normálisak??
Majd 15:15 után.
15 percet adtak az ajánlatok gyűjtésére :)
Fundás elemzésnek örülnék, ahhoz nem értek. Itt a TA már halovány :)
Ez felső limit gyanús lesz mára, mert itt nem igaz, hogy hírre adni kell....
A cég épp megduplázta értékét. Ha a 9800-as csúcsot vesszük alapul, mivel onnan ment "indokolatlanul" sokat, akkor csaknem 20.000 a célár!
hát... ez nem hiszem, hogy esni fog a következő napokban, hetekben...
a végén még előbb 20.000ft , mint 8.000 ft
http://www.bet.hu/newkibdata/106997838/E_Star_lengyel_akviz_ci__HU.pdf
Babics Egon konkrétan gusztustalanul HAZUDIK! A gazdái (KBC) sheggében ennyire nem kéne benne lenni, mert a saját maradék szakmai tekintélyét zúzza épp porba.
Mi az hogy kisebb forgalommal? Dupla akkora forgalommal ment dupla csúcsba. Jelenleg is ott tartózkodik, tehát időben még nem dőlt el, hogy ez tényleg csúcs-e, vagy pedig kitörési pont.
Harmadjára pedig ma reggel 8:10-kor nyilvánvaló volt, hogy a papírt felfüggesztették. Ő 9:27-kor képes volt ezt figyelmen kívül hagyni és "elemezni". Tudhatta jól, hogy lengyel akvizíció van épp folyamatban.
Szánalom ez a fószer...
Hát múlt héten elég sokat vettem belőle, remélem kirukkolnak most már valami jó hírrel...
Persze, ha annyi lenne darab, mint decemberben volt, akkor már lassan előnyugdíjaztathatnám magam...
Napi:
Felpattanás a korábbi csúcsig, de már gyengébb forgalommal. Ez így tipikus duplacsúcs. Jöhet immár lefelé.
http://peti.equitas.hu/l/aa9cjJPJIrVCfxKw2dOyX1htDcHcrtf6/192700/index.htm
erre is kíváncsi leszek.... az a lefelé nehogy előbb 13000 fölé legyen :)
Ma viszont valami lehet történni fog.
2011. máj. 16. 08:10 Kereskedés felfüggesztéseA(z) E-STAR értékpapír kereskedése határozat alapján felfüggesztésre került.
Adatszolgáltató: Budapesti Értéktőzsde
Kelt: 2011. máj. 16.
Olybá tűnik. Ma nincs forgalom és nincs érdemi elmozdulás se. Május 31-én minden kiderül és mindenki derül! :P
konszolidáció a tnapi ugrás után. a korábbi csúcs (12385) már látótávolságban.
Okosan a kezemen ültem, jól jártam. Ülök is még rajta pár ezer forint emelkedésig :)
jó neked, nekem izzasztó volt, habár ha jobban belegondolok, az is zsírból olvadt :D