Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Jobbik: Magyarországnak …

#382569 Wall street

Jobbik: Magyarországnak semmi keresnivalója Afganisztánban

A Jobbik részvétét fejezi ki az Afganisztánban elhunyt két magyar katona családjának, barátainak és bajtársainak, a sérült honvédeknek pedig mielőbbi felépülést kívánunk. Bár a mostani tragédiát nem katonai támadás okozta, a Jobbik kitart azon álláspontja mellett, hogy Magyarországnak semmi keresnivalója Afganisztánban, az idegen nagyhatalmak hódító háborújában - írja közleményében Vona Gábor pártelnök és Gyöngyösi Márton frakcióvezető-helyettes.

(Kuruc.info)

http://kuruc.info/r/2/79211/

Szociális konzultáció! …

#382372 Rozsdáskilincs

Szociális konzultáció!

Viktor megint kérdez! A fejébe vette megdönti Szilágyi János Halló Itt Vagyok rekordját:D

Nem találom a kérdések között a: felezzük e le a parlamenti képviselők fizetését?

Re: Kormányra készül az SZDSZ

#381934 Ibiza Előzmény: #381915

úgy hallottam az új vírusírtók már alapból tudják a karanténba zárást...majd a tisztító tűzzel való fertőtlenítését.

#381914 zeeh_ Előzmény: #381845

Épp elég kárt okoztak a szabad izraeli demokraták eddig is az országnak, a legkártékonyabb politikai formáció volt a békés álrendszerváltás óta.

Az SZDSZ v2.0 (LMP) is remélem, megy a levesbe 2014-ben.

#381889 Ibiza Előzmény: #381886

a légy rászáll a lovaskocsira..ami elindul a földúton... légy: húú mekkora port kavartam!

#381886 RemegoKez Előzmény: #381884

Az elefánt és a kisegér mennek át a hídon. Megszólal a kisegér:

- Mi dübörgünk így?

#381884 Ibiza Előzmény: #381871

de ekkorát? fogytán a lopott pénz.. kéne már egy kis hatalom.. jó lenne túrkálni az adópénzekben.. a működés meg mehet hitelből..

Kormányra készül az SZDSZ

#381845 Netmaster

"Kormányt váltana az SZDSZ 2014-ben. A liberális párt elsődleges célja, hogy valós alternatívát tudjon nyújtani azoknak, akik nem csatlakoztak egyik jelenlegi parlamenti párthoz sem.

A liberálisok célja a következő parlamenti választáson a mostani kormányzat leváltása lesz - közölte Szabadai Viktor, az SZDSZ ügyvezető elnöke."

http://www.hirado.hu/Hirek/2011/05/14/15/Kormanyra_keszul_az_SZDSZ.aspx

ROFL :D

Döglégy Zoli megmondta: …

#381759 RemegoKez

Döglégy Zoli megmondta:

_embedded

"...****k, tényleg, az igazi gonosztevők... Legyetek engedetlenek mindig, hatalmat a népnek bazzeg, le az elnyomókkal a ****!... Nem tudom, tudjátok-e, hogy ebből a helyből mi lesz itt, ahol jól érezzük magunkat meg koncertezünk, jövőre ez a hely már Országzászló park lesz, hogy veregessem bele a ****omat, úgyhogy... Ezt kitalálták azok a fiúk, szopjanak le mindannyian!"

Re: Fejenként 150 ezret és tízszázalékos béremelést kaphatnak a vasutasok

#381757 RemegoKez Előzmény: #381743

Jah, Gaskóék Vitya szekerét tolták akkor, most jött el a hálálkodás ideje. :-/

Fejenként 150 ezret és tízszázalékos béremelést kaphatnak a vasutasok

#381743 zeeh_

http://www.mfor.hu/cikkek/Fejenkent_150_ezret_es_tizszazalekos_beremelest_kaphatnak_a_vasutasok.html

Ezt nem hiszem el b+...

A Fidesz most fizeti ki Gaskóékat a rengeteg vasutas sztrájkért, amivel kavarták a szrt még az MSZ(M)P-SZDSZ idején.

Akkor jövő héten bemegyek én is főnökömhöz, hogy mivel eladta az Audi A6-osát, engem is megillet abból egy kis rész, mert megdolgoztam érte... Agyrém...

Nálam végképp és végleg leírta magát ezzel a Fidesz is. Ezt is ki fogja állni? Naná, hogy a magán és versdenyszférában dolgozó adófizetők, akik nem az államtól kapják a fizetésüket.

Ex-MSZMP-s Fónagy meg elmehet melegebb éghajlatra...

Re: nincs cím

#381738 Netmaster Előzmény: #381735

Bármelyik fangroup a saját csapatának leadja a drótot, aztán mennek klikkelgetni. És amúgy baromi egyszerű duplán szavazni, egyetlen sütit kell hozzá törölni. Még a tévés szavazások eredményeiből is több értelmes következtetést lehet levonni mint ebből. :)

Re: nincs cím

#381735 Láma Előzmény: #381710

Miért hihetetlen?

MSZP-nek, FIDESZ-nek egyaránt lehet kb 15%-nyi droidja. A többi szavazó nem valamire, hanem valami ellen szavazott és fog szavazni. Ugyanaz az emberi psziho alakítja a választási eredményt is mint a tőzsdét.

Miért ne működne az Elliott a szavazásnál is, ha működik a tőzsdén? Csak kell lenni korrekciós hullámnak is, nem? :) Kérdés, hogy mekkora lesz. FIDESZ mindent elkövet, hogy cunami legyen belőle. :) Ha még az MSZP is tenne érte valamit....

Ennél jóval érdekesebb a Jobbik 24%-a.