekem a portfóliómban ez a papír a sötét ló, bármit el tudok róla képzelni, nagy buktát, nagy nyerőt is. Alapvetően amiket hallok róla nekem jó iránynak tűnik. Nagy kérdés mennyi tőkebevonásra lesz még szükség, mennyire tartható ez a növekedési ütem a cégnél.
Árfolyam szempontból pedig ami vsz egy nagy rizikó lehet rövid távon, ha jön a világban egy komoly esés, az eléggé lenyomhatja.
Egyébként pedig:)
Most, hogy így mondod tényleg ,-)
én is a felsőre gondoltam első körben, de alatta tényleg ott lenne a nagy fej-váll is ,-)
Huh.. 540célár?? :)
már más topikba nem tudok írni, mert rohanok el.
jobbra cikk: tovább gyorsult az infláció itthon..
Üdv.
levesz vagy nem 600tól kereshettél vele 50%ot...
én 600tól 690ig jól kerestem vele..
Sőt, most hogy így mondod, lehet fél éve épül egy nagyobb fej-váll 740 körüli nyakkal. Engem Járai nem vesz le a mosolyával :)