Trend kezdődött....:D
Ilyen BÉT teljesítmény mellett elég jónak számít a mai nap is! Elvileg 20. a az utolsó osztalékos nap?
Szep szamok valoban. Remelem, az arfolyamban is tukrozodik majd szepen lassan.
2011.05.17. Ez is szerepelt a jelentésben kíváncsi vagyok hogy gyűjti e a Concorde ma, vagy csak elírás volt!
Szerintem pozitív és erősek a számok! Jövőre még osztalékot is emelhetnek, ha marad ez egész évben!
Hosszabb tavra vettem. Nem gondolkodom eladasban. Ha kiszabadul az eladoi nyomas alol, akkor helyre kell kerulnie az arfolyamnak. Ha realis szintre kerul, akkor pedig teszek ra stopot.
Én ma is vettem 760-on:D
Egy dolgot viszont nem értek "5. Az ügylet időpontja és a küszöbérték átlépésének vagy elérésének időpontja: 2011.05.12 és 2011.05.17
12. én volt az átruházás akkor ezek szerint 17. én is lesz egy nagy kötés (18.án jelentik be)!? 17 az utolsó osztalékos nap... érdekes...:D
Lehet hogy ezért tart még mindig itt az árfolyam a bejelentés ellenére is mert ezen a szinten akarják a következő kötést is megcsinálni...
Nem artana tudni, ki volt az elado. Sajnos nem ismerem a korabbi tulajdonosi szerkezetet.
956305 db volt 2010 dec 31. a cégnél
1069104 db van a mostani bejelentésben! Akkor "kicsit" többet vett 25 k -nál :D
Jah és persze ezért esünk:D
http://www.bet.hu/topmenu/kibocsatok/kibocsatoi_hirek/106986242.html
Erre esünk!? Hihetetlen!
25 K-t szerzett a cégben a Concorde Alapkezelő Zrt. és ezzel 10%-ot meghaladó a részesedése a cégben...
En hosszabb tavra vettem azt a parszaz darabot 785-on. Igazabol elotte csinaltam nagyobb darabszammal egy kort 750-780 kozott, annyit viszont nem akartam megtartani semmikepp, mert ingatlanosban most sok penz van Orco miatt. A visszaugrast elkapkodtam, de turelmesen tartom.
A ceg korrekt, kommunikacio elfogadhato, epuletek kihasznaltsaga es minosege kivalo, emelkedo osztalek, stb. Egyetlen hatranya, h. a nagyobb pakkokat nem hajlando sztem senki atvenni 800 felett es ezert ragadt lenn.