Amikor még a Fidesz a rendőrök korkedvezményes nyugdíjáért aggódott !
Amikor még a Fidesz a rendőrök korkedvezményes nyugdíjáért aggódott !
Jobbik: Magyarországnak semmi keresnivalója Afganisztánban
A Jobbik részvétét fejezi ki az Afganisztánban elhunyt két magyar katona családjának, barátainak és bajtársainak, a sérült honvédeknek pedig mielőbbi felépülést kívánunk. Bár a mostani tragédiát nem katonai támadás okozta, a Jobbik kitart azon álláspontja mellett, hogy Magyarországnak semmi keresnivalója Afganisztánban, az idegen nagyhatalmak hódító háborújában - írja közleményében Vona Gábor pártelnök és Gyöngyösi Márton frakcióvezető-helyettes.
(Kuruc.info)
Szociális konzultáció!
Viktor megint kérdez! A fejébe vette megdönti Szilágyi János Halló Itt Vagyok rekordját:D
Nem találom a kérdések között a: felezzük e le a parlamenti képviselők fizetését?
Ha nem is SZDSZ, de azért van itt neked valami. :)
Fortuna jól rám kacsintana ezzel. :DDD
"Több civil szervezet összefogásával 17 tagú, "Alsóháznak" nevezett árnyék-képviselőtestület alakult hétfőn délután Esztergomban. A testületben Tétényi Éva független polgármester is részt vesz."
Érdekes, miért nem üres akkor még a parlament? :)
úgy hallottam az új vírusírtók már alapból tudják a karanténba zárást...majd a tisztító tűzzel való fertőtlenítését.
Vagy ha szerencséd van, lesz addigra SZDSZ v3.0 is. :)
Épp elég kárt okoztak a szabad izraeli demokraták eddig is az országnak, a legkártékonyabb politikai formáció volt a békés álrendszerváltás óta.
Az SZDSZ v2.0 (LMP) is remélem, megy a levesbe 2014-ben.
a légy rászáll a lovaskocsira..ami elindul a földúton... légy: húú mekkora port kavartam!
Az elefánt és a kisegér mennek át a hídon. Megszólal a kisegér:
- Mi dübörgünk így?
de ekkorát? fogytán a lopott pénz.. kéne már egy kis hatalom.. jó lenne túrkálni az adópénzekben.. a működés meg mehet hitelből..
"Kormányt váltana az SZDSZ 2014-ben. A liberális párt elsődleges célja, hogy valós alternatívát tudjon nyújtani azoknak, akik nem csatlakoztak egyik jelenlegi parlamenti párthoz sem.
A liberálisok célja a következő parlamenti választáson a mostani kormányzat leváltása lesz - közölte Szabadai Viktor, az SZDSZ ügyvezető elnöke."
http://www.hirado.hu/Hirek/2011/05/14/15/Kormanyra_keszul_az_SZDSZ.aspx
ROFL :D
Döglégy Zoli megmondta:
_embedded
"...****k, tényleg, az igazi gonosztevők... Legyetek engedetlenek mindig, hatalmat a népnek bazzeg, le az elnyomókkal a ****!... Nem tudom, tudjátok-e, hogy ebből a helyből mi lesz itt, ahol jól érezzük magunkat meg koncertezünk, jövőre ez a hely már Országzászló park lesz, hogy veregessem bele a ****omat, úgyhogy... Ezt kitalálták azok a fiúk, szopjanak le mindannyian!"
Jah, Gaskóék Vitya szekerét tolták akkor, most jött el a hálálkodás ideje. :-/
http://www.mfor.hu/cikkek/Fejenkent_150_ezret_es_tizszazalekos_beremelest_kaphatnak_a_vasutasok.html
Ezt nem hiszem el b+...
A Fidesz most fizeti ki Gaskóékat a rengeteg vasutas sztrájkért, amivel kavarták a szrt még az MSZ(M)P-SZDSZ idején.
Akkor jövő héten bemegyek én is főnökömhöz, hogy mivel eladta az Audi A6-osát, engem is megillet abból egy kis rész, mert megdolgoztam érte... Agyrém...
Nálam végképp és végleg leírta magát ezzel a Fidesz is. Ezt is ki fogja állni? Naná, hogy a magán és versdenyszférában dolgozó adófizetők, akik nem az államtól kapják a fizetésüket.
Ex-MSZMP-s Fónagy meg elmehet melegebb éghajlatra...
Bármelyik fangroup a saját csapatának leadja a drótot, aztán mennek klikkelgetni. És amúgy baromi egyszerű duplán szavazni, egyetlen sütit kell hozzá törölni. Még a tévés szavazások eredményeiből is több értelmes következtetést lehet levonni mint ebből. :)