Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Találkozós szervezgetős

Re: köszönöm

#380516 kerikoma Előzmény: #380511

Szép az a tó, nyáron lemegyünk valamelyik hétvégén a családdal. Vannak ott kiadó nyaralók is ugye?

#380498 Waszeitung Előzmény: #380472

Én mint jelenleg motor nélküli motoros ölég rosszul érezném magam ha kocsival mennék motorostalira,fáj így is eleget a szívem két kerék nélkül,öcsém crossát meghajtva enyhül csak ez az érzés...

#380449 Waszeitung Előzmény: #380446

Azigen,én azt hittem hogy filmsztár kinézetünk miatt lett forgatva a trilógia...léggitártudásunk már csak hab volt a tortán :D Te milyen kétkerekűvel nyomod most?

#380248 Waszeitung Előzmény: #380245

Alkoholfogyasztás elképzelhet...nah,zűrös egy bagázs lehet :D

Idén pecófelújítás a pénznyelő,jövőre lesz csak moci,de a jelentkezésem leadom már most :D

#379830 kerikoma Előzmény: #379828

Gyerekkoromba én is óvva voltam, mivel nem volt rá anyagilag keret, traktoros apuka, varrónő anyuka gondolhatod.....

Saját erőből meg csak akkor tud az ember, ha magának megteremti, de vannak ennél előrébb való dolgok, pl a család, autó, ház.

Hogyne érné meg, normális nagymotorom nekem is kb 35 éves koromba lett, de nem bántam meg én se és asszonykám se, úgyhogy hajrá:-)

#379828 Bendeguz Előzmény: #379825

Régóta motoroztok? Nekem nagyon bejön az életérzés, egyszer egy haverom chopperen vitt magával kb 200 km-t. Nagyon élveztem. Titkos vágyam egy túramotor jófajta hangcuccal :)

Sajnos (vagy szerencsére?) gyerekkoromban nagyon óvva voltam a motoroktól, szerintem ellene is neveltek, úgyhogy idáig kimaradt az életemből. Megéri még belevágni a 30 éves kor küszöbén? :)

#379776 Csokigyáros Előzmény: #379772

ok. akkor eddig hárman vagyunk:

Kawabazsy, GáborGábor, én... s mindhármunknak jó a péntek és a szombat is...